تقلای طیف تندرو اصلاح‌طلب برای آشوب خیابانی

کد خبر: 1145669

طیف افراطیون اصلاح‌طلب به هر بهانه‌ای و حتی با متوسل شدن به دروغ و شایعه‌پراکنی در پی آن است مردم را به خیابان‌ها کشاند و آشوب و التهاب را رقم بزند.

تقلای طیف تندرو اصلاح‌طلب برای آشوب خیابانی

به گزارش مشرق، معیشت مردم و بهبود اوضاع اقتصادی کشور برای جریان تندرو اصلاح‌طلب اصلاً موضوعیت ندارد. این طیف سیاسی به هر بهانه‌ای و حتی با متوسل شدن به دروغ و شایعه‌پراکنی در پی آن است مردم را به خیابان‌ها کشاند و آشوب و التهاب را رقم بزند.

به عنوان نمونه «محمدتقی فاضل‌میبدی» فعال اصلاح‌طلب و از حامیان دولت روحانی اخیراً در مطلبی نوشته است: «اگر اقتصاد کشور سامان نیابد و گرانی‌ها مهار نشود، باید منتظر شورش گرسنگان بود، شورش از انقلاب خطرناک‌تر است.»

در یک نمونه دیگر «آذر منصوری» فعال اصلاح‌طلب و دبیرکل حزب اتحاد ملت در توئیتی نوشته است: «نان، قوت لایموت مردم است؛ آخرین جزء از سبد خانوار که اگر از سفره‌ها حذف شود، نتیجه آن ناگفته پیداست. نمی‌دانم از خشمی که زیر پوست این شهر در جریان است، خبر دارید یا نه؟»

«سعید مدنی» از اعضای گروهک موسوم به «ملی مذهبی» و از فعالان فتنه ۸۸ که تاکنون چندین بار بازداشت و محکوم شده است، پیش از این در اظهارنظری تأمل‌برانگیز گفته بود: «حکومت‌ها بخواهند یا نخواهند خیابان جزئی انکارناپذیر از اعتراض است. شبکه‌ای شدن نه تن‌ها مانع از خیابانی شدن نمی‌شود، بلکه تسهیل‌کننده حضور خیابانی است. تصمیم با دولت‌هاست؛ یا باید امکان حضور قانونمند خیابانی را فراهم کنند یا منتظر باشند تا خیابان‌ها اشغال شوند. وقتی بحران سراسر ساختار‌های موجود را فرا گرفته، وقتی فساد تا قله دماوند پیشروی کرده، وقتی فقر و نابرابری رنج و فلاکت را دوچندان کرده و کاهش ارزش پول ملی فقرا را فقیرتر و پولدار‌ها را پولدارتر کرده، وقتی بوی مشمئزکننده تبعیض و رانت سراسر یک جامعه را دچار نفرت کرده، پیش‌بینی آینده چندان دشوار نیست.»

«محمدرضا جلایی‌پور» فعال اصلاح‌طلب و از محکومان فتنه۸۸- اسفند۱۴۰۰- در مصاحبه با روزنامه شرق گفته بود: «بعد از اعتراضات۸۸ کشور قربانی تحریم‌های شدیدتر و کاهش ظرفیت حل‌مسئله‌ای دولت و کاهش قدرت متشکل جامعه شد و تا سال۹۲ در نوعی فضای کمرنگ سیاسی فرورفت.»

وی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «از سویی دیگر بسیاری از خانواده‌ها و شبکه‌های ارتباطی ایرانیان دوپاره شد و قطبی‌شدن جامعه هزینه‌های سنگینی داشت.»

در حال حاضر رژیم تحریم‌های ایران که هنوز پس از امضای برجام برداشته نشده است، ریشه در قطعنامه۱۹۲۹ شورای امنیت دارد. تمام تحریم‌های یکجانبه‌ای که اکنون به عنوان تحریم‌های مؤثر علیه ایران از آن‌ها یاد می‌شود (تحریم‌های انرژی و مالی) در واقع بر اساس زیرساخت حقوقی که در این قطعنامه ایجاد شد، اعمال شده است، اما این قطعنامه اساساً نه یک قطعنامه هسته‌ای و نه با هدف واکنش نشان دادن به سیاست‌های هسته‌ای ایران اعمال شده بود. در حقیقت بانیان و حامیان فتنه۸۸ با تحمیل قطعنامه ۱۹۲۹، چاقوی تحریم را تیز و سفره مردم را کوچک کردند.

حالا همان جماعت با کارنامه غیرقابل دفاع در هشت سال دولت روحانی، این روز‌ها برای نان مردم اشک تمساح می‌ریزند و با شعبده‌بازی در پی آجرکردن نان مردم هستند.

آقازاده‌ها و داماد‌های برخی مقامات اصلاح‌طلب اکنون به دلیل غارت اموال مردم یا زندانی هستند یا متواری. از سوی دیگر ژنرال‌های خودخوانده اصلاح‌طلب نیز خسارات عدیده‌ای به کشور وارد کرده‌اند. حالا همقطاران «آقازاده‌ها و ژنرال‌ها» به جای عذرخواهی و تلاش برای جبران خسارت، جوانان این مرز و بوم را به اغتشاش و آشوب تشویق می‌کنند!

در اینجا دو نکته وجود دارد؛ اولاً اینکه ترمیم خرابی‌های هشت ساله «دولتِ اصلاح‌طلبان» طی چند ماه امکانپذیر نیست، ثانیاً هیچ‌گاه آشوب و اغتشاش و آتش‌زدن اموال عمومی و خصوصی منجر به بهبود اوضاع نشده است. بانیان وضع موجود به جای تشویق به آشوب، باید شهامت داشته باشند و قصور و تقصیر‌های خود را بپذیرند و برای جبران خسارت‌ها تلاش کنند.

در روز‌های اخیر «علی بهادری‌جهرمی» سخنگوی دولت صراحتاً اعلام کرد: «به هیچ وجه قیمت نان برای مردم تا پایان سال تغییر نمی‌کند و رئیس‌جمهور اجازه گران شدن نان را نمی‌دهد.»

«محمد مخبر» معاون اول رئیس‌جمهور نیز جمعه شب در برنامه تلویزیونی «صف اول» شبکه خبر با تشریح اقدامات دولت سیزدهم برای «مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها» گفت: «یارانه نان و دارو به هیچ وجه برای هیچ یک از اقشار جامعه حذف نمی‌شود. برای نان سنتی یارانه‌ای در نظر گرفته شده است که طبق مصوبه مجلس باید به صورت کالابرگ‌الکترونیکی پرداخت شود و برای کالا‌های اساسی دیگر نیز مبلغی ماهانه در نظر گرفته شده است تا افزایش قیمت‌ها جبران شود.»

وی با اشاره به تصمیم دولت برای اصلاح نظام اقتصادی گفت: اگر ارز ترجیحی در مقطعی که نرخ ارز ۱۲هزار تومان بود، حذف می‌شد، هزینه‌های کمتری داشت، اما دولت‌های قبلی سینه‌شان را برای مقابله با چالش‌ها سپر نکردند و امروز این کار به دلیل افزایش نرخ ارز تبعاتی جدی دارد و باید برای آن از آبرو گذشت.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی گفته که من آماده‌ام برای اصلاح اساسی اقتصاد کشور از آبرویم هزینه کنم، از همه دلسوزان و نخبگان خواست در این اصلاح اقتصادی، دولت را یاری دهند و برای آحاد جامعه تبیین کنند که ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی مغایر عدالت بوده و تولید کشور را با چالش مواجه کرده و هیچ سودی برای مردم نداشته است. لازم به ذکر است خسارت دلار ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی، حداقل ۱۸میلیارد دلار بود و به واسطه اتخاذ این تصمیم غلط، حدود ۶۰تن طلا از بین رفت.

در سال‌ها و دهه‌های اخیر هر وقت خبری از یک فساد بزرگ اقتصادی منتشر شده، بلاشک پای اصلاح‌طلبان نیز در میان بوده است. از کرسنت و توتال گرفته تا صندوق ذخیره فرهنگیان و هفت تپه و رشت الکتریک و حقوق‌های نجومی و وام‌های چندصدمیلیاردی و کاخ‌نشینی و استات اویل و شهرداری.

از نگاه جریان اصلاح‌طلب، هیئت مدیره هلدینگ‌های اقتصادی سهم آقازاده‌های این جریان است و سیاهی لشکر میتینگ‌های سیاسی و عروسک خیمه‌شب‌بازی در آشوب‌های خیابانی، سهم جوانان مردم.

به عبارت دیگر، افراطیون اصلاح‌طلب به جای جبران خسارت‌هایی که حداقل در هشت سال گذشته به کشور تحمیل کرده‌اند، ژست شاکی به خود گرفته و جوانان و مردمی را که از سیاست‌های همین طیف متحمل خسارت شده‌اند، به شورش و آشوب خیابانی تشویق می‌کنند.

منبع: روزنامه جوان

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها