بررسی مذاکرات وین در کمیسیون امنیت ملی مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی مذاکرات وین در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
![بررسی مذاکرات وین در کمیسیون امنیت ملی مجلس](https://static2.fardanews.com/thumbnail/Pm9tCy7PY12f/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUb_Y5QUYyuZ4os6kSpXEafQ,,/%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA+%D9%85%D9%84%DB%8C.jpg)
محمود عباس زاده مشکینی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: در این جلسه مذاکرات وین مورد بررسی قرار گرفت با این هدف که مشخص شود چه میزان استراتژی و راهبرد کشور با واقعیت صحنه تطبیق دارد و چه کارهایی باید انجام داد.
وی توضیح داد: تحلیل ها، نظرات و ارزیابی ها نشان می دهد آنچه در وین اتفاق افتاده خارج از استراتژی کلی نظام، خطوط قرمز و منافع ملی نبوده و جمهوری اسلامی ایران در موقعیت قالب اصلی قرار دارد. قرار شد پیشنهادات اعضای کمیسیون درباره مذاکرات توسط رییس کمیسیون به مسئولان مربوطه منتقل شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی همچنین با اشاره به بررسی طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل گفت که با توجه به تصویب جزییات، این طرح برای بررسی در صحن به هیات رییسه ارجاع شد./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید