علی باقری: هزینه‌های شکست و ناکامی سیاست‌های آمریکا در منطقه صرفا متوجه این دولت‌ها نیست

کد خبر: 1147468

معاون وزیر امورخارجه کشورمان گفت: دغدغه جهانی درباره «امنیت انرژی» و «امنیت غذایی» باید به فرصتی برای همکاری در عرصه جهانی تبدیل شوند.

علی باقری: هزینه‌های شکست و ناکامی سیاست‌های آمریکا در منطقه صرفا متوجه این دولت‌ها نیست

معاون وزیر امورخارجه کشورمان گفت: دغدغه جهانی درباره «امنیت انرژی» و «امنیت غذایی» باید به فرصتی برای همکاری در عرصه جهانی تبدیل شوند.

علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه امروز (دوشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۲۶) در تهران در دیدار خانم اینگرید بروتکوا معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلواکی و هیات همراه گفت: شرایط جهانی بیش از هر زمان دیگری امنیت انرژی و امنیت غذایی را به اولویت بسیاری از کشورها تبدیل کرده‌است و لذا باید تلاش کرد تا دغدغه جهانی درباره ”امنیت غذایی“ و ”امنیت انرژی“ که دو رکن راهبردی امنیت ملی همه کشورها به‌شمار می‌آیند، به فرصتی برای تعامل، همکاری و حتی همبستگی در عرصه جهانی تبدیل شوند تا همه ملت‌ها چشم‌انداز مطمئن و روشنی از آینده را پیش رو داشته باشند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به این که امروزه همگان از جمله کشورهای اروپایی به درستی رویکرد و نگاه ایران در طول یک یا دو دهه گذشته برای حل و فصل مسایل در کشورهای عراق و افغانستان و سوریه اذعان دارند، اظهار داشت: هزینه‌های شکست و ناکامی سیاست‌های آمریکا و برخی از دولت‌های اروپایی در منطقه صرفا متوجه این دولت‌ها نیست، بلکه مردم آن کشورها هستند که بیشترین هزینه‌ها و خسارت‌های ناشی از اجرای این سیاست‌های غلط را متحمل شده‌اند. 

باقری ضمن تشریح جایگاه اصولی حقوق بشر در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ابعاد و پیامدهای مربوط به تامین نیازهای اساسی مردم افغانستان و نیز مسائل ناشی از آن به‌ویژه پدیده مهاجران افغانستانی، مسؤولیت‌های مشخصی را متوجه همه دولت‌های مدعی حمایت از حقوق بشر به‌ویژه اروپایی‌ها می‌کند.

وی در پایان با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه مناسبات با کشورهای اروپایی به‌ویژه کشورهای حوزه شرق اروپا، رفع موانع بر سر راه توسعه روابط را ضروری دانست و برگزاری کمیته مشترک اقتصادی دو کشور در هفته آینده را زمینه‌ساز گسترش مناسبات دوجانبه معرفی کرد.

خانم اینگرید بروتکوا نیز در این دیدار با تاکید بر جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی اسلواکی به عنوان شریکی مهم برای توسعه مناسبات دوجانبه و منطقه‌ای کشورش، خواستار برقراری رایزنی‌های مستمر وزارتین خارجه امور خارجه دو کشور درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گردید که از این طریق علاوه بر گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی دوجانبه و اروپایی با ایران می‌تواند به تحکیم روابط مردمی نیز کمک کند./ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین