حاشیه‌های دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی با رهبری

کد خبر: 1128366

دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر معظم انقلاب که به مناسبت سالروز بیعت تاریخی ۱۹ بهمن انجام شد، حاوی نکات و حاشیه‌های جذابی است که روایت آنها خواندنی است.

حاشیه‌های دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی با رهبری

فرماندهان و جمعی از افسران نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز مصادف با ۱۹ بهمن ماه سالروز بیعت تاریخی نیروی هوایی ارتش با امام راحل، با حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند. این دیدار، حاشیه‌هایی داشت که در ذیل می‌خوانید:

همه کسانی که به دیدار رهبری رفته اند، می دانند که معمولا دیدارهای رهبر، پر شور است و مهمان حسینیه امام خمینی(ره) هم معمولا پیش از آغاز جلسه با هم گعده دارند و گپ و گفت می‌کنند؛ اما این روزها وقتی وارد حسینیه می‌شوی، نه می توانی خیلی به افراد نزدیک شوی و نه اگر دوستانت را دیدی، می توانی با آنها مصافحه کنی؛ من در حسینیه امام خمینی هستم، در سالروز بیعت تاریخی نیروی هوایی با امام و انقلاب.

برای اینکه فضای حسینیه دستم بیایید، قدری زودتر به مراسم رفتم، یعنی حدود ساعت ۸ و نیم صبح؛ هیچ کدام از افسران و امرای نیروی هوایی هنوز در حسینیه نیستند اما یک چیز نظرم را جلب می کند، «اَللَّهُمَّ اُنْصُرْ جُیُوشَ الْمُسْلِمِینَ»؛ امیرالمؤمنین علیه‌السّلام: «خدایا! لشکریان مسلمان را یاری کن.» "؛ جمله ای که در جایگاهی که رهبر معظم انقلاب می نشینند نوشته شده بود.

صندلی ها مرتب و منظم است و به نظر می رسد همچون سایر دیدارها، در این دیدار هم بخاطر رعایت پروتکل های بهداشتی البته با نظم و انضباط بسیار بالایی، مهمانان باید روی صندلی بنشینند.

ساعت که از ۹ رد می‌شود، اندک اندک افسران و امرای نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی وارد حسینیه می شوند؛ به خاطر کرونا، جمعا ۱۴۴ صندلی به صورتی بسیار منظم چیده شده و پشت هر کدام هم شماره صندلی ثبت است؛ افسران که وارد می شوند، اول به کارتی که دست شان است نگاه می‌کنند تا جای خود را پیدا کنند؛ حقاً لباس و آرم و علائم منظم شان، چشم نواز است.

اولین نفر از فرماندهان، امیر سرتیپ خلبان هادیان جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش است که وارد حسینیه می‌شود؛ صدای خوش و بش پر ملاتش با افسران و امرای نیروی هوایی ارتش در فضای حسینیه می‌پیچد.

هر چند حسینیه هنوز خالی است اما بدم نمی‌آمد که از جانشین خوش برخورد نهاجا چند سوال درباره نیروی هوایی بپرسم؛ مثلا وضعیت عملیاتی جنگنده‌های بومی کوثر، یا ماجرای خرید جنگنده و حتی ارتقاء میراژهای نهاجا؛ منتهی حس کردم که اینجا قدری جای خوبی نیست برای سوال‌های تخصصی.

ساعت ۹ و نیم است و حسینیه تقریبا پُر شده؛ اگر نگاهی کلی  به افسران و امرای حاضر در حسینیه بیاندازیم، تقریبا ترکیبی از افسران ارشد با درجات بالا اما جوان و امرای با سابقه و کارکشته، فضای جلسه را پر کرده‌اند؛ انگار جوان گرایی در نیروی هوایی و نیروی پدافند هوایی در حال جا افتادن است، بخصوص اینکه فرمانده و جانشین فرمانده نهاجا هم خودشان آنچنان سن و سال زیادی ندارند.

