«فردا» گزارش میدهد
حمله به رئیس مجلس با بهانههای واهی
همزمان با سفر استانی قالیباف به لرستان و شنیدن دغدغههای مردم برخی از رسانهها هجمه به رئیس مجلس را دوچندان کردهاند. یکی فضای مجازی را بهانه کرده و دیگری اظهارات وی دباره بانکداری را تقطیع میکند!
گروه سیاست سایت فردا - اصلاحطلبان در رسانههایشان هر روز به بهانهای نوک پیکان را به سوی رئیس مجلس گرفته و هجمه میکنند. چرایی این اقدام اما احتمالا به رویکرد قالیباف و تلاشی که برای شناخت و رفع دغدغههای مردم میکند است، شاهد اینکه همین یکی دو روز گذشته به لرستان رفع و پای درد دل مردم نشسته بود. طبیعی است که این رویکرد مورد پسند اصلاحطلبان نیست و به خصوص حالا که آرام آرام به موسم انتخابات مجلس نزدیک میشویم، به تکاپو افتادهاند تا رئیس فعلی را تخریب کنند. یک روز شبکههای اجتماعی رئیس مجلس را زیر و رو کرده و کم شدن چند لایک و ریتوییت را دلیل کاهش محبوبیت وی میدانند، بدون اینکه در نظر داشته باشند رئیس مجلس بعد از انتخابات و تکیه بر کرسی ریاست پارلمان تمام هم و غم خود را بر حل مشکلات مردم گذشته و طبیعتا با فاصله از فضای مجازی به رصد فضای واقعی جامعه پرداخته است. اصلاح طلبان اما خودشان را به ندیدن میزنند، حتی فضاسازی هم میکنند مثل حرفهای رئیس مجلس درباره بانکها و ربا را تقطیع میکنند تا یک داستان تازه سرهم و جنجال به پا کنند!
این رویکرد رقبای قالیباف اما بیپاسخ نمانده است. مثلا عبدالله گنجی، فعال سیاسی اصولگرا در صفحه توییتر خود با هشتک تقوای سیاسی نوشته: «تخریب رئیس یک قوه هم نقد نیست هم تخریب یک شخص نیست (زمان روحانی هم بارها اینجا نوشتم) تقطیع سخنان رئیس مجلس توسط رسانه رسمی عجیبتر است. سخنان ایشان درباره ربا بانک هیچ تناقضی ندارد چه رسد به تناقض 180 درجهای. هر دوبار میگوید ضوابط فقهی هست اما بعضا عمل نمیشود».
روزنامه صبح نو نیز به گزارش روزنامه اصلاحطلب درباره کاهش محبوبیت قالیباف واکنش نشان داده و نوشته: به بهانه سفر نظارتی رئیس مجلس به استان لرستان، برخی رسانه های اصلاح طلب حمله به او را مغتنم شمردند و این بار با اسم رمز کاهش محبوبیت قالیباف، سعی در تخطئه وجهه سیاسی کردند. یکی از این رسانه ها شبکه شرق(شرق آنلاین) وابسته به روزنامه شرق بود که با استناد به دادههای افکارسنجی موسسه «استاتیس»، تلاش کرد موقعیت قالیباف و رئیسی را در میان مردم متزلزل نشان بدهد. این رسانه تاکید کرد که محبوبیت قالیباف در مقایسه با دی ماه سال 99، با افت 17 درصدی مواجه شده و هم اکنون محبوبیت او به 27 درصد رسیده است.
این روزنامه ادامه داده: نکته طنزآمیز گزارش شرق، استناد این رسانه به داده های آنلاین مربوط به کاهش تعداد فیوهای توئیت های صفحه رسمی منتسب به رئیس مجلس است.
صبح نو افزوده: استناد شرق به روند نزولی تعداد فیوهای صفحه مجازی قالیباف، آنقدر خام می نماید که ارزش پاسخ ندارد. با این حال باید تصریح کرد که وقتی یک چهره سیاسی در مسوولیت رسمی نیست، معمولا کاربران مجازی سعی می کنند اخبار مربوط به آن چهره را از طریق صفحات مجازی منتسب، پیگیری کنند.
این روزنامه تاکید کرده: طبیعی است وقتی همان چهره درگیر مسوولیت رسمی می شود، تمام رسانه های رسمی و غیر رسمی به انعکاس نظرات او مبادرت می کنند و بدین شکل، دسترسی به اخبار مربوط به آن چهره، آسان تر شده و رجوع به صفحات مجازی، به طور اتوماتیک کاهش می یابد. از طرف دیگر، مگر چند نفر از عموم مردم در توئیتر عضویت فعال دارند که شرق با استناد به میزان فیوهای قالیباف، مدعی کاهش محبوبیت او شده است؟
دیدگاه تان را بنویسید