در دانشگاه تهران

زاکانی: از کاخ سعدآباد نمی‌شود کشور را اداره کرد

کد خبر: 1073793

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: وظیفه من در مناظرات صیانت از چارچوب‌های انقلاب و امید زایی در کشور بود که به وظیفه خود عمل کردم، خیلی سخت بود که بتوانم این کار را انجام دهم.

زاکانی: از کاخ سعدآباد نمی‌شود کشور را اداره کرد

خبرگزاری مهر: علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز در نشست پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه تهران، گفت: بنده ناظر به عملکرد خود در ۴۲ سال گذشته پاسخگو هستم، این امر ناشی از تفکر انقلابی و بسیجی بنده است که نشان‌دهنده عدالتخواهی، آزادی طلبی، استقلال جویی و معنویت خواهی است.

وی تصریح کرد: در ماجرای پرونده آقای مرتضوی، من هر چه نامه به آیت الله شاهرودی در مورد مرتضوی می نوشتم گم می‌شد، از آیت الله شاهرودی خواستم که حَکم بگذارند. در جلسه اول او آیت الله رئیسی، جمشیدی، رئیس دادگاه انتظامی، رحیمی رئیس دیوان محاسبات و نکونام رئیس کمیسیون اصل ۹۰ حَکم شدند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه جلسه اول در دفتر آقای رئیسی برگزار شد، اظهار داشت: ۵ ساعت، بنده با آقای مرتضوی مناظره کردیم و در پایان جلسه او گریه کرد و گفت دست از سر من بردارید.

زاکانی با اشاره به اینکه در جلسه دوم آقای دهقان و ابوترابی حَکم شدند که حدود ۳ ساعت طول کشید، افزود: جلسه سوم آقای توکلی حکم شد و ۱۳ ساعت طول کشید و در آخر او حق را به بنده داد و آقای مرتضوی به توکلی فُحش داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد نامزد اصلح در انتخابات، گفت: صالح مقبول در انتخابات همان اصلح است. عقلانیت جزئی از سیاست وزی است. اگر کسی عقلانیت نداشته باشد و بخواهد با احساس، کاری را انجام دهد، اشتباه است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره عدم استیضاح روحانی در مجلس، تصریح کرد: در موضوع استیضاح روحانی باید بگویم که آمریکا در آن زمان دنبال دولت های بی سر بود، پایان کار ترامپ بود و جمهوری اسلامی را تهدید می‌کردند؛ به فرمان رهبری ۱۰ مانور برگزار شد

زاکانی گفت: استیضاح روحانی هم در مجلس جواب نمی‌داد و بی‌حاصل بود، من معتقد بودم که نباید برای کار بی حاصل و احساسی کشور را به هم ریخت.

وی با بیان اینکه در همان زمان تاکید کردم که باید جریانِ روحانی استیضاح شود نه شخص او، تاکید کرد: بعد از انتشار صحبت‌های من در مورد استیضاح روحانی عده‌ای از نمایندگان از بنده به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان شکایت کردند و بنده در این هیئت به مدت پنج ساعت استدلال خود را بیان کردم و در پایان اعضای هیئت حق را به من دادند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوالی درباره به کارگیری جوانان در دولت او، گفت: فردی که مسئولیت را به عهده می‌گیرد باید سلامت اعتقادی، انقلابی و فردی داشته باشد. علاوه بر این باید در حوزه مدیریتی اش تخصص، علم و دانش داشته باشد. همچنین باید عُرضه، نشاط و تلاش داشته باشد.

زاکانی تاکید کرد: به خاطر همین به دولت انتقاد می‌کنیم و می‌گوییم که از کاخ سعدآباد نمی‌شود کشور را اداره کرد، باید در متن جامعه حضور یافت و اگر کسی این ویژگی را داشت می‌تواند مدیریت را به عهده بگیرند.

وی گفت: امروز جوانان همه این ویژگی‌ها را دارند، البته کسی که همه این ویژگی‌ها را دارد و از تجربه کاری برخوردار است، ارجح است. کسی نمی‌تواند بگوید شهید چمران و سردار سلیمانی جوان نبودند، جوانی به سن نیست به کیفیت است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کرد: دولت بنده، دولت جوانِ حزب‌اللهی است. همچنین به دنبال تمرکززدایی هستیم تا برای هر شهرستان و استان ماموریتی را تعریف کنیم.

زاکانی در عین حال گفت: بنده با وزارت اطلاعات بر سر حق تحصیل دانشجویی که در ماجرای سال ۸۸ در جبهه مخالفان من بود، در گیر شدم و حق او را گرفتم.

وی با بیان اینکه نظام مسائل ۴۵۱ شهرستان را استخراج کردیم، افزود: اینجا جوانان می توانند کار را به عهده بگیرند و قاعده هرم اجتماعی را گسترش دهند. من با جوانان کار کردم و می فهمم جوانان چه قیمتی دارند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در ادامه درباره کارکرد کمیسیون برجام در مجلس نهم، خاطرنشان کرد: نمایندگان معتقد بودند که شیوه برگزاری این کمیسیون بی‌نظیر بوده است، علت این بود که ما از نخبگان استفاده کردیم و آنها را با پول جیب خودم به تهران آوردم، آقای لاریجانی از بودجه مجلس هیچ کمکی به ما نکرد.

زاکانی اضافه کرد: پس از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیدیم که سند برجام عیب ها و نقص هایی دارد. عیب هایش، امکان سوء استفاده به دشمن می‌داد و نقص هایش نیز موجب می‌شد که حق ملت ایران استیفاء نشود.

وی گفت: گزارش کمیسیون برجام در مجلس قرائت شد و رهبر انقلاب از کمیسیون برجام تشکر کردند و اسم بنده را مقدم بر رئیس مجلس برای تشکر آوردند که افتخاری برای بنده است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه گزارشی که آن روز ما نوشتیم ۱۰۰% با واقعیت‌های امروز برجام تطبیق دارد، گفت: کمیسیون ویژه برجام ۱۵ عضو داشت که هفت نفر از آن‌ها در اتاق رئیس مجلس نقشه می کشیدند تا کمیسیون را زمین بزنند.

زاکانی تاکید کرد : اگر آمریکا می‌خواهد به برجام برگردد باید همه تحریم‌ها را بردارد و ضمانت حقوقی بدهد که هیچ تحریمی را باز نمی گرداند، در غیر اینصورت صنعت هسته‌ای را توسعه می‌دهیم، پس از راستی‌آزمایی، اجازه می دهیم که آمریکا به برجام بازگردد.

وی همچنین با بیان اینکه هیچ کدام از نامزدهای فعلی پیشینه ارتباط با جوانان رابه اندازه بنده ندارند، گفت: من برای تحول، عدالت، آزادی استقلال و پیشرفت کشور نامزد شده‌ام، نگاهم این نیست کشور را کاریکاتوری اداره کنیم، وقتی وارد عرصه عدالت خواهی شدم با گردن کلفت‌ها مبارزه کردم. هیچ وقت لگد به مرده نزدم، بلکه با عناصر اصلی مقابله کردم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه آمده ام صدای مردم غارت زده باشم، درباره ادامه حضور ۵ نامزد جریان انقلاب در انتخابات، گفت: بنده صریح گفتم که هیچ کدام ازاین ۵ نامزد حق بازیگری ندارند. دو جریان غرب گرا و راه ولایت با یکدیگر رقابت می کنند، پس جریان برای ما از نامزد مهمتر است، مگر ما آدم پرست هستیم که برایمان شخص مهم باشد. ما دنبال جریان انقلاب هستیم، پس نباید کسی در جریان انقلاب شروع به زدن یکدیگر کند تا همچون سال ۹۲ بدهکار شوند، چون در انتخابات سال ۹۲ عده ای بدهکار شدند و نتیجه اش این بود که روحانی تا ۸ سال کشور را به بیچارگی کشاند.

زاکانی ادامه داد: من کسی را مخاطب خود قرار ندادم، حتی گفتم اولین نفری که به رای ۵ کاندیدای انقلاب تمکین می کند، من هستم. ما ۵ نفر باید با هم حرف بزنیم، اگر نتوانیم با هم صحبت کنیم و منطق درستی برای جبهه انقلاب داشته باشیم، چطور می خواهیم ادعای کشور داری کنیم؛ ما در کنار هم معنا پیدا می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه رویکر ما ۵ نامزد، یکی است، افزود: پس باید تصمیمی بگیریم که به مصلحت مردم باشد از این رو اگر کسی از ما ۵ نفر مردم را به خودش دعوت کنند، گناه بزرگی کرده است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری اضافه کرد: ما ۵ نفر به عنوان آدم عاقل و بالغِ انقلابی باید با یکدیگر صحبت کنیم و براساس منطق به این نتیجه برسیم چطور جبهه انقلاب می تواند پیروز شود. این همان چیزی است که باید بر مدار آن حرکت کرد.

زاکانی با اشاره به اینکه من نگفتم تا آخر در رقابت‌ها می مانم، اظهار داشت: ما تجربه تاریخی داریم، باید فرد اصلح انتخاب شود و براساس آن حرکت کنیم. من برای کسی تعیین تکلیف نکردم بلکه برای خودم تعیین تکلیف کردم.

وی اظهار داشت : بنده ۱۵ روز از مجلس مرخصی گرفتم اما دوستانی که از نمایندگان مجلس در ستاد بنده حضور دارند در جلسات صحن علنی و کمیسیون ها حضور می یابند و کارهای ستاد را هم انجام می‌دهند.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: وظیفه من در مناظرات صیانت از چارچوب‌های انقلاب و امید زایی در کشور بود که به وظیفه خود عمل کردم، خیلی سخت بود که بتوانم این کار را انجام دهم.

زاکانی گفت: در مناظره سوم در بدو ورود به نامزدها ۷ سوال دادند، پاسخ‌های نامزدها به ۷ سوال را بررسی کنید، ببینید کدام نامزد پاسخ دقیق تری داده است.

وی تاکید کرد: در مناظرات وظیفه من این بود که از کیان انقلاب دفاع کنم، مشت جریان مقابل را باز کنم و اجازه ندهم کلاه سر مردم بگذارند. کار سختی بود، اما انجام دادم. صحبت‌های ایجابی هم در مناظرات داشتم. در سایر برنامه‌های تلویزیون نیز برنامه‌های خود را تشریح کردم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در انتخابات سال ۹۲ عده‌ای می‌گفتند که ما به تکلیف عمل می‌کنیم و کاری به نتیجه نداریم من با این افراد به شدت بحث کردم.

زاکانی اظهار داشت: بعد از سال ۹۶ آقای رئیسی دعوت کردند که برای دفاع از جریان انقلاب ۱۳ نفر دور هم جمع شویم. آقایان ضرغامی، جلیلی، رضایی و قالیباف در این جمع حضور داشتند. بنده در آن جلسه موضوعی را تحت عنوان انقلاب سوم تبیین کردم. معتقدم باید انقلاب در همه ابعاد صورت گیرد.اعضای جلسه اعلام کردند که این حرف، خوب است و باید اجرا شود.من در انتخابات حضور یافتم تا انقلاب سوم را اجرایی کنم.

وی افزود : رهبر انقلاب به رئیسی فرموده بودند که ۱۶ میلیون رای که به شما داده شده است را منسجم نگهدار، به همین دلیل آقای رئیسی از ما دعوت کرد تا در آن جلسه حضور یابیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: بنده انقلاب را وسیع تر از آن می‌دانم که در مورد حضور یا عدم حضور افراد در این جریان تصمیم بگیرم، انقلاب را در چهار اصل، اسلام، انقلاب، امام و ولی فقیه می دانم.

زاکانی تاکید کرد: همه دوستان در جریان انقلاب هستند و من خاک پای آنها هستم، من برای جریان انقلاب تعیین تکلیف نمی‌کنم، بلکه ایده و نظر خود را بیان می‌کنم.

 وی یادآور شد: سال ۹۲ عده‌ای خودخوانده، کنار هم نشستند و گفتند با هم هستیم اما کنار هم نشستند و به جای اینکه روحانی را نقد کنند،یکدیگر را نقد کردند. 

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه اگر بنده رئیس جمهور شوم از ظرفیت‌های بدنه اصلاحات و اعتدال نیز استفاده می‌کنم،  البته محور، جریان انقلاب است،گفت: وحدت، حکم عقل و مقدمه پیروزی است. مخالفان وحدت، از بین بردن اساس انقلاب را هدف‌گذاری کرده‌اند. امام(ره) فرمودند هدف انقلاب، وحدت کلمه است.

زاکانی با بیان اینکه کسی نباید خود را مساوی انقلاب بداند،اظهار داشت: ما جمعی هستیم که هر کدام  خوبی ها و بدی هایی داریم و ۴۲ سال کارنامه مدیریتی، زیر بغل هر کدام از ما است. شما می توانید در مورد این کارنامه از ما سوال کنید.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من هیچکس معادل انقلاب نیست آن کس که میزان و ملاک انقلاب است، ولی جامعه است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه من با نظر سازی ها کار ندارم، گفت:  نظرسنجی های دقیق در انتخابات ها همیشه به ما گفته‌است که در انتخابات چه اتفاقی می‌افتد. سال ۹۲ و ۹۶ این نظرسنجی‌ها دقیق بود.

زاکانی در پاسخ به برخی انتقادات در مورد تصمیم گیری شورای ائتلاف برای جریان اصولگرا در آوردگاه انتخابات،گفت:  من جریان انقلاب را خلاصه در اصولگرایی نمی‌کنم و وسیع تر از جریان اصولگرا می‌دانم. جریان انقلاب را با پارامترهای اسلام، امام، ولی فقیه باید سنجید.

وی اظهار داشت: بعد از اتفاقات سال ۷۸ مقام معظم رهبری همه را دعوت کردند و خواستند که بر اساس اصول امام،انقلاب و ولی فقیه جبهه دفاع از انقلاب را تشکیل دهند. آقای پرورش و عسگر اولادی و چند نفر دیگر هم قسم شدند که جبهه دفاع از انقلاب را تشکیل دهند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اردیبهشت سال ۸۰ ،بیست و هفت گروه با رهبر انقلاب دیدار کردند، در آن جلسه آقای پرورش و عسگراولادی گزارشی ارائه دادند، رهبری فرمودند که شما احزاب در کشور پا نمی گیرید چون حزب اسلامی باید چالاک باشد، بدنه قوی داشته باشد و ارتباط مردمی دقیق داشته باشد.

زاکانی گفت: در آن جلسه هسته گروه‌های وفاق شکل گرفت و بعد به شورای هماهنگی نیروهای انقلاب تبدیل شد که آبادگران یکی از مصداق‌های آن بود.

وی گفت: بنده بخش اقشار شورای هماهنگی را ساماندهی می کردم، تشکیل شورای ائتلاف برای انتخابات، ادامه آن مسیر است،این پدرخواندگی و قیم‌مآبی نیست.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: پدرخواندگی است که افراد برای دفاع از انقلاب جان خود را می‌گذارند؟! مگر جان خود را از سر راه آوردند؟ 

زاکانی با بیان اینکه من از احدی رای، گدایی  نمی‌کنم،افزود: در عمرم چنین کاری نکردم، خود را عرضه می‌کنم و اعتقاد دارم که قلب مردم در دست خداست، من باید از انقلاب و مردم دفاع کنم.

وی با بیان اینکه پدر خانواده از اساس، ادبیات نادرستی است و عده‌ای از پیشینه کار اطلاع ندارند و این حرف‌ها را مطرح می‌کنند،گفت: عده‌ای جمع شدند و در راستای دفاع از انقلاب از زن، بچه و زندگی خود گذشتند و بعد آنها را پدرخوانده می خوانید! من خاک پای همه شما هستم.

 

 زاکانی: وحدت یک ضرورت عقلی است/ رئیسی را عزیز و اصلح می‌دانم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم گفت: تشتت یک خطر است و وحدت نیز یک ضرورت عقلی است که هر کسی آن را قبول نکند یعنی کار اجتماعی را بلد نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر امروز در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان در دانشکده فنی دانشگاه تهران، در پاسخ به سوالی درباره چگونگی جمع میان جوانگرایی و بهره‌گیری از تجربه افراد کارآزموده در مدیریت اجرایی کشور گفت: برای قبول مسئولیت در جمهوری اسلامی سه ویژگی با هم لازم است که عبارت است از 1- سلامت شخصی، اعتقادی و انقلابی، 2- علم و تجربه  3- توان و نشاط مدیریت.

وی با بیان اینکه سال 92 یک نظام شایسته گزینی را طراحی کردیم که این سه ویژگی را داشته باشد، تصریح کرد: جوانی به سن و سال نیست، بلکه به کیفیت و چالاکی است و معمولا 40 سالگی نیز اوج این کیفیت و چالاکی است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: علاوه بر توجه به این عنصر، با تمرکززدایی به دنبال توسعه اختیارات اجرایی 451 شهرستان هستیم تا کارها بهتر دنبال شود؛ در این حوزه جوانان می‌توانند کار را به عهده بگیرند و بر مدار نخبگان و با مشارکت مردم مسائل را حل کنند.

** برجام را در چارچوب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» پیگیری‌ می‌کنیم**

زاکانی در ادامه و در پاسخ به سؤال دانشجوی دیگری درباره آینده برجام در دولت وی گفت: ما در مجلس نهم و در قالب کمیسیون ویژه بررسی برجام تمام اجزاء و زوایای این توافق را بررسی و آسیب‌شناسی کردیم. آقای لاریجانی رئیس وقت مجلس تصمیم گرفته بود که هیچ کمکی به کمیسیون ویژه برجام نکند، لذا حتی از جیب خودمان هم می‌گذاشتیم و کارشناسان نخبه حقوق بین الملل و حقوق عمومی را از سراسر کشور به تهران می‌آوردیم تا برجام را بررسی کارشناسی کنند.

وی ادامه داد: گزارش قرائت شده در مجلس از سوی کمیسیون ویژه برجام، صد درصد با واقعیت‌های رخ‌داده در برجام تطابق دارد و آن چیزی که ما آن روز گفتیم پیشگویی نبود، بلکه بیان نظرات کارشناسی بود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته کار ما کار ساده‌ای هم نبود؛ چراکه از 15 نفر عضو کمیسیون ویژه برجام 7 نفر در اتاق یکی از نواب رئیس مجلس جلسه می‌گذاشتند تا کمیسیون را زمین بزنند.

زاکانی تصریح کرد: امروز هم عقلانی‌ترین کار در قبال برجام این است که آن را دنبال کنیم و حقوقمان را استیفا کنیم؛ بهترین ضمانت اجرا هم قانون اقدام راهبری برای لغو تحریم‌ها مصوب آذر 99 است.

وی اضافه کرد: اروپایی‌ها باید حقوق ما را پرداخت کنند، آمریکا هم اگر می‌خواهد به برجام برگردد، قدمش روی چشم مشتاقان خودش، ابتدا همه تحریم‌ها را بردارد تا راستی‌آزمایی شود و برای ما نیز مواد 6 و 7 قانون اقدام راهبردی، ملاک رفتار در خصوص برجام است.

**در مناظره‌ها به دنبال صیانت از کیان انقلاب و نظام بودیم**

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره فعالیت انتخاباتی نمایندگان مجلس در ستادهای نامزدها از جمله در ستاد انتخاباتی وی گفت: خودم از 15 روز پیش به بعد، از مجلس مرخصی گرفته‌ام و اعضای ستادم نیز که از نمایندگان مجلس هستند به فعالیت‌های نمایندگی‌شان هم می‌رسند و این منافاتی با وظایف نمایندگی‌ ندارند، ضمن اینکه مجلس این هفته تعطیل و ویژه سرکشی به حوزه‌های انتخابیه است.

زاکانی در ادامه با بیان اینکه موضوعات کشور را طی 7 تا 8 ماه آینده بررسی کرده‌ایم و 1500 مسأله از مسائل کشور را احصا کرده‌ایم، اظهار داشت: بر این اساس برنامه‌های چهارگانه تحولی را طراحی کرده‌ایم، لذا اساس حرکت ما بر اساس نظام مسائل کشور خواهد بود.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا در مناظره‌ها صرفا به نقد دولت پرداختید؟ خاطرنشان کرد: در مناظره‌ها به دنبال این بودیم که از کیان نظام و انقلاب دفاع کنیم و مشت این افراد را برای مردم باز کنیم.

**ماجرای توصیه رهبر انقلاب به نامزدهایی که رأی نیاورده‌اند**

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه و در پاسخ به سوالی در باره چرایی تشکیل یک جمع 13 نفره در سال‌های گذشته در جبهه انقلاب و اینکه ملاک حضور شما در این جمع چه بوده است، اظهار داشت: بعد از انتخابات سال 96، آقای رئیسی عده‌ای را دعوت کرد که از انقلاب اسلامی صیانت شود. 13 نفر در یک جلسه جمع شدند که بعدها برخی از دوستان نیامدند.

زاکانی ادامه داد: در آن جلسه پاوِر پُویْنتی آماده شد تحت عنوان انقلاب سوم که مسائل و مشکلات کشور در آن بررسی و مطرح شده بود؛ الان هم که من به میدان انتخابات آمده‌ام هدفم تحقق انقلاب سوم است.

وی تصریح کرد: حضرت آقا معمولا به همه نامزدهای انتخابات اعم از اصولگرا و اصلاح طلب توصیه می‌کنند که رأی‌تان را منسجم نگه دارید، از جمله به آقای رئیسی که گفته بودند این 16 میلیون رأی را منسجم نگه دارید. ما نیز انقلاب را موسع‌تر از این می‌دانیم که بگوییم آقای جلیلی در دایره انقلاب باشد یا آقای قالیباف؟ اصلا ما چه کسی هستیم که این حرف را بزنیم؟!

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: بر اساس آنچه از فرمایشات رهبر معظم انقلاب برداشت می‌شود، انقلابی یعنی کسی که به اسلام، انقلاب، امام و ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد، لذا من نیز تاکنون برای هیچ کسی تعیین تکلیف نکرده‌ام و معتقدم 5 نامزد کنونی جبهه انقلاب همه در یک جبهه هستند و عقلانیت حکم می‌کند که این 5 نفر با هم بنشینند و با هم کشور را اداره کنند.

**رئیسی را عزیز و اصلح می‌دانم، اما موافق نامه 220 نماینده مجلس به وی نبودم**

زاکانی در ادامه و در پاسخ به سؤال دانشجویی در خصوص اینکه به چه دلیل شهرت آدم‌ها را ملاک اصلح بودن آنها می‌دانید و چرا خودتان را مساوی جریان انقلاب می‌دانید؟ ابتدا بخشی از بیانات رهبر انقلاب در تاریخ 21 دی ماه 88 و تاکید ایشان بر موضوع وحدت هرچند با یک سری اغماض‌ها را قرائت کرد و اظهار داشت: تشتت یک خطر است و وحدت نیز یک ضرورت عقلی است و هر کسی آن را قبول نکند، یعنی کار اجتماعی را بلد نیست.

وی درباره چرایی دعوت 220 نماینده مجلس از آیت‌الله رئیسی گفت: با اینکه آقای رئیسی را عزیز و اصلح و بزرگ می‌دانم،‌ اما موافق نامه‌نگاری 220 نماینده با ایشان و دعوت از وی نبودم و خودم هم امضاء نکردم، چون معتقد بودم این مسأله بعدا درباره ایفای وظایف مجلس مشکل ایجاد می‌کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: هیچ کسی هم حق ندارد خودش را مساوی انقلاب اسلامی بداند و تاکید رهبر معظم انقلاب هم این بوده است که از هر کسی باید متناسب با ظرفیت‌هایش انتظار داشته باشیم چون هیچ کسی کامل نیست.

کاندیدای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: آن کسی که ملاک و میزان ما برای انقلاب است، امام و ولی جامعه است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین