جزئیات مصوبات کمیسیون بهداشت و درمان

کد خبر: 1148854

نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به بررسی آخرین وضعیت درمان ناباروری در کشور گفت: در حال حاضر، 90 درصد هزینه‌های تشخیصی و درمانی زوج‌های نابارور توسط بیمه‌ها و 10 درصد باقیمانده توسط بیمار پرداخت می‌شود.

جزئیات مصوبات کمیسیون بهداشت و درمان

سیدجلیل میرمحمدی میبدی نماینده مردم تفت و میبد در مجلس، با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون بهداشت و درمان اظهار داشت:‌ در این جلسه با حضور مسؤولان معاونت درمان وزارت بهداشت و سازمان‌های بیمه‌گر، آخرین وضعیت درمان زوج‌های نابارور و توسعه مراکز درمان ناباروری بررسی شد.

وی ادامه داد:‌ بر اساس مباحث مطرح شده، اینطور جمع‌بندی شد که سازمان برنامه و بودجه کشور باید اعتبارات تشخیص و درمان زوج‌های نابارور را به موقع تخصیص دهد تا مراکز دولتی و خصوصی امکان ارائه خدمات را داشته باشند و سازمان‌های بیمه‌گر و معاونت درمان وزارت بهداشت نیز بتوانند به تعهدات خود عمل کنند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد:‌ بر اساس گزارش ارائه شده، در حال حاضر 90 درصد هزینه‌های تشخیصی و درمانی زوج‌های نابارور در مراکز درمانی دولتی توسط بیمه‌ها و 10 درصد باقیمانده توسط بیمار پرداخت می‌شود و قرار شد در خصوص مناطق محروم، 10 درصد فرانشیز پرداختی توسط بیمار نیز از محل اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی بیماری‌های صعب‌العلاج تأمین و پرداخت شود.

میرمحمدی خاطرنشان کرد: مشکلی که در این باره وجود دارد این است که سازمان تأمین اجتماعی 90 درصد هزینه درمان مراجعین به مراکز تحت پوشش این سازمان را پرداخت می‌کند و اگر افراد به سایر مراکز دولتی مراجعه کنند، تنها 70 درصد هزینه درمان آنها را پرداخت می‌کند؛ لذا قرار شد از طرف کمیسیون مکاتبه و ابلاغ شود که افراد دارای بیمه تأمین اجتماعی در هر مرکزی اعم از مراکز تابعه تأمین اجتماعی و غیر آن، حداکثر 10 درصد فرانشیز پرداخت کنند و 90 درصد مابقی توسط این سازمان تأمین شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تأکید بر ضرورت تأمین اعتبار کافی از سوی سازمان برنامه و بودجه برای عملیاتی شدن قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و نیز درمان زوج‌های نابارور گفت: بر اساس گزارشی که امروز ارائه شد، در حال حاضر در تمام مراکز استان‌ها حداقل یک مرکز درمان زوج‌های نابارور فعال است که بخش عمده آنها دولتی و تحت پوشش جهاد دانشگاهی هستند و در جلسه امروز تأکید شد، برای تجهیز و ارتقاء کمی و کیفی این مراکز برنامه‌ریزی شود و الزام قانونی برای عقد قرارداد مراکز درمانی خصوصی با سازمان‌های بیمه‌گر نیز ایجاد شود.

* بخش قابل توجهی از دستگاه‌ها تکالیف «قانون حمایت از معلولان» را انجام نداده‌اند

میرمحمدی در ادامه به دستور کار دوم کمیسیون بهداشت و درمان درباره بررسی آخرین وضعیت اجرای قانون جامع حمایت از معلولان اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارشی که امروز سازمان بهزیستی به کمیسیون ارائه کرد، بخش قابل توجهی از دستگاه‌ها تکالیف مقرر در این قانون را انجام نداده‌اند.

وی افزود: بر این اساس، قرار شد سازمان بهزیستی طی دو هفته آینده گزارش جامعی در این زمینه به کمیسیون ارائه دهد تا کمیسیون بهداشت و درمان پس از جلسه با این دستگاه‌ها و جمع‌بندی موضوع، در صورت احراز کم‌کاری و اهمال، هم گزارش آن را به کمیسیون اصل 90 ارائه دهد و هم گزارش نظارتی جامعی در صحن مجلس قرائت کند تا اقدامات نظارتی در صحن مجلس توسط نمایندگان انجام گیرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین