فلاحی: حاج قاسم سلیمانی دیپلماتی حرفهای بود
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: حاج قاسم سلیمانی دیپلماتی حرفهای بود که توانست روسیه را پای جنگ با داعش بیاورد و در جلسهای چند ساعته با پوتین این دستاورد را محقق کرد.
حجت الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس امروز (سهشنبه) در گفتگو با برنامه رادیویی «سلام سردار» در رابطه با انتقال فرهنگ و مکتب حاج قاسم سلیمانی به نسلهای آینده، گفت: در ابتدای آغاز به کار مجلس یازدهم فراکسیونی تحت عنوان «محور مقاومت و آزادی قدس شریف» تشکیل دادیم که تقریباً بیشترین اعضا را دارد. همچنین برنامههای متعددی با کسانی که از کشورهای محورهای مقاومت بودهاند یا در این کشورها حضور داشتهاند، برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه نشستهای مختلفی با فعالان کشورهای یمن و سوریه و لبنان در خصوص محور مقاومت داشتهایم، اظهار کرد: آنچه درباره مکتب سلیمانی باید زنده بماند صرفاً یاد و خاطر او نیست. البته افراد زیادی دلداده سردار سلیمانی بودند و با شهادت او دلدادهتر هم شدند. اما نکته مهم این است که مکتب سلیمانی را به معنای واقعی خودش درک کنیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: مردم دیدند حاج قاسم چه در عرصههای نظامی و چه در عرصههای سیاسی عملکردی خدامحور داشت. او صرفاً یک فرد نظامی نبود، بلکه دیپلماتی حرفهای بود که توانست روسیه را پای جنگ با داعش بیاورد و در جلسهای چند ساعته با پوتین این دستاورد را محقق کرد.
فلاحی اضافه کرد: کسی باور نمیکرد فرماندهای، هم در خط مقدم حاضر باشد و هم در عرصههای مختلف بینالمللی نقشآفرینی کند. همه اذعان داشتند که حضور سردار سیلمانی در کشورهای مختلف چه به لحاظ حضور فیزیکی و چه به لحاظ تفکر او، دشمنان را میترساند.
وی بیان کرد: با توجه به محبوبیت حاج قاسم در منطقه، دشمنان واهمه داشتند که در آینده سردار سلیمانی بر مسند ریاستجمهوری بنشیند و کشورهای منطقه همه تابع او شوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: حاج قاسم در عین اقتدار در میدان نظامی، شخصیتی عرفانی و معنوی داشت، او مدیر خوبی در عرصه داخلی و چهرهای محبوب در روابط منطقهای بود.
فلاحی گفت: حتماً باید در رابطه با ابعاد شخصیتی حاج قاسم سرفصلهایی را مشخص کنیم و آنها را به نسل بعد از خود آموزش دهیم. آنچه جاودانگی و ماندگاری را رقم میزند تفکر حاج قاسم سلیمانی است که مبتنی بر معرفت و عرفان میتواند در هر عرصهای موفق شود./مهر
دیدگاه تان را بنویسید