۶ نماینده جدید مجلس کی وارد بهارستان می‌شوند؟

کد خبر: 1077465

برای رسیدگی به شکایات توسط شورای نگهبان، بازه زمانی وجود داد و زمانی که این فرایند از سوی این شورا تایید شود، وزارت کشور اسامی نمایندگان منتخب را ابلاغ می‌کند؛ براین اساس مجلس هم در اولین فرصت بحث اعتبار نامه و مراسم تحلیف را انجام می‌دهد.

۶ نماینده جدید مجلس کی وارد بهارستان می‌شوند؟

 انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در کنار سایر انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برای تعیین نمایندگان شش حوزه انتخابیه برگزار شد.

 پیش از تشکیل مجلس یازدهم، فاطمه رهبر منتخب مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و محمدعلی رمضانی، منتخب مردم آستانه اشرفیه به دلیل ابتلا به بیماری کرونا و به دلیل داشتن بیماری زمینه‌ای فوت کردند، همچنین پس از اعلام نتایج انتخابات، شورای نگهبان با توجه به اسنادی که در دست داشت صلاحیت سینا کمالخانی منتخب مردم و تفرش را به دلیل ارائه مدرک جعلی رد کرد.

غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران هم دیگر چهره‌ای بود که از رسیدن به مجلس یازدهم بازماند؛ در جریان رسیدگی به اعتبارنامه‌ها که در اول هر دوره پارلمان انجام می‌شود، تعدادی از نمایندگان به اعتبارنامه او اعتراض کردند که با رای منفی کمیسیون تحقیق و نمایندگان در صحن علنی مجلس اعتبارنامه این منتخب تصویب نشد و مجبور به ترک مجلس شد.

عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ هم در برابر بیماری کرونا شکست خورد و درگذشت. انتخابات میان دوره‌ای مجلس یازدهم در حوزه انتخابیه میانه قرار بود بیست و یکم شهریور ماه امسال همزمان با سراسر کشور برگزار شود که به دلیل ردصلاحیت یکی از ۲ نامزد راه یافته به دوره دوم، لغو شد و انتخابات نماینده در این حوزه به انتخابات۲۸ خرداد ۱۴۰۰ موکول شد.

اسامی ۶ نماینده جدیدالورود مجلس

اسماعیل کوثری توانست به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در انتخابات میان دوره‌ای مجلس انتخاب شود.

ابراهیم نجفی اسپیلی در انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توانست از حوزه انتخابیه آستانه اشرفیه به مجلس راه یابد.

فتح‌الله توسلی به عنوان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ به لیست نمایندگان مجلس یازدهم اضافه شد، وی ۴۷ سال سن دارد و دارای کارشناسی ارشد مترجمی علوم سیاسی است؛ به نظر می‌رسد کمیسیون احتمالی که وی در آن حضور می‌یاید کمیسیون امنیت ملی مجلس است.

در انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه گچساران و باشت سید ناصر حسینی پور با کسب اکثریت آراء توانست از دیگر رقبا جلو بزند و راهی ساختمان بهارستان شود. او نویسنده، کارشناس ادبیات مقاومت، دیپلمات فرهنگی و سیاستمدار است؛ شهرت اصلی حسینی پور به دلیلی نگارش کتابی است به نام «پایی که جا ماند است».

سید مرتضی حسینی هم به عنوان نماینده دوم شهرستان میانه به مجلس شورای اسلامی راه یافت. وی ۵۶ سال سن دارد و دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی است.

ولی الله بیاتی توانست به عنوان نماینده حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان وارد مجلس یازدهم شد. وی متولد ۱۳۴۰ در تفرش و فارغ التحصیل فقه و مبانی حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد است، او سابقه خدمت در سپاه پاسداران و ریاست شورای اسلامی شهر قم در دوره پنجم این شورا را در کارنامه خود دارد.

علیرضا سلیمی درباره زمان ورود نمایندگان منتخب در انتخابات میان دوره مجلس گفت: برای رسیدگی به شکایات توسط شورای نگهبان، بازه زمانی وجود داد و زمانی که این فرایند از سوی این شورا تایید شود، وزارت کشور اسامی نمایندگان منتخب را ابلاغ می‌کند؛ برایم اساس مجلس هم در اولین فرصت بحث اعتبار نامه و مراسم تحلیف را انجام می‌دهد./باشگاه خبرنگاران

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها