افشای ماهیت FATF ، اصلاحطلبان را ناراحت کرد!
گفتنی است آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، به عنوان موسسان و گردانندگان FATF، برخوردی کاملا «ابزاری» با این کارگروه، و «گزینشی» با دولتها دارند. چنانکه مثلا پاریس به عنوان میزبان FATF، میزبان گروه تروریستی منافقین هم هست
روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «رد ادعای شفافیت FATF!» به اظهارات مهم وزیر کشور در افشای ماهیت گروه اقدام مالی FATF واکنش نشان داد و نوشت: «وزیر کشور در یک نشست که با عنوان تحول راهبردی مبارزه با مواد مخدر و بررسی تحولات کشور افغانستان و پیامدهای آن در عرصه مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، درحالی به شدت نسبت به FATF تاخت و ادعای مبارزه با جرایم سازمانیافته فراملی ازجمله پول سیاه و نیز پولشویی از طریق خرید و فروش مواد مخدر که در قالب کنوانسیون پالرمو مطرح است و همچنین ادعای مبارزه با تامین مالی تروریسم آنطور که در کنوانسیون CFT با آن روبهرویم، زیر سؤال برد که در انتهای سخنانش، با اشاره به استیلای طالبان بر افغانستان به عنوان یکی از مهمترین مراکز کشت گیاهان مواد مخدر در جهان، از حاکمان جدید افغانستان خواست که جلوی کاشت این گیاهان و انتقال آن را بگیرند.»
گفتنی است مدعیان اصلاحات تا دیروز ریز و درشت مشکلات کشور حتی واردات واکسن را هم به عدم تصویب لوایح استعماری FATF گره میزدند، این جریان حتی در دروغ آشکار مدعی شد که عدم تصویب FATF مانع از پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای خواهد شد. اما واردات گسترده واکسن در دولت رئیسی و پیوستن رسمی ایران به سازمان شانگهای یک بار دیگر غلط بودن ادعاهای رسانههای اعتدال اصلاحات را ثابت کرد.
رسانههای حامی اصلاحات ـ اعتدال همچنان درپی اثبات گزارههایی هستندکه دولت روحانی 8 سال عمر خود و ملت ایران را پای آن صرف کرد و موفق به اثبات آنها هم نشد. حتی ماجرای برجام باعث نشد تا این رسانهها درس عبرت بگیرند و حل مشکلات کشور را به موضوعات بینالمللی گره نزنند.
گفتنی است آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، به عنوان موسسان و گردانندگان FATF، برخوردی کاملا «ابزاری» با این کارگروه، و «گزینشی» با دولتها دارند. چنانکه مثلا پاریس به عنوان میزبان FATF، میزبان گروه تروریستی منافقین هم هست؛️آمریکا و چند کشور اروپایی، میزبان 76 درصد کل پولشوییها در جهان، اما معاف از بازخواست FATF هستند؛ عربستان و رژیم صهیونیستی هم به عنوان سرقفلی داران تروریسم در جهان، عضو FATF هستند که میتوانند درباره قبول یا رد عضو جدید نظر بدهند! با مزهتر اینکه با وجود انجام آن 39 تعهد (یا 41 تعهد)، موضوع عضویت ایران به هیچ عنوان مطرح نیست و مافیای گرداننده FATF، با ایران به عنوان متهم(!) برخورد میکند؛
گرچه چندماهی است که دولت سیّد ابراهیم رئیسی زمام امور را در دست گرفته است و فرمان اداره کشور را از نگاه به غرب، به تکیه به داخل و تقویت همکاری با همسایگان و کشورهای شرقی چرخانده است. همه اینها البته باعث نمیشود تا این رسانه از تلاش برای گره زدن مشکلات کشور به موضوعاتی چون FATF دست بردارند.
دیدگاه تان را بنویسید