«فردا» گزارش می‌دهد

ناراحتی اصلاح‌طلبان از نشست خبری رئیسی

کد خبر: 1171605

نشست خبری رئیسی انگار خوشاید اصلاح‌طلبان نبوده است، چنانچه شاهدیم یکی از اینکه سوال نپرسید گلایه می‌کند. یکی مدعی است که آمارهای غیر واقعی یا ادعاهای بی‌سند بیان شده و یکی هم ناراحت است که چرا به مشکلات ناشی از دولت قبل اشاره شده!

ناراحتی اصلاح‌طلبان از نشست خبری رئیسی

گروه سیاست سایت فردا - نشست خبری رئیس جمهور دیروز برگزار شد و مهم‌ترین بخش آن هم تعیین تکلیف برای برجام و پافشار بر شروط ایران بود، تاکید بر اینکه کوتاه نمی‌آییم و خط نشان کشیدن برای رژیم صهیونیستی. جدای از اهم و فی ‌الاهم حرف‌های رئیسی اما شاهد بودیم که این نشست خبری همچنان که از سوی حامیان دولت مورد استقبال و تعریف و تمجید قرار گرفت. از سوی منتقدان دولت نقد شد. 

این رویکرد دوگانه البته طبیعی است و تا بوده، همین بوده است. اما در فقره اخیر حرف موافقان و حامیان دولت این بود که رئیسی در سیاست خارجی به درستی موضع گرفته، در اقتصاد و سیاست داخلی خوب عمل کرده  و ... . جریان مقابل نیز گلایه دارد که سوال نپرسیده و در بخش‌هایی از نشست خبری به خسارات وارد شده در دولت گذشته اشاره شده است. 

در همین راستا دیدیم که امروز روزنامه «جوان» نوشت: «او گفت در برجام، از حقوق و منافع ملت ایران کوتاه نمی‌آید و در مورد تهدیدات نظامی اسرائیل هم گفت اگر تصمیمی بگیرند، فرصتی برای اقدام نخواهند داشت، چون قبل آن اسرائیل دیگر وجود نخواهد داشت. جالب آنکه در دولت قبل صرف شعارنویسی علیه اسرائیل را ضربه زدن به برجام می‌دانستند، اما در این دولت، خود رئیس دولت پاسخگوی تهدیدات نظامی اسرائیل است.» این روزنامه اصولگرا همچنین تاکید کرد: «شاید بتوان ادعا کرد مشخصه اصلی این نشست، آرامش، منطق و پاسخگویی رئیس‌جمهور بود. او برخلاف دولت قبل، طعنه نزد، دروغ نگفت، شانتاژ نکرد و دیگران را زیر سؤال نبرد.»

روزنامه اصلاح‌طلب هم میهن اما با این ادعا که رئسی مشغول فرافکنی و مقصر دانستن دولت گذشته بوده، نوشت: «رئیسی در سالگرد دولت خود انگشت اتهام را به سوی دولت قبل گرفت» و تیتر زد: «آدرس به گذشته».

عباس عبدی هم در روزنامه اعتماد یادداشتی علیه این نشست خبری نوشت و ضمن بی‌فایده دانست آن تاکید کرد: «مهم‌ترین بخش صحبت‌های آقای رییسی که به موضوع این نشست ربط واقعی داشت، ارایه جزییاتی از عملکردهای دولت بود. بخشی از آنها ادعاهای بدون دلیل بود. اینکه فلان مقدار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده است، فقط یک ادعا است، لازم است که جزییات این ادعاها طرح شود. یا اینکه بدون استقراض از بانک‌ها و بدون خلق پول کسری بودجه را تامین کردیم، معلوم نیست از کجا تامین شده؟ به علاوه اگر از طریق استقراض و‌ خلق پول نیست، پس این تورم‌های بسیار بالا از کجا آمده است؟ بخشی از دستاوردهای ذکر شده ربطی به این دولت ندارد، اینکه امسال ۶ هزار مگاوات به تولید برق اضافه شده، طبعا ناشی از سرمایه‌گذاری و اقدامات چند سال پیش است و هیچ کارخانه‌ای در طول این مدت ۹ ماه نمی‌تواند آغاز و تکمیل شود. ولی بدترین بخش این گفت‌وگو، ارایه شاخص‌های آماری کاملا نادرست از دو موضوع مهم تورم و اشتغال است.»

احمد زیدآبادی مدعی شد که «نکته روشنی که پیام‌آور امیدی برای گشایش در فضای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و سیاست خارجی کشور باشد، در صحبت‌هایش شنیده نشد.» علی قنبری، کارشناس مسائل اقتصادی نیز گفت که «دفاعیات و اظهارات رئیس جمهور درباره وضعیت اقتصادی و علل تحقق نیافتن وعده‌های انتخاباتی در حوزه اقتصاد قابل قبول نیست.»

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها