همتی: یارانه را تاکنون به صورت عادلانه تقسیم نکرده‌ایم

کد خبر: 1073115

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از حاکم شدن سیاست بر اقتصاد گفت: ریل اقتصادی کشور باید تغییر کند.

همتی: یارانه را تاکنون به صورت عادلانه تقسیم نکرده‌ایم

خبرگزاری مهر:  عبدالناصر همتی عصر شنبه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی اظهارکرد: از دیدگاه من مسائل مختلف قومی و فرهنگی نباید مانع استفاده از افراد شایسته در مدیریت استان‌ها شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان‌کرد: وقتی در داخل یک استان افراد نخبه، توانا و مورد اعتماد مردم وجود دارد نباید از خارج از آن منطقه افرادی مسائل اقتصادی و سیاسی و فرهنگی آن استان را مدیریت کنند.

همتی ادامه‌داد: یکی از برنامه‌های ما این است که در صورت موفقیت در انتخابات هر سه ماه جلسه‌ای با نخبگان، جوانان و تأثیرگذاران در استان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید ریشه‌ای مشکل بیکاری استان و موانع آن را مورد بررسی قرار دهیم، گفت: متأسفانه ما راهبرد جدی برای توسعه خراسان‌جنوبی و استان‌ها نداریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از متمرکز شدن در شهرهای بزرگ چون تهران گفت: این اتفاقات باعث می‌شود که روستاهای ما کم کم از جمعیت و سکنه خالی شود که این موضوع حاشیه نشینی را افزایش می‌دهد.

همتی با بیان اینکه ادامه همین روش اقتصادی کشور نتایج بدتری را به همراه خواهد داشت، افزود: امروزه مردم ما و رفاه‌شان تحت تأثیر تحریم‌های ظالمانه قرار دارد و بنابرین تغییر ریل اقتصادی کشور را یکی از اولویت‌های خود می‌دانم.

وی با انتقاد از حاکم شدن سیاست بر اقتصاد گفت: هر کاری که در کشور انجام می‌شود در نهایت منفعت آن برای جیب مردم و تأثیرگذار در اقتصاد آنان باشد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه به مسائل و تنگناهای بین‌المللی و شاخص‌های اقتصادی اشراف دارم، اظهار کرد: همچنان که قبلاً گفتم تنها برای چهار سال در صحنه ریاست جمهوری خواهم بود.

همتی با اشاره به موضوع گردشگری و جذب توریست و تأثیر آن در اقتصاد ادامه داد: گردشگری زمینه توسعه اقتصادی است و از این جهت باید سریع‌تر واکسیناسیون انجام شود تا بتوانیم رونق گردشگری را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یارانه را تاکنون به صورت عادلانه تقسیم نکرده‌ایم، گفت: در ده سال گذشته به واسطه تحریم و کاهش منابع، با رشد نیم درصد در سال مواجه شدیم.

مهرعلیزاده:برجام یکی از قوی‌ترین معاهدات بین‌المللی است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برجام شاید در عمر تاریخ ایران قوی‌ترین معاهده بین‌المللی بوده که ایرانیان توانستند در آنجا نظریات خود را اعلام کنند، لذا نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مهرعلیزاده بعد از ظهر شنبه در برنامه تلویزیونی ویژه استان سمنان در برنامه‌های انتخاباتی با بیان اینکه امروز مسائل معیشتی، فقر، تنگدستی، بیکاری، طبقات اجتماعی و افزایش خط فقر، موارد اصلی هستند که باید به آن دقت داشت، تاکید کرد: برخی، اختلاس، دزدی، دست ناپاکی، نزاع و تحمیل زندگی سخت بر مردم را در رویه‌های اجرایی خود برگزیده‌اند و چنان معیشت سختی را برای مردم به وجود آوردند که مردم امید به آینده را ندارند.

وی با بیان اینکه کشوری که می‌توانست به قوی‌ترین کشور منطقه تبدیل شود امروز با مشکلات عدیده‌ای مواجه است، افزود: مجموع برخی اقدامات باعث شد خاطره بسیار زیادی از آنچه که در سال‌های ابتدایی پس از پیروزی انقلاب بود و اعتماد مردم به نظام به حاکمیت به مدیریت و مدیران اجرایی و به مقدار خیلی زیادی آسیب ببیند در حالی که اعتماد سرمایه سنگینی است که نباید از بین برود.