یک چشمم به در ورودی است و چشم دیگرم به مهمانان تا همه چیز رو خوب ببینم؛ ناگهان یکی از مشهورترین امرای ارتش که این روزها ضدانقلاب علیه او خبرسازی های زیادی کرده است، وارد حسینیه می شود. آخرین بار، او را در رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت ۷ در جنوب کشور دیده بودم؛ همچنان خوش برخورد و خنده‌رو بود، با افسران و امرای ارتش خوش و بش گرمی کرد و در صف نخست در بین فرماندهان عالی رتبه نشست.

ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه بود؛ راس ساعت امیر سرتیپ واحدی فرمانده نهاجا، فرمان خبردار صادر کرد؛ این یعنی فرمانده وارد شده است؛ بعد از خبردار، سرود ملی پخش شد و بعد هم رهبر انقلاب خطاب به فرمانده نیروی هوایی فرمان آزادباش دادند؛ یکی از میان جمعیت برخواست و شعار داد: "صلی علی محمد(ص)، بوی خمینی آمد" بعد هم "فرمانده، فرمانده؛ آماده‌ایم آماده"؛ شور خاصی میان افسران و امرای نیروی هوایی ایجاد شد.

فرمانده نیروی هوایی اجازه گرفت و پشت تریبون رفت؛ گزارش جامعی از عملکرد نیروی هوایی ارتش ارائه کرد؛ می‌دانید که امیر سرتیپ واحدی ۲۸ شهریورماه سال جاری به فرماندهی نهاجا منصوب شده اما گزارش جامعی ازعملکرد این نیرو در حوزه‌های نظامی – عملیاتی، فرهنگی، کمک رسانی و مردم یاری، عقیدتی و . . . ارائه کرد.

دو چیز از گزارش فرمانده نهاجا نظرم را جلب کرد؛ اول گزارشش از به نتیجه رسیدن نقشه راه آینده نیروی هوایی و دوم بخش پهپادی نیروی هوایی ارتش؛ از عملیاتی شدن پهپاد کمان ۱۲ و پایان تست‌های پهپاد دوربرد کمان ۲۲. کمان ۲۲ که پیشتر تصاویری از آن منتشر شده، پهپادی رزمی – شناسایی و ساخت نهاجاست که تصاویرش بازتاب بسیار زیادی در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت.

بعد از فرمانده نهاجا، فرمانده معظم کل قوا سخنرانی را آغاز کردند؛ اولین کلام شان بعد از حمد و ثنای الهی، "خوش آمدید" بود؛ لحن پدرانه ایشان این خوش آمدید را خیلی دلچسب کرد و لبخند را بر لبان افسران نیروی هوایی نشاند.

بعد از خوش آمدگویی، اولین کلام رهبر معظم انقلاب، ابراز دلتنگی برای بقیه افسران و درجه داران بود که به دلیل محدودیت‌های کرونایی نشد که امسال هم میهمان حسینیه باشند؛ "شرایط نامساعد کرونا نگذاشت آنطور که مایل بودیم جلسه را برگزار کنیم دوست می‌داشتیم جمع زیادی از عزیزان امروز اینجا باشند"

" من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه می‌کنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند؛ من مقید به ماسک زدن و رعایت سخنان پزشکان و متخصصان هستم." این را در بخش اول کلام شان گفتند که نشان می‌داد چقدر ایشان به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تجویزهای پزشکان اهتمام دارند.

در بخشی که رهبر انقلاب پیرامون نیروی هوایی سخن گفتند، چند کلیدواژه وجود داشت که بنظرم مهم می‌آمد؛ "بیعت شگفتی ساز نیروی هوایی"، "عمق داشتن اقدام نیروی هوایی در ۱۹ بهمن"، "ضربه آخر بر پیکره پوسیده رژیم طاغوت"، "عمل به نیاز لحظه" و . . .

