حجت‌الاسلام حسنی: در ارتش ظرفیت‌های خوبی برای استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی داریم

کد خبر: 1139363

رئیس عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه طرح «هرمسجد یک پایگاه قرآنی» در ارتش عملیاتی می شود، گفت: در ارتش ظرفیت‌های خوبی برای استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی و برگزاری مسابقات قرآنی داریم.

حجت‌الاسلام حسنی: در ارتش ظرفیت‌های خوبی برای استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی داریم

حجت‌الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری در خصوص استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی، گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محفل انس با قرآن در  روز نخست ماه مبارک رمضان که  با حضور جامعه قرآنی کشور برگزار شد، بعد از سخنرانی جامع در خصوص فضیلت تلاوت قرآن و قاریان، رهنمودهایی در خصوص قرآنی‌تر شدن فضای کشور بیان فرمودند که یکی از این تدابیر، «استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی» بود.

وی افزود: هدف از این کار جذب علاقه‌مندان به این حوزه و تقویت فرهنگ قرآنی در کشور است. البته جامعه ما حقیقتا یک جامعه قرآنی است اما منظور ایشان این بود که فرهنگ قرآنی به طور حداکثری نهادینه و تبدیل به یک گفتمان چه در بحث حفظ، چه تلاوت و چه درک مفاهیم شود که همه اینها در نهایت به ما برای عمل به دستورات قرآن کمک می‌کند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همچنین فرمودند: «مساجد محله‌ها و مساجد مناطق مختلف باهم مسابقات، مراودات و هم‌افزایی در این خصوص داشته باشند.» چنانچه به این تدبیر عمل شود، ما شاهد رشد فوق‌العاده‌ای در حوزه فرهنگ و نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه خواهیم بود.

وی افزود: مخاطب معظم له در این رهنمود آحاد جامعه بودند که از جمله آنها مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران است. ما در ارتش به راحتی می‌توانیم این تدبیر را اجرایی کنیم؛ بنابراین ما باید هرچه سریع‌تر مساجد ارتش اعم از مساجد، اداری و مساجد منازل سازمانی را تبدیل به پایگاه‌های قرآنی کنیم تا یک رقابت سالم قرآنی ایجاد شود. در این خصوص نیاز است که مساجد با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشند و یکدیگر را مهمان کرده و رسم میزبانی را به جا بیاورند.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسنی تاکید کرد: در این خصوص اداره قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش باید برای هر مسجد دو یا چند استاد برجسته قرآنی را پیش‌بینی کند تا شرایط برای ایجاد رقابت، هم در بخش خواهران و هم در بخش برادران ایجاد شود و در نهایت آنها به صورت هدفمند شروع به عملی کردن این تدبیر کنند. خوشبختانه در ارتش ظرفیت‌های خوبی برای استفاده از مساجد به عنوان پایگاه های قرآنی و برگزاری مسابقات قرآنی بین مساجد داریم. از طرفی پایگاه‌های بسیج هم می‌توانند یکی از شامگاه‌های هفتگی خود را به شامگاه قرآنی اختصاص دهند.

وی ادامه داد: با این وجود باید تمرکز اصلی روی نوجوانان و جوانان باشد و روی آنها در خصوص مسائل قرآنی سرمایه‌گذاری بیشتری شود. هدف اصلی در اجرای این تدبیر، جذب حداکثری مردم به فرهنگ قرآنی با اولویت قرار دادن نوجوانان و جوانان است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در پایان گفت: طبیعتا هرچه کشور قرآنی‌تر شود نورانی‌تر خواهد شد. بر همین اساس ما باید هرآنچه در توان داریم را پای کار بیاوریم تا این تدبیر را عملیاتی کنیم چون قرآنی‌تر شدن جامعه تامین کننده دنیا و آخرت انسان است./فارس

انتهای پیام/

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها