حقوق تشکل‌های صنفی دارای پروانه فعالیت مشخص شد

کد خبر: 1164498

نمایندگان مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی - تخصصی را در دستور کار جلسه امروز خود دارند.

 حقوق تشکل‌های صنفی دارای پروانه فعالیت مشخص شد

جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

موارد زیر در دستور کار جلسه امروز نمایندگان مجلس قرار دارد:

- ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون امور داخلی کشور در مورد طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی - تخصصی

- گزارش کمیسیون عمران مجلس در مورد طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت های فسوده پیرامون حرم مطرح حضرت امام رضا(ع) و حرم مطهر حضرت معصومه(س)

- گزارش کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و مجمع مجالس آسیایی درباره حقوق مزایا و مصونیت های دائمی دبیرخانه مجمع مجالس آسیایی

- گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری کرواسی در مورد کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی

- گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق های بازنشستگی

- گزارش شوردوم کمیسیون اقتصادی در مورد طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایسنا

 حقوق تشکل‌های صنفی دارای پروانه فعالیت مشخص شد

نمایندگان مجلس در ادامه بررسی طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل های صنفی-تخصصی، حقوق تشکل‌ها پس از دریافت پروانه فعالیت را تعیین کردند.

به گزارش  تسنیم، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل های صنفی-تخصصی با ماده (13) آن با 176 رأی موافق، موافقت کردند.

در ماده (13) این طرح آمده است: تشکل‌ها پس از دریافت پروانه فعالیت و ثبت آن در چارچوب قوانین و مقررات کشور، از حقوق زیر برخوردار می‌شوند:

الف- مشاوره، اظهار نظر و ارائه پیشنهاد و راهکار به دستگاه ‌های اجرایی در فرایند برنامه ریزی مراجع دولتی و عمومی غیردولتی در سطوح استان یا ملی حسب‌مورد متناسب با تخصص و موضوع فعالیت تشکل تبصره – دستگاه های اجرایی موضوع ماده (5)‌ قانون مدیریت خدمات کشوری مکلفند در فرایند وضع مقررات عام الشمول، حسب مورد نظرات و پیشنهادات تشکل های صنفی – تخصصی مربوط به موضوع را در صورت ارائه دریافت نمایند.

ب - پیگیری و مطالبه حقوق در مسائل حوزه تخصصی تشکل از دستگاه های ذی ربط؛

پ - ارائه خدمات حسب تخصص و حوزه فعالیت به اعضای تشکل؛

ت – انعقاد تفاهم ‌نامه همکاری با اشخاص حقیقی و حقوقی اعم ‌از دولتی و غیردولتی در چهارچوب صلاحیت خود؛

ث - ارائه خدمات آموزشی و انتشار نشریه و ایجاد تارنما (پایگاه اینترنتی) و استفاده از سایر ابزارهای اطلاع‌‌رسانی و محصولات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با رعایت قوانین و مقررات مربوط در حوزه تخصصی خود.

تبصره – تشکل های متقاضی نشریه الکترونیکی یا مکتوب می‌توانند درخواست خود را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای صدور مجوز ارسال کنند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است پس از دریافت تقاضا حداکثر ظرف مدت سه ماه نسبت به صدور مجوز یا ارائه دلایل عدم صدور مجوز مطابق قوانین و مقررات اقدام کند. در صورت عدم صدور مجوز، تشکل‌ها می‌توانند به دیوان عدالت اداری شکایت نمایند.

ج- حق دادخواهی در مراجع قضایی و شبه قضایی

به گزارش خانه ملت، لازم به ذکر است در جریان بررسی این ماده علیرضا سلیمی طی اخطاری با استناد به اصل 156 و 110 قانون اساسی پیشنهاد حذف کلمه «نظارت» را از ابتدای بند (ب) داد که با پذیرش رئیس جلسه و رأی نمایندگان این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد