برنامه وزیران نفت و نیرو برای نداشتن کمبود سوخت در زمستان
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: وزیران نفت و نیرو به کمیسیون انرژی مجلس امیدواری دادند که شاهد کمبود سوخت چه برای مصارف خانگی و چه تامین سوخت نیروگاه ها در فصل سرما نباشیم.
![برنامه وزیران نفت و نیرو برای نداشتن کمبود سوخت در زمستان](https://static1.fardanews.com/thumbnail/Rr8B4njKg8iA/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUuMgBgdlnQrTzImzSIOmVmw,,/%D9%85%D8%A7%D9%84%DA%A9+%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%DB%8C+%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%B1.jpg)
مالک شریعتی نیاسر، درباره اقدامات انجام شده به منظور جلوگیری از خاموشی ها در فصل زمستان، بیان کرد: کمیسیون انرژی اخیرا جلسه ای را با حضور وزیر نفت و معاونان وی تشکیل داد و یکی از مواردی که به صورت جدی مورد مطالبه اعضای کمیسیون قرار گرفت بحث تامین سوخت زمستانی نیروگاه ها و منازل هم برای سال جاری و هم حل آن به صورت کلی در سال آینده، بود.
این عضو کمیسیون انرژی در ادامه اظهار کرد: وزیران نفت و نیرو به ما امیدواری دادند که تمام تلاش خود را به کار بسته اند تا شاهد کمبود سوختی چه برای مصارف خانگی و چه تامین سوخت نیروگاه ها نباشیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اما ما باید طرح های توسعه و نگهداشت حوزه گاز و تامین تجهیزات نیروگاهی را به صورت صحیح دنبال کنیم و از سوی دیگر کاهش مصرف و کاهش شدت انرژی کشور از دیگر مواردی است که باید به صورت جدی دنبال شود.
شریعتی در پایان تاکید کرد: ما هم در عرضه و هم در تقاضا باید مسیری را طی کنیم تا کشوری که دارای بیشترین ذخایر نفت و گاز در دنیا است در زمستان یا تابستان با مشکل تامین سوخت مواجه نباشد./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید