توقف 3 ماهه خطوط تولید چند کارخانه در تبریز
نماینده تبریز در مجلس گفت: چندین شرکت تولیدی در تبریز بیش از 3 ماه است که ماشینآلات و خطوط تولید را وارد کردهاند که با راهاندازی آنها هزاران نفر مشغول به کار میشوند، اما هنوز این خطوط آزاد نشده است.
حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاجالدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (یکشنبه 21 آذر ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: در فصل پایانی سالی قرار داریم که از سوی مقام معظم رهبری به سال حمایت از تولید نامگذاری شده، مخاطب این نامگذاری مسئولان سه قوه هستند و نه تولیدکنندگان.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آیا به رسالت خود در عینیت بخشی به این نسخه اساسی درمان جامعه در بحث حمایت از تولید عمل کردهایم. دولتی که رفت کارنامه قابل قبولی از خود بجا نگذاشت. بخشنامههای رنگارنگ و متعارض در دوره کوتاهمدت موجب سرگردانی فعالان اقتصادی شد و ثبات اقتصادی را از بین برد و میلیونها تن کالا مخصوصا کالاهای اساسی در گمرکات انباشته شد.
وی افزود: انبارهای تملیکی مملو از کالاهایی شد که کشور و مردم به آن نیاز داشتند اما بخشنامههای دولتی و بیتعهدی برخی مدیران آن را سه قفله کردند.
میرتاجالدینی خاطرنشان کرد: صدها واحد تولیدی به خاطر شرایط اقتصادی با مشکلات عدیده مواجه شده بودند و گرفتار ضوابط پیچیده و خودساخته بانکها شدند و برخی از آنها به تعطیلی کشیده شدند.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ورود قوه قضائیه در چند سال گذشته برای حمایت از تولید و بازگرداندن کارخانجات تعطیل شده به عرصه تولید چه در زمان ریاست حضرت آیتالله رئیسی و چه در زمان جناب آقای محسنی اژهای، مخصوصا اقدام شجاعانه قوه قضائیه نسبت به اموال تملیکی و باز کردن قفلهای آن، امیدی در دل تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی ایجاد کرد.
وی افزود: امید است جناب آقای رئیسی، رئیس جمهور محترم، با اصلاح سیاستها و رویکردهای غلط گذشته، گامهای جدی، محکم و شجاعانه در حمایت از تولید و تحققبخشی به رهنمودهای مقام معظم رهبری بردارند.
میرتاجالدینی خاطرنشان کرد: متأسفانه احکام صادره در سازمان تعزیرات در این راستا نیز و بدون توجه به جایگاه تولید، احکام شدیدی علیه آنها صادر میشود که بعضا موجب بیکاری کارگران و تعطیلی کارخانهها میشود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی دیگر از موانع تولید مسائل مربوط به حوزه گمرکات است، در گمرک سهلان تبریز چندین شرکت تولیدی بیش از سه ماه است ماشینآلات و خطوط تولید را وارد کردهاند که در صورت راهاندازی آنها هزاران نفر مشغول به کار میشوند، اما هنوز این خطوط آزاد نشده است. آیا این است رفع موانع تولید و یا زنجیر بستن بر پای تولید است؟ گزارش رسیده که این موضوع به وزارت اطلاعات موکول شده است.
وی افزود: من به شخص وزیر محترم اطلاعات، آقای خطیبی عرض میکنم؛ الان وقت عمل است. انتظار است هر چه زودتر شخصا وارد شوید و به دستور رهبر معظم انقلاب و در جهت رفع موانع تولید اقدام کنید./فارس
دیدگاه تان را بنویسید