جالب بود، رهبروقتی سخن از نیاز لحظه درباره به موقع بودن اقدام افسران نیروی هوایی در بیعت با امام و انقلاب اسلامی به میان آوردند، به فرمانده و مجموعه نیروی هوایی هم توصیه کردند که، "ببینید نیروی هوایی امروز به چه چیز نیاز دارد، همان کار را انجام دهید"؛ من به عنوان کسی که بیش از یک دهه روی مباحث نظامی کشور تمرکز کرده‌ام، بیش از همه چیز، ذهنم روی تقویت توان هوایی به خصوص در حوزه جنگنده رفت تا مباحث دیگر.

"فرمانده" دو مثال هم از اقدام انقلابی و قابل توجه نیروی هوایی زدند؛ یکی آنجایی که مقابل توطئه در پایگاه تبریز ایستادند و کودتای نوژه را نیروی هوایی خودش خنثی کرد و دیگری راه اندازی "جهاد خودکفایی" در نیروی هوایی از همان روز اول؛ جالب بود که رهبری حتی در جریان ریز موضوعات مرتبط با نیروی هوایی مثل تولید قطعه و تلاش برای خودکفایی در این عرصه هم هستند.

اما داستان غم انگیز خیانت های رژیم شاه به کشور و مردم هم از زبان رهبر معظم انقلاب جالب بود؛ آنجایی که گفتند "داستان غم‌انگیزی است، حضور آمریکایی‌ها در ارتش قبل از انقلاب" و بعد هم به ماجرای اعزام جنگنده‌های ارتش به ویتنام برای مقابله با "ویت‌ کُنگ ها".

امروز نکته‌ای را رهبری گفتند که من تا حالا نشنیده بودم؛ "برایم نقل کرده‌اند که اسنادی وجود دارد که جنگنده های فانتوم ارتش پیش از انقلاب به اسرائیل هم رفته اند، لابد برای بمباران فلسطینی‌های مظلوم رفته‌اند."

بخش پایانی سخنان فرمانده معظم کل قوا هم به "جهاد تبیین" اختصاص داشت؛ مدتی‌ست که ایشان در حال تبیین یک کار مهم هستند که نامش را ایشان "جهاد تبیین" گذاشته‌اند. امروز این جهاد را "فریضه فوری و قطعی" خطاب کردند و مخاطبان اصلی‌اش را هم به ترتیب رسانه ملی، رسانه های دیگر کشور،[فعالان] فضای مجازی و تمام کسانی که منبری برای حرف زدن دارند، قرار دادند.

دیکتاتوری رسانه ای و حذف تصاویر و مطالب مربوط به شهید سلیمانی هم امروز توسط رهبر انقلاب مورد اشاره قرار گرفت؛ منظور ایشان احتمالا مربوط به شبکه اجتماعی اینستاگرام است که پست‌های حاوی تصاویر شهید سلیمانی را در ایام سالگرد ایشان حذف کرد.

بایدن و ترامپ هم که این روزها با هم درگیری رسانه‌ای و لفظی دارند و هر یک، دیگری را به ناکارآمدی و فساد متهم می‌کنند؛ در بیانات رهبری مورد اشاره قرار گرفت؛ آنجایی که گفتند: آمریکا امروز از جایی ضربه می‌خورد که هرگز آن را محاسبه نکرده است؛ رئیس‌جمهور قبلی و فعلی آمریکا دست به دست هم دادند که تتمه آبروی آمریکا را ببرند. آیا فکرش را می کردند که از اینجا ضربه بخورند؟

دو نکته دیگر از این دیدار دلچسب باقی مانده، یکی ذکر خیر رهبر معظم انقلاب از عکس تاریخی و ماندگار مرحوم حسین پرتوی عکاس انقلاب از دیدار همافران و نیروی هوایی با امام راحل و اینکه اگر این تصویر منتشر نمی‌شد، این روز ماندگار و تاریخ ساز نمی‌شد.

و دست آخر اینکه، جمله پایانی سخان رهبر انقلاب این جمله امیدآفرین بود، "فردای کشور از امروز کشور بهتر خواهد بود"/ایرنا

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین