پیام تبریک سرلشکر باقری به محسنی اژهای
رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت.
![پیام تبریک سرلشکر باقری به محسنی اژهای](https://static2.fardanews.com/thumbnail/mBYc1r65zaNV/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LU2RZ_KCKuuqcGVjryXcIB5w,,/%D8%B3%D8%B1%D9%84%D8%B4%DA%A9%D8%B1+%D8%A8%D8%A7%D9%82%D8%B1%DB%8C.jpg)
سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر ارجمند حضرت حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای
سلام علیکم ؛
انتصاب شایسته جنابعالی به سمت ریاست قوه قضاییه با حکم مبارک رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی ) که بیانگر حسن اعتماد معظم له به آن برادر گرانقدر است را تبریک عرض مینمایم.
بی شک تعهد، کارآمدی و توانمندیهای علمی و فقهی و همچنین سوابق ارزنده و درخشان شما در قوه قضائیه، پشتوانه محکمی برای همت و تلاش در استقرار عدالت و تداوم راهبرد تحولی آن دستگاه در راستای منویات و انتظارات مقام معظم رهبری خواهد بود .
دوام توفیق جنابعالی در این جایگاه خطیر ، تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) و تبعیت از منویات و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) را از ذات اقدس احدیت مسئلت مینمایم .
رییس ستاد کل نیروهای مسلح
سرلشکر پاسدار محمد باقری
تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید