در کمیسیون های امروز تخصصی مجلس چه گذشت؟

کد خبر: 1076467

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از تعیین مصادیق صلاحیت و شایستگی معلمان در لایحه رتبه بندی خبر داد و گفت: بنا داریم با سرعت‌دهی به بررسی این لایحه، زمینه نهایی شدن آن را فراهم کنیم.

در کمیسیون های امروز تخصصی مجلس چه گذشت؟

رضا حاجی پور سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی ، در تشریح نشست امروز (یکشنبه، 6 تیر) این کمیسیون اظهار داشت: در نشست این کمیسیون لایحه رتبه بندی معلمان در دستور کار بود که قصد داریم هر چه سریع‌تر لایحه رتبه بندی را به صورت دقیق و صحیح بررسی کرده و مطالبات معلمان را لحاظ کنیم.

وی افزود: برخی از مفاد لایحه نظام رتبه بندی معلمان تا بند 4 ماده 2 از جمله تعیین مصادیق صلاحیت و شایستگی معلمان به تصویب اعضای کمیسیون آموزش رسید.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: مقرر شد تا در صورت لزوم این کمیسیون به صورت چند نوبته و شبانه روزی لایحه نظام رتبه بندی را بررسی کرده و نهایتا به صحن علنی مجلس ارسال کند. 

 بررسی‌ها درباره طرح نحوه اداره صدا و سیما باز هم مصوبه‌ای در پی نداشت

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: بررسی‌ها در باره طرح نحوه اداره صدا و سیما در جلسه امروز کمیسیون فرهنگی ادامه داشت؛ اما این بررسی‌ها باز هم مصوبه‌ای را در پی نداشت.

حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز ادامه رسیدگی به طرح نحوه اداره صدا و سیما در دستورکار کمیسیون قرارد اشت.

وی افزود: در این جلسه قائم مقام رئیس سازمان صدا و سمیا و تعداد دیگری از مدیران این سازمان در کمیسیون حضور داشتند و نقطه نظرات خود را پیرامون طرح مذکور ارائه کردند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: طرح نحوه اداره صدا و سیما مدت‌هاست که در کمیسیون فرهنگی مطرح شده اما به جمع بندی و مصوبه نرسیده است.

نصیرایی خاطرنشان کرد: در نهایت پس از بحث و بررسی‌های فراوان پیرامون جزئیات طرح، باز هم کلیات طرح به رأی گذاشته نشد و این طرح مصوبه‌ای در پی نداشت و بحث‌ها در مورد این طرح در جلسات بعد نیز ادامه خواهد داشت.

 تأکید اعضای کمیسیون قضایی بر قانونمند شدن مرکز تحقیقات اسلامی در قم

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت: اعضای کمیسیون قضایی مجلس بر قانونمند شدن مرکز تحقیقات اسلامی در قم و همچنین حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها مالی از این مرکز تأکید کردند.

سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صعومه‌سرا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه لایحه استرداد مجرمین بین دولت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری فدرال برزیل اعاده شده از سوی شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ایراد وارد شده به این لایحه از سوی شورای نگهبان، رفع شد.

وی افزود: البته در جلسه قبل ایراد دیگر شورای نگهبان به این لایحه رفع نشده و کمیسیون به مصوبه خود اصرار کرده بود تا موضوع برای رسیدگی بیشتر به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شود.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: در ادامه این جلسه مسئولان مرکز تحقیقات اسلامی مجلس در قم با حضور در جلسه کمیسیون گزارشی از سابقه کاری و فعالیت‌هایشان به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

دلخوش خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون به دنبال گزارش مرکز تحقیقات اسلامی قم در قانونمند شدن این مرکز و نیز فعالیت پررنگ‌تر آن تأکید کردند.

وی افزود: همچنین حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مالی بیشتر از مرکز تحقیقات اسلامی قم مورد تأکید اعضای کمیسیون بود و نمایندگان حاضر در جلسه همچنین به این موضوع اشاره داشتند که در صورت امکان بخش‌هایی از این مرکز در مرکز پژوهش‌های مجلس ادغام شود.

بررسی مسائل و مشکلات پرداخت حقوق پرسنل صنعت نفت در کمیسیون انرژی

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بحث و بررسی پیرامون مسائل پیش آمده در خصوص افزایش حقوق پرسنل صنعت نفت در سال جاری و در نظر گرفتن تمهیداتی برای احیای حقوق پرسنل این صنعت در جلسه امروز کمیسیون خبر داد.

مصطفی نخعی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: ما امروز جلسه تقریبا دو ساعته ای را با وزیر نفت و تعدادی از دستگاه های نظارتی نظیر دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، مرکز پژوهش های مجلس و دستگاه ها امنیتی به منظور بررسی مسائل و مشکلات کارکنان صنعت نفت داشتیم. هر یک از دستگاه ها نظرات خود را در این زمینه اعلام کردند.

وی در ادامه اظهار کرد: اولا قرار شد متنی نهایی شده و از طریق شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا پیگیری شود و با مصوبه شورای سران قوا و ابلاغ آن به وزارت نفت تلاش کنیم تا مشکلاتی که الان برای پرسنل این صنعت به وجود آمده به شکل مناسبی حل شود. هم دولت، هم مجلس و هم وزارت نفت متنی را در این زمینه تهیه کرده اند و مقرر شد از بین این ها جمع بندی در طی چند روز آینده صورت گیرد و برای تصویب در جلسه سران قوا آماده شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تصریح کرد: علاوه بر آن تا زمان حل شدن این موضوع قرار ما بر این شد تا این موضوع را با جدیت دنبال کنیم‌. از طریق کمیسیون و رئیس مجلس این موضوع را پیگیری می کنیم تا این مجوز به وزارت نفت داده شود که بتواند نسبت به پرداخت علی الحساب حقوق پرسنل اقدام کند.جمع بندی سوم این بود که کمیته مشترکی از کمیسیون های انرژی، امنیت، برنامه و بودجه و اجتماعی تشکیل شده و مباحث درآنجا دقیق تر بررسی شود و پیشنهادات مطرح و چکش کاری شود و بر اساس جمع بندی کمیته مشترک بتوانیم راه را ادامه دهیم.

وی در ادامه تاکید کرد: علاوه بر این ها یک طرح دو فوریتی توسط کمیسیون پیشنهاد شده و ما نیز آن را دنبال می کنیم تا ان شاءالله بتوانیم مشکل را به صورت کلی و همیشگی حل کنیم. امیدوارم که با پیگیری که از طریق شورای هماهنگی سران قوا داریم و متنی که قرار است مصوب شود مشکلات مرتفع شود.

وی افزود: اعتراضات و گلایه مندی هایی توسط تعدادی از پرسنل به خصوص در مناطق عملیاتی مطرح شده که بحق نیز می باشد. تقریبا یک اتفاق نظری بین همه اعضای کمیسیون وجود داشت که این گلایه ها درست است. این پرسنل متخصص که در شرایط تحریمی به کمک کشور آمدند و اجازه ندادند این چرخه بایستد گلایه های به حقی دارند. متاسفانه خیلی از پرسنل مشمول افزایش ۲۵ درصدی حقوق نشدند و بعضا افزایش حقوق آنان خیلی کمتر بوده و حتی تعدادی از پرسنل در مناطق عملیاتی با کاهش حقوق نسبت به سال قبل مواجه شدند.

وی در پایان افزود: استحضار دارید ما یک سقف حقوق در قانون بودجه گذاشتیم و یک نظام پرداخت مالیات پلکانی در نظر گرفتیم و از طرفی هم تاکید کردیم که افزایش حقوق نباید بیشتر از ۱۵ برابر حداقل حقوق ها باشد در حالی که این رقم در گذشته ۲۱ برابر حداقل حقوق بوده است. همه این عوامل باعث شده درصد بالایی از پرسنل صنعت نفت مشمول افزایش ۲۵ درصد حقوق در سال جاری نشوند با وجود تورمی که در کشور حاکم است. به هیچ عنوان بحث اعتصاب مطرح نیست. بسیاری از دشمنان به دنبال موج سواری بر این مسئله هستند. اعتراضات و گلایه های صنفی در روزهای گذشته شکل گرفته امیدواریم با تمهیدات دیده شده بتوانیم هرچه زودتر مشکل عزیزان را حل کنیم و حق و حقوق این پرسنل ارزشمند را بدهیم.

 

 تعیین اولویت‌های کمیسیون شوراها در سال دوم فعالیت/ وزیر کشور سه‌شنبه میهمان کمیسیون

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: در نشست امروز اولویت‌های این کمیسیون در سال دوم و نقاط ضعف و قوت بررسی شد.

روح اله نجابت سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 6 تیر) اظهار داشت: در این نشست اولویت‌های کمیسیون شوراها در سال دوم فعالیت بررسی و نقاط قوه و ضعف آن مورد بحث قرار گرفت و اعضای کمیسیون هم به بیان نقاط قوت و ضعف عملکرد یکساله کمیسیون پرداختند و در نهایت اولویت‌ها تعیین شد.

وی افزود: قرار است فردا (دوشنبه) اعضای کمیسیون امور داخلی کشور بازدیدی از تاسیسات آب سنگین اراک داشته باشند که تا ظهر به طول می انجامد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: روز سه شنبه عصر از رحمانی فضلی وزیر کشور برای حضور در جلسه کمیسیون دعوت شده است که این عضو کابینه توضیحاتی درباره نحوه برگزاری انتخابات 1400 به اعضای کمیسیون ارائه دهد.

 مخالفت فراکسیون مستقلین با طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی

سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس با اشاره به ایرادات موجود در طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی مطرح شده از سوی اعضای این فراکسیون، گفت: اعضا با بررسی این طرح به صورت اصل ۸۵ مخالف هستند.

غلامرضا نوری قزلجه سخنگوی فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست این فراکسیون اظهار داشت: صبح امروز (یکشنبه، 6 تیر) این فراکسیون گفت: اعضای فراکسیون مستقلین بر تسریع در به نتیجه رسیدن مذاکرات وین تأکید و اعلام کردند که نباید این روند فرسایشی باشد.

وی افزود: بعضی اعضای فراکسیون مستقلین نسبت به مواد طرح تقویت امنیت غذایی ایراداتی را وارد دانستند همچنین درباره اصل 85 کردن طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی مسائلی مطرح و مقرر شد جزئیات این طرح در صحن بررسی شود لذا با 85 شدن این طرح مخالف بودیم به خصوص اینکه طرح، ایرادات زیادی دارد.

سخنگوی فراکسیون مستقلین تصریح کرد: ابهام در جرم انگاری برخی موضوعات در ارتباط با کاربران فضای مجازی وجود دارد و شرط و شروطی برای واردات گوشی‌های تلفن همراه گذاشته‌اند یا ستاد کل نیروهای مسلح را به عنوان ناظر تعیین کرده‌اند که همه اینها خارج از تعریف وظایف کمیسیون فرهنگی است.

نوری قزلجه با اشاره به انتقاد برخی اعضا به نحوه برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی خاطرنشان کرد: نظر اعضا بر این بود که تخلفات انتخاباتی روند تکراری پیدا کرده و تأثیر و شائبه اثر سرمایه و پول در نتیجه آن افزایش یافته است که باید بعد از تحقیق و بررسی در صورت نیاز، قوانین بازدارنده تری تصویب شود.

 بررسی همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه‌های وابسته در مجلس

نایب رئیس کمیسیون آموزش از پیگیری وضعیت همسان‌سازی حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه‌های وابسته به دستگاه‌ها در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

احمد نادری نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از پیگیری همسان سازی حقوق دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به نهادها در نشست امروز دو کمیسیون آموزش و تحقیقات و برنامه و بودجه خبر داد.

وی افزود: بر همین اساس کمیته‌ای متشکل از نمایندگان منتخب، مرکز پژوهش‌های مجلس، دیوان محاسبات کشور و سازمان برنامه و بودجه برای بررسی در کمیسیون برنامه و بودجه تشکیل و مقرر شد این موضوع با اولویت و نظر مساعد همچنین دیدگاه حل مساله، در دستور کار و اولویت قرار گیرد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: اصلاحیه لازم در قانون برای آن تهیه شده تا پس از تصویب در کمیسیون و صحن علنی در دستور کار اجرا قرار گیرد.

 تشکیل کمیته مشترک کمیسیون‌های انرژی، امنیت، بودجه و اجتماعی برای رفع مشکلات پرسنل صنعت نفت

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از بررسی نحوه افزایش حقوق پرسنل صنعت نفت در سال‌جاری در جلسه عصر امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: مقرر شد کمیته مشترک کمیسیون‌های انرژی، امنیت، بودجه و اجتماعی برای رفع این مشکل تشکیل شود.

مصطفی نخعی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 6 تیر) این کمیسیون اظهار داشت: جلسه‌ای دو ساعته با وزیر نفت و تعدادی از دستگاه‌های نظارتی مانند دیوان محاسبات، سازمان بازرسی، مرکز پژوهش‌های مجلس و دستگاه‌های امنیتی به منظور بررسی مسائل و مشکلات کارکنان صنعت نفت داشتیم.

وی افزود: بعد از بحث و بررسیموضوع مذکور مقرر شد متنی نهایی شده و از طریق شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا این مشکل پیگیری شود تا با مصوبه شورای سران قوا و ابلاغ آن به وزارت نفت تلاش شو مشکلاتی که برای پرسنل این صنعت به وجود آمده به شکل مناسبی حل شود و در همین راستا دولت، مجلس و وزارت نفت متنی را در این زمینه تهیه کرده‌اند و مقرر شد از بین اینها جمع بندی در طی چند روز آینده صورت گیرد و برای تصویب در جلسه سران قوا آماده شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: همچنین مقرر شد تا رسیدن این مجوز به وزارت نفت اجازه داده شود که بتواند نسبت به پرداخت علی الحساب حقوق پرسنل اقدام کند. ضمن اینکه قرار شد که کمیته مشترکی از کمیسیون‌های انرژی، امنیت، بودجه و اجتماعی تشکیل شده و پیشنهادات مطرح و چکش کاری در این باره صورت گیرد تا بر اساس جمع بندی این کمیته بتوانیم راه را ادامه دهیم.

نخعی همچنین خاطرنشان کرد: اعتراضات و گلایه مندی‌هایی توسط تعدادی از پرسنل به خصوص در مناطق عملیاتی مطرح شده که به حق است و نظر اعضای کمیسیون هم همین است . این پرسنل متخصص که در شرایط تحریمی به کمک کشور آمدند و اجازه ندادند این چرخه بایستد گلایه‌های به حقی دارند. متاسفانه خیلی از پرسنل مشمول افزایش ۲۵ درصدی حقوق نشدند و بعضا افزایش حقوق آنان خیلی کمتر بوده و حتی تعدادی از پرسنل در مناطق عملیاتی با کاهش حقوق نسبت به سال قبل مواجه شدند.

وی در پایان با بیان اعتراضات این پرسنل به هیچ وجه بحث اعتصاب نیست ولی دشمنان به دنبال موج سواری بر این مسئله هستند افزود: ما یک سقف حقوق در قانون بودجه گذاشتیم و یک نظام پرداخت مالیات پلکانی در نظر گرفتیم و از طرفی هم تاکید کردیم که افزایش حقوق نباید بیشتر از ۱۵ برابر حداقل حقوقها باشد در حالی که این رقم در گذشته ۲۱ برابر حداقل حقوق بوده است. همه این عوامل باعث شده درصد بالایی از پرسنل صنعت نفت مشمول افزایش ۲۵ درصد حقوق در سال جاری نشوند با وجود تورمی که در کشور حاکم است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد