ابتلای ۱۰ نماینده مجلس به کرونا
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تا این لحظه تست کرونای ۱۰ نفر از نمایندگان مجلس به صورت قطعی مثبت اعلام شده است.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی اظهار داشت: تا این لحظه تست کرونای ۱۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت قطعی مثبت اعلام شده است.
وی افزود: بر این اساس هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از همه نمایندگان خواسته که تست کرونا دهند و امروز هم در مجلس شرایطی فراهم شده که نمایندگان بتوانند تست کرونا دهند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این مسئله تغییری در شیوه برگزاری جلسات علنی مجلس ایجاد میکند یا خیر؟ گفت: در صورتی که تعداد نمایندگان مبتلا به کرونا افزایش پیدا کند، شیوه برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر میکند و جلسات علنی مجلس در سه نقطه مختلف برگزار خواهد شد./مهر
45 درصد از صادرات ماشینآلات ایران به سوئیس است
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: تحکیم روابط جزء سیاستهای خدشهناپذیر ایران است و سوئیس دارای ویژگیهایی خاصی است و 45 درصد از صادرات ماشینآلات ایران به سوئیس انجام میشود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 10 بهمن) مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه پروتکل بین دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس به منظور اصلاح موافقتنامه(5) آبان 1381 هجری شمسی (27 اکتبر 2002) میان دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس برای اجتناب از أخذ مالیات مضاعف در مورد مالیاتهای بر درآمد و سرمایه و پروتکل آن و در موافقت با آن اظهار داشت: سیاست جمهوری اسلامی ایران ارتباط با دیگر کشورها است.
وی افزود: اقدامات منقضی برای ارتباط با سایر کشورها باید انجام شود، تحکیم روابط جزء سیاستهای خدشهناپذیر ایران است و کشور سوئیس دارای ویژگیهایی است که میتواند با ما در ارتباط باشد. این کشور مقر بسیاری از سازمانهای بینالمللی بوده و 45 درصد از صادرات ماشینآلات کشور ما با این کشور انجام میشود.
عضو هیات رئیسه مجلس تأکید کرد: ما باید ارتقاء سطح مناسبات میان ایران و سوئیس داشته باشیم تا بتوانیم تمهیدات لازم برای فعالیتهای مورد نیاز را کسب کنیم و این لایحه موجب گسترش روابط تجاری میان ایران و سوئیس میشود. متأسفانه تراز تجاری ما با سوئیس منفی است و باید تغییر رویکرد دهیم.
سلیمی گفت: توافقنامه میان ایران و سوئیس در سال 1381 امضا شده و اکنون نیاز به تکمیل و اصلاح دارد که این لایحه اصلاحی در 8 ماده به مجلس ارسال شده و تصویب آن میتواند در حوزه اشتغالزایی تأثیر مثبتی داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید