توصیه های اکرمی به جریانهای سیاسی بعد از انتخابات

کد خبر: 1103148

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: گروه‌های سیاسی باید بتوانند از ظرفیت صداوسیما یا کرسی‌های آزاداندیشی استفاده و ایده‌های خود را برای حل مشکلات کشور طرح کنند تا دولت هم از نظرات منطقی‌تر و مستدل‌تر استفاده کند.

توصیه های اکرمی به جریانهای سیاسی بعد از انتخابات

حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا اکرمی با اشاره به سکوت جریان‌های سیاسی در ماه‌های اخیر و روند کاهشی فعالیت احزاب در ایام پس از انتخابات اظهار کرد: بخشی از این امر به شکل‌گیری دولت جدید باز می‌گردد که حتماً با نگاه جدید و با نظر جدید و تجربه تازه روی کار آمده است و از آنجا که از شعارهای این دولت تحول در امور بوده است، همین مورد منجر به اخذ رویکرد انتظار و رسد شرایط برای احزاب شده تا ببینند آنچه به عنوان دولت سیزدهم شکل می‌گیرد و تکمیل می‌شود چه ویژگی‌هایی دارد.

وی افزود: در آینده و با استقرار کامل دولت سیزدهم، جریان‌ها و گروه‌های سیاسی فرصت و امکان کافی خواهند داشت تا خود را با این دولت هماهنگ سازند و به کمکش بیایند یا در قامت منتقد و ناظر به اظهارنظر درباره اقدامات و فعالیت‌هایش بپردازند.

اکرمی تصریح کرد: بهتر است در این دوره و با توجه به شرایط مملکت‌مان که هنوز با کرونا به طور جدی درگیر است و تحریم‌ها نیز از دوش آن برداشته نشده، جریان‌های سیاسی رویکردی هماهنگ با دولت در پیش گیرند تا همه باهم کمک کنیم که به سمت بهبود در کاهش موارد ابتلا به کرونا برویم و وضع اقتصادی نیز یا تلاش‌های داخلی و اقدامات دیپلماتیک روبراه شود.

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: ایران به قدری ظرفیت دارد که اگر دوبرابر الان هم جمعیت داشته باشد می‌تواند از نظر تامین انرژی و ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی موفق باشد پس وقتی این شرایط به طور بالقوه وجود دارد چرا نباید برای یک‌بار هم که شده همه همراه شوند تا مشکلات را حل کنیم؟

اکرمی یادآور شد: گروه‌های سیاسی باید بتوانند از ظرفیت صداوسیما برای اعلام نظرات خود استفاده کنند یا کرسی‌های آزاداندیشی را تشکیل دهند و دورهم جمع شوند و هرکدام ایده‌های خود را برای حل مشکلات مختلف کشور طرح کنند و به تبادل نظر بپردازند تا دولت هم از نظرات منطقی‌تر و مستدل‌تر استفاده کند.

عضو جامعه روحانیت در پایان یادآور شد: اگر همه ما یکدیگر را به بازی بگیریم و این تفکر در کشور رشد کند که حضور دیگری مانع پیشرفت و حضور آن یکی نیست، می‌توانیم به نتیجه برسیم. اما در صورتی که هرکس حرف خود را بزند و به دین و کیش خود باشد آن‌وقت آینده مطلوبی در انتظار جریان‌های سیاسی و کشور نخواهد بود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها