گزارش یک نامه
از نقد کیانیان تا توضیح قالیباف
محمدباقر قالیباف در واکنش به انتقادات به طرح صیانت از فضای مجازی توضیح داد که هنوز چیز تصویب نشده اما منتقدان آنقدر سرگرم انتقاد و هجمه به مجلس هستند که صدایش را نشنیدند.
گروه سیاست سایت فردا – طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی سوژه داغ اینروزها و محل انتقاد خیلیها است. از کاربران گرفته تا برخی سیاسیون، رسانهها و حتی سلبریتیها. در این بین توضیحاتی نیز از سوی مجلس و رئیس آن ارائه شده اما در فضای فعلی با این حجم از جوسازیهای صورت گرفته، کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
شاهدش آنکه رضا کیانیان در صفحه اینستاگرام خود مشخصا قالیباف را مخاطب قرار داده و نوشته است: «…سِلام همشهری و هم ولایتی عزیز ، آقای دکتر قالیباف. امروز عید است. عید مولا علی ست که سلام خدا بر او و خانواده او . تبریک می گویم. با این عیدی علی وار !!! از «۱۲۱ نفر از نمایندگان مجلس» تشکر می کنم . از تصویب طرح محدود کردن اینترنت!!! طرحی که زمان ِ«معجزه ی هزاره سوم » علنی شد و سال ها خاک خورد…. و حالا شما به انجامش رسانیدید .نمایندگان مجلس کنونی به قول شما ، با شعار «رفع استضعاف » و به قول ما «از بین بردن فقر و فلاکت» و به قول معروف برای «توسعه ی اقتصادی کشور» بر کرسی ها نشستند. آقای قالیباف! جان امام رضا ’ع’ _”قسم مشَدی دادُم “_ از زمانی که آمدید مجلس ، در زمینه ی بهبود اقتصاد و رفع استضعاف چه لوایحی تصویب کردید؟ …. جان ِمولا ! آیا همه چیز گران تر نشده ؟! بیکاری بیشتر نشده؟ بی آبی فراوان تر نشده؟ . استضعاف رشد نکرده؟ ! وحالا در روز عید مولایمان ، هدیه شما به ما بستن اینترنت است؟. “دَمِتا گرم” ما به شما نامه نوشتیم با «۶۳۳۴۰۷ امضا» ششصدو سی و سه هزار و چهار صد و هفت امضا !! و خواهش کردیم این طرح را ، در صحن مجلس ، طرح نکنید! اما جواب شما ، بدون این که جواب نامه ی ما را بدهید ، طرح ِ همین طرح و تصویبش در صحن مجلس بود! آیا تا به امروز ، به شهادت خودتان و بقال و چقال ، و جیب مردم . هر روز استضعاف ِواقعی گسترش پیدا نمی کند. ؟ حالا نوبت ِاستضعاف مجازی ست؟! “ای وَل دِداش. البَت خودِتا بهتر مِدِنِن بِسْتن ای لاکردار . گوشنِگی رِه بِی تَر نوموکنه که بدترم موکونَه.” بگذریم هم ولایتی! چه عیدی ِهم مضمونی با راه و روش و دستور ها و نصیحت های صاحب عید. “قالیباف جان، بِچه ی مِشَد! “ چه کشور هایی دامنه اینترنت را تنگ کرده اند. ؟چین، روسیه ،هند و صد البته کره شمالی. آیا ما دنباله روی ِ این کشور ها هستیم !!!؟ پس اگر دنباله رو شان هستیم، چرا در زمینه رشد اقتصادی شان، دنباله رَوی نمی کنیم؟ چرا دنباله روی ِ رشد اقتصادی هند و چین و روسیه نیستیم. “جانِ بِچه های طُرقِبَه ! با ای حساب آخِرِش چی مِمانَه ؟ … هَمی کره شمالی لا مَصَّب دیگَه . نِه؟! جان ما درست نِگُفتُم” ؟ فقط برای یادآوری !.. ما و ژاپن توسعه ی مدرن را با هم شروع کردیم. سر انجام ما این است و سرانجام آن ها آن.! همین. یاد عیدی تان افتادم. آیا سرانجام ِ راه و روش ِمولای ما هم کُره شمالی ست؟ “تو رِه به امام هشتم ، جانِ هر کی دوس دِرِن نامه ی ما رَم تحویل بی گیرِ ن”. #خوزستان_آب_ندارد #نه_به_محدودیت_اینترنت شما هم به سایت کارزار بروید و امضا کنید تا بشه میلیونی»
این نوشته و گلایه کیانیان از بیتوجهی مجلس به نامه نوشته شده در حالی است که قالیباف اتفاقا توضیحاتی در این باره ارائه کرده است. گویا لازم به یادآوری است که رئیس مجلس در صفحه شخصی خود در توییتر و در واکنش به انتقادات علیه طرح صیانت از حقوق کاربران مجازی نوشت: «هیچ طرحی درحال حاضر تصویب نشده و مجلس صرفا به آغاز بررسی طرح رای داده است. طرح در کمیسیونی از منتخبین کمیسیونها بصورت علنی وشفاف بررسی خواهد شد.»
وی افزود: «عمدۀ ادعاها درباره طرح خلاف واقع است. مسدود سازی اینستا و واتساپ برنامۀ مجلس نیست و طرح درخصوص این پلتفرمهای پرکاربرد بایداصلاح شود.»
دیدگاه تان را بنویسید