خاطره ای درباره لباس سربازی از زبان رهبر انقلاب +عکس
به تازگی دفتر حفظ و دفتر نشر آثار رهبر معظم انقلاب تصویری از لباس نظامی و اسلحه آیتالله خامنهای در دوران دفاع مقدس را به همراه خاطره ای از ایشان منتشر کرده است.
در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ تنها یکسال بعد از انقلاب اسلامی رژیم بعثی عراق به ریاست جمهوری صدام با هدف برانداختن نظام نوپای جمهوری اسلامی و با کمک کشورهای غربی در جنگی تمام عیار به ایران حمله کرد.
براساس گزارشها رژیم بعث عراق با محاسباتی که کرده بود فتح یکهفتهای تهران را در سر میپرواند، اما غیور مردان و زنان ایرانی با رهبری امام خمینی (ره) پا به میدان گذاشتند. آنها بدون امکانات و آموزشهای نظامی به مقاومت پرداختند و نگذاشتند حتی ذرهای از خاک ایران اسلامی به تاراج برده شود.
به همین علت قانونمداران جمهوری اسلامی ایران بعد از جنگ ۸ ساله روز ۳۱ شهریور را آغاز هفته دفاع مقدس نامیدند در همین راستا دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب تصویری دیده نشده از لباس نظامی خاکی و اسلحه شخصی حضرت آیتالله خامنهای در دوران دفاع مقدس که هم اکنون در نمایشگاه قرار دارد را منتشر کرد ونوشت:
"تصویر منتشرنشدهای از لباس نظامی و اسلحه شخصی حضرت آیتالله خامنهای در دوران دفاع مقدس که امروز در نمایشگاه در لباس سربازی دفتر نشر آثار رهبری در معرض بازدید قرار گرفت."
"مهر ۱۳۵۹ در یک هواپیما با مرحوم چمران وارد اهواز شدیم. دوستانی که آنجا در لشکر ۹۱ زرهی خوزستان بودند، گفتند: «الان میدان برای شکار تانک و کارهای چریکی هست.» ایشان گفت: «از همین حالا شروع میکنیم.» تعدادی لباس سربازی آوردند که اینها بپوشند. یکدست لباس سربازی آوردند، پوشیدم. لباس خیلی گشادی بود. خیلی به تن من نمیخورد. چند روزی که گذشت، یکدست لباس درجه داری برایم آوردند که اتّفاقاً علامت رسته زرهی هم روی آن بود. رستههای دیگر گله میکردند که چرا لباس شما رسته توپخانه و پیاده و ... نیست؟ لذا آن علامت رسته زرهی را کندم. لباس پوشیدم و تفنگ هم خودم داشتم... کلاشینکف خودم، کلاشینفک مخصوصی است که بر خلاف کلاشینکفهای دیگر، یک خشاب پنجاه تایی دارد... همان شبِ اوّل رفتیم به عملیات."
"هر دفعه هم که میآمدم تهران میرفتم خدمت امام گزارشی عرض میکردم. اوّلین باری که با این لباس که البته رویش قبا پوشیده بودم رفتم خدمت امام، ایشان شدیداً متاثر شدند و ابراز خشنودی و خوشحالی کردند. گفتند یک روزی بود که این لباس جندی و سربازی خلاف مروّت محسوب میشد. امّا امروز روحانیت اسلام افتخار میکند که این لباس را میپوشد"./ باشگاه خبرنگاران
دیدگاه تان را بنویسید