مخالفت کمیسیون آموزش با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طی گزارشی در صحن مجلس با «مسعود فیاضی» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مخالفت کرد.
![مخالفت کمیسیون آموزش با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش](https://static1.fardanews.com/thumbnail/UJeykutfJGSk/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUo-dpGBmeQ2A2j80e7JUmpg,,/%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4.jpg)
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گزارش که در صحن علنی امروز مجلس پیرامون بررسی صلاحیت «مسعود فیاضی» وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت سیزدهم قرائت شد، اعلام کرد: با این گزینه مخالف است.
در این گزارش آمده است: وزارت آموزش و پرورش بزرگترین وزارتخانه های کشور از نظر تعداد ادارات مستقل شهرستان و منطقه و حجم بالای نیروی بکار و حساس ترین نهاد در تربیت فرزندان جامعه کشور است. پرواضح است مدیریت آموزش و پرورش کشور با حدود یک میلیون سرمایه انسانی فرهیخته به تعلیم و تربیت فرزندان جامعه مشغول می باشند امری بسیار مهم و حساس است.
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: نیاز امروز جامعه عملیاتی شدن سند تحول با در نظر گرفتن شرایط روز است که نیازمند مدیران هوشمند است و لازم است وزیر آموزش و پرورش به سرعت و دقت به ارائه برنامه های اجرایی و عملی بپردازد و با شناسایی موانع در جهت رفع آنها گام بردارد با توجه به اهمیت موضوع کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری با دقت و وسواس خاص صلاحیت وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش را بررسی کرد.
در این گزارش با اشاره به سابقه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، آمده است: او از جامعه معلمان نبوده و سابقه تدریس نداشته و در نتیجه گیری ضمن احترام به سوابق پژوهشی نسبت به معرفی او با توجه به بررسی دقیق کمیسیون آموزش با پیشنهاد تصدی ایشان مخالفت کرده است. / مهر
تکمیل میشود...
دیدگاه تان را بنویسید