موساد زیر ضرب «فاتح»/ پیام این حمله موشکی بالستیک چیست؟
سپاه در پاسخ به شرارت های اخیر رژیم صهیونیستی، مراکز موساد در اربیل را با موشک های قدرتمند و نقطه زن فاتح هدف قرار داد.پیام این حمله موشکی بالستیک چیست؟
«یک و بیست » ساعتی است که برای هر ایرانی مفهومی فراتر از ثانیه، دقیقه، عقربه و زمان دارد و ایرانی ها آن را ساعت انتقام می دانند. شاید به همین دلیل بود که هنوز دقایقی از بامداد یک شنبه نگذشته ، تصاویری از برخورد دقیق و مهیب 10 موشک بالستیک سپاه پاسداران به مقر موساد در شمال عراق همه نگاه ها را به خود جلب کرد.ضربه نیز کاری بود. این را از اعزام آمبولانس هوایی ارتش آمریکا از پایگاه «رامشتاین» آلمان به پایگاه «اربیل» عراق میتوان دریافت. العالم نوشت: «در این عملیات موشکی چند افسر موساد کشته شدهاند و کل ساختمان مقر موساد به صورت دقیق هدف قرار گرفت.»آتش بازی سپاه در حالی در دل نیمه شب شنبه و راس ساعت « یک و بیست » انجام گرفت که نشان می داد این کار نه یک اتفاق ساده بلکه هنرنمایی عامدانه و سیلی محکم به تل آویو و حامیان غربی او بوده است . چندی قبل بود که سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از شهادت دو عضو ارشد خود در پی جنایت رژیم صهیونیستی در حمله موشکی به حومه شهر دمشق سوریه خبرداد و تصریح کرد که « بی شک رژیم صهیونیستی تاوان این جنایت را خواهد داد.» خط و نشان سپاه به همین جا ختم نشد و در یک اقدام قابل توجه شخص فرمانده کل سپاه و همچنین فرمانده هوافضای سپاه در مراسم تشییع پیکر پاسداران شهید مدافع حرم سرهنگ پاسدار احسان کربلایی پور و سرهنگ پاسدار مرتضی سعیدنژاد حاضر شدند. یک هفته از این اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نگذشته بود که بامداد شنبه،موعد مجازات تل آویو فرا رسید و هوافضای سپاه با ١٠ فروند موشک نقطهزن ایرانی از خانواده موشکهای فاتح مقر موساد را مورد اصابت قرار داد. پس از انتشار تصاویر خیره کننده برخورد دقیق موشک های بالستیک به هدف، روابط عمومی سپاه پاسداران ، با برعهده گرفتن این حمله در بیانیه ای خاطر نشان کرد: این اقدام پاسخی به شرارت های رژیم صهیونیستی بود و «مرکز راهبردی توطئه صهیونیستها هدف موشک های قدرتمند و نقطه زن «سپاه » قرار گرفت.» در بخش دیگری از این بیانیه سپاه پاسداران تصریح کرد که تکرار هر گونه شرارت با پاسخ های سخت ، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد.
موازنه وحشت
این عملیات ، پاسخ ایران به جنایت چند وقت اخیر رژیم صهیونیستی بود. ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه هفته گذشته دو تن از افسران نیروی هوافضای ایران را طی یک حمله موشکی به حومه شهر دمشق به شهادت رساند.این اولین گستاخی صهیونیستها در سوریه پس از حمله به پایگاه هوایی تیاس (T-4) بود. در حمله به پایگاه T-4، دو فروند جنگنده F-15 اسرائیل روز ۲۰ فروردین ۹۷ به پایگاه مذکور حمله کردند و طی آن هفت تن از افسران سپاه پاسداران را به شهادت رساندند. پایگاه T-4 مقر مشترک افسران سپاه و نیروهای ارتش سوریه بود. اسرائیل گمان میکرد که ایران در دوران ترامپ جرئت پاسخ ندارد ولی نیروی قدس دقیقاً یک ماه بعد در عملیات «خانه پوشالی» پایگاه نظامی-جاسوسی اسرائیل را در منطقه جولان اشغالی کوبید.سیدرضا صدرالحسینی البته معتقد است عملیات اخیر در پاسخ به اقداماتی بود که چندوقت قبل رژیم صهیونیستی از مناطق کردنشین انجام داده بود.اخباری که دیروز از آذربایجان غربی منتشر شد نیز حاکی از برنامهریزیهای گسترده صهیونیستها علیه ایران بوده است. مدیرکل اطلاعات آذربایجانغربی از وارد شدن ضربات سنگین به بزرگ ترین شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی طی یک ماه گذشته در آذربایجانغربی خبر داد. وی گفت: این شبکه جاسوسی با اجیر کردن اراذل و اوباش در تلاش بود اقدامات خرابکارانهای در داخل خاک ایران داشته باشد که با هوشیاری نیروهای امنیتی، این تهدیدات خنثی و ضربه لازم به شبکه وارد شد.به هر حال خط قرمز ایران تعیین شده است؛ هدف قرار دادن ایرانی معادل هلاکت صهیونیستهاست، این یعنی موازنه وحشت.سعدا... زارعی میگوید: رژیم اسرائیل از طریق فرانسه و روسیه به تهران پیام داد که دیگر دست به اقدام نظامی علیه نیروهای ایرانی مستقر در سوریه نخواهد زد. از این تاریخ به بعد، هدف حملات ارتش اسرائیل در خاک سوریه پایگاههای ارتش سوریه بود که مسئول پاسخ آن دمشق است.اسرائیل از ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ جرئت نکرد ایرانیها را در سوریه هدف قرار دهد! بنابراین به نظر میرسد شهادت دو ایرانی به دست ارتش اسرائیل با چراغ سبز واشنگتن صورت گرفته است. روز جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ اعلام شد که دو محموله نفتی ایران به ارزش ۳۸ میلیون دلار از سوی آمریکا غارت و در «هیوستون» و «باهاما» تخلیه شد! آن هم در شرایطی که مذاکرات وین به نقطه حساسی رسیده است. توقیف کشتیها به اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۱۳۹۹) برمیگردد.
پاسخ متقابل یا کور کردن چشم فتنه
در این بین اما گمانه زنی های مختلفی درباره این که این حمله موشکی سپاه به طور دقیق پاسخ به کدام یک از شرارت های این رژیم بوده، مطرح شد. به عنوان مثال المیادین در گزارشی به نقل از منابع مطلع و آگاه اعلام کرد که این ضربه کاری سپاه به صهیونیست ها پاسخی به صداهای مهیب شنیده شده در کرمانشاه بوده است:«پایگاه اطلاعاتی هدف قرار گرفته در اربیل، یک پایگاه عملیاتی اصلی بود. این پایگاه اطلاعاتی مسئول برخی از عملیات های اطلاعاتی علیه ایران بوده است. در ۱۴ فوریه گذشته یک پایگاه نظامی با شش پهپاد هدف قرار گرفته بود.» المیادین در ادامه این گزارش نوشت :« این منابع افزودند که بر اثر آن حمله پایگاه کرمانشاه آسیب جدی دید.بررسیهای ایران نشان داد که حمله از پایگاه اربیل صورت گرفته و دستور حمله در اختیار آن ها بوده است.» همچنین بعضی رسانه ها تاکید کردند که موشک باران مواضع موساد در اربیل عراق، پاسخی به جنایت اخیر صهیونیستها در سوریه نبود بلکه پاسخی به توطئه های پی در پی این رژیم و سوء استفاده از اقلیم شمال عراق برای ضربه به کشورمان بوده است. در همین زمینه تسنیم نوشت :«رژیم صهیونیستی از چند دهه پیش ارتباطات گستردهای را با افراد مختلفی در اقلیم کردستان عراق برقرار و افرادی را نیز در این رهگذر جذب دستگاه جاسوسی خود کرده است. در نتیجه به واسطه فعالیت این عده و پشتیبانی همه جانبه صهیونیستها این منطقه همواره کانون بروز شرارت علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت بوده است. تحریک گروهکهای تجزیه طلب بر محور اختلافات قومی و تسلیح و آموزش آن ها برای اجرای عملیاتهای تروریستی مختلف همواره از مقرهای سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان عراق پشتیبانی شده است.» در این میان و ساعاتی بعد از حمله حرفه ای و دقیق سپاه به پایگاه های رژیم صهیونیستی، جزئیات جدیدی از کم و کیف این حمله منتشر و اعلام شد پایگاه هایی که زیر ساطور موشک های فاتح قرار گرفته اند همگی محل اجتماع تعداد قابل توجهی از صهیونیستها بوده و با توجه به تعداد افراد حاضر در این پایگاه، احتمال تلفات انسانی این رژیم بسیار بالاست. در این بین اگرچه رسانه های صهیونیستی و آمریکایی آماری از تلفات خود را منتشر نکردند و سکوت را به سخن ترجیح دادند اما رسانه نور نیوز نزدیک به شورای عالی امنیت ملی، به نقل از منابع غیررسمی، اسامی تعدادی از تلفات این حمله موشکی را اعلام کرد که عبارت اند از: «ماتیس داتریس از عوامل رژیم صهیونیستی مستقر در فرودگاه اربیل»، «اسمیت از عوامل رژیم صهیونیستی مستقر در فرودگاه اربیل»، «آدام باتلر مسئول هماهنگی ترددها در فرودگاه اربیل»، «شاوول فرمانده رژیم صهیونیستی در فرودگاه اربیل»، «ملیس رابرت با اسم مستعار آفنیز یهودی مستقر در فرودگاه اربیل»، «جونی از عوامل مستقر در فرودگاه»، «جونز از عوامل مستقر در فرودگاه»، «گابریل تالکر عضو موساد در اربیل» و« مارک زال از مدیران شرکت اقتصادی پوششی»
واکنش کارشناسان و کاربران فضای مجازی
در این میان حمله موشکی سپاه پاسداران از چشم کاربران فضای مجازی دور نماند و با واکنش های مختلفی همراه شد. کاربری در این باره نوشت :«شمع تولد سردار مقاومت، موشک است علیه تروریستها همزمان با ساعت شهادتش؛ فاتح ۱۱۰، یک روز در عینالاسد و این بار علیه مراکز موساد در اربیل.» کاربردیگری در واکنش به اظهارات الکاظمی نخست وزیر عراق که گفته بود این حمله موشکی نقض امنیت مردم عراق است نوشت :« امنیت مردم عراق و منطقه، زمانی مخدوش شد که خاک کشورتان را در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار دادید تا در آن پایگاه نظامی تاسیس کنند. تا وقتی بخش هایی از خاک عراق در اختیار تروریست های غربی است نه عراقی ها امنیت دارند و نه همسایگان تان. به جای حرف های بیهوده دشمن را از خاک عراق بیرون کنید.» کاربری هم نوشت:«حمله سپاه با توجه به بحث ها درباره ائتلاف صدر و بارزانی برای نخست وزیری «جعفر صدر» می تواند اهرم فشاری بر ائتلاف صدر و بارزانی باشد که البته بیانیه صدر هم به این موضوع اشاره داشت.» در همین زمینه کاربر دیگری نیز نوشت :« چندوقت پیش مسعود بارزانی در پاسخ به اعتراضات ایران منکر حضور صهیونیستها در اربیل شده و گفته بود اگر چنین مراکزی را یافتید بدون اطلاع آن ها را منهدم کنید؛ بنده خدا نمی دونست تعارف اومد نیومد داره !» در کنار واکنش های کاربران در فضای مجازی، ضربه سخت سپاه به پایگاه های رژیم صهیونیستی، مورد توجه کارشناسان داخلی و خارجی قرار گرفته و هر یک از زاویه ای این حمله را ارزیابی کردند. در همین زمینه مهدی محمدی مشاور رئیس مجلس در امور راهبردی، در صفحه توئیتر خود نوشت:«حمله اربیل باز تعریف اساسی معادله موجود است. معنای راهبردی این حمله این است که ضربات کوچک، پاسخ های بزرگ خواهند گرفت و گسترش اسرائیل به سمت شرق، پاسخ نظامی دریافت خواهد کرد.» جیسون برادسکی، مدیر سیاستگذاری سازمان «اتحاد علیه ایران هستهای» نیز با انتشار توئیتی، با بیان این که زمان بندی این حمله حرفه ای و هنرمندانه انتخاب شده است ، متذکر شد:تقارن تاریخ شلیک این موشک با سالروز تولد قاسم سلیمانی و زمان شلیک موشکها، موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد. او همچنین یادآور شد:حمله تلافیجویانه به پایگاه عینالاسد در واکنش به عملیات علیه قاسم سلیمانی، در همین ساعت و با استفاده از همین نوع موشکهای فاتح-۱۱۰ انجام گرفته بود. حساب توئیتری Intelsky نیز بر این تحلیل برادسکی مهر تایید زد و در صفحه خود نوشت: «آنالیز پروازها بر فراز منطقه ای که موشک ها شلیک شده بود نشان می داد با یک زمان بندی دقیق به جز دو هواپیمای آمریکایی هیچ پرواز غیرنظامی در آسمان منطقه وجود نداشته است.» / خراسان
دیدگاه تان را بنویسید