باید در راستای منافع مردم کار کرد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه عدم اعتماد مردم باعث می‌شود حتی در صورتی که مسئولان بخواهند کار درستی در راستای منافع مردم انجام دهند مورد اعتماد مردم واقع نشود، ابراز داشت: واقعیت‌ها را باید گفت تا مردم بدانند، اگر فردی امروز در جایگاهی قرار گرفته که می‌خواهند بین خود و خدا و مردم خودشان پیمان ببندند تا مشکلات را حل کنند، می‌بایست از دل مردم با خبر باشد.

مهرعلیزاده با بیان اینکه پدرانی هستند که سالیان سال در واحد تولیدی اشتغال به کار داشته و در اثر بیکاری چندین وقت است که درآمدی ندارند تا جایی که حتی هزینه روزانه زندگی فرزندان خود را نمی‌تواند تأمین کند، افزود: باید کسی بر مسند کار باشد که این مسائل را فهمیده و شرمساری آن را درک کند.

وی با بیان اینکه ۱۲ دوره در این کشور رئیس جمهور انتخاب شده و نمی‌شود اجر کسی را که از پیروزی انقلاب تا به امروز بر مسند بوده، ضایع کرد، ابراز داشت: دولت در زمان جنگ زحمات زیادی کشید و با شرایط سختی که روزی صدها شهید می‌آوردند و تحریم‌ها بدتر از امروز بود و حتی اداره زندگی بشدت کار مشکلی بود، توانستند با شش و نیم میلیارد دلار درآمد نفتی که حداقل سه و نیم میلیارد دلار آن سهم هزینه‌های جنگ بود، هزینه رزق و روزی مردم را تأمین کنند.

دولت اصلاحات تورم را کاهش داد

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر چه در دولت سازندگی همه به دنبال سازندگی بودیم اما آنچه که ایده آل مردم بود اتفاق نیفتاد، تاکید کرد: در قدم بعدی دولتی پیش آمد که همه انرژی خود را گذاشت و آن هم دولت اصلاحات بود چرا که مردم انتخاب کردند تا دوباره برای کشور عزت بیافریند و پاسپورت ما را معتبر کنند دولت اصلاحات کاری کرد که رؤسای جمهور کشورهای اروپایی برای دیدار با رئیس جمهور ما صف بکشند و تئوری یا نظریه گفت و گوی تمدن‌ها در سطح جهان طنین‌افکن شد و در دنیا اینگونه بیان شد که ما طرفدار جنگ نیستیم.

مهرعلیزاده با بیان اینکه در دولت اصلاحات قیمت ارز بین ۶۰۰ تا حداکثر ۸۰۰ تومان ثابت ماند، تاکید کرد: تورم از ۴۸ درصد کاهش یافت و حتی به زیر ۱۰ درصد رسید و حتی شاخص سلامت اداری و بهبود فضای کسب و کار و… ارتقا پیدا کرد اما دو دولت دیگر آمد و متأسفانه خیلی از این موارد تغییر کرد هر چند کارهای خوب را نباید نادیده گرفت اما شرایط به نحوی پدید آمد که دولت یازدهم و دوازدهم روی کار آمدند.

وی افزود: در دولت فعلی کار بسیار ارزشمندی که تحت عنوان برجام می‌شناسیم، طی سه سال اول دولت با تمام تلاش‌ها در مجموعه نظام و حتی با همراهی عالی‌ترین سطح تصمیم گیران نظام مانند مقام معظم رهبری به طرحی بدل شد که شاید در عمر تاریخ ایران قوی‌ترین معاهده بین‌المللی محسوب می‌شود که در آن ایرانیان توانستند نظریات خودشان را اعمال کنند و هم به حق غنی سازی خودشان برسند.

آمریکا هرگز دوستی نکرده است

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در دولت قبل بود که حق غنی سازی ایران که تا دیروز نادیده گرفته می‌شد، توسط سازمان ملل مصوب شد تا چندین تحریم برطرف شود که البته بد عهدی‌های آمریکا هم بعضاً وجود دارد زیرا که این کشور هیچ جا دوستی نکرد و از ابتدا علیه ما عمل کرده و با ابزاری مانند تحریم هرگز با ما دوستی نداشتند و در نهایت با خروج از برجام و بی اثر کردن برجام راه را بستند لذا نباید برجام را نادیده گرفت.

مهرعلیزاده در خاتمه گفت: عده‌ای با تنگ نظری کامل باعث شدند تا مردم عصبانی شوند از سوی دیگر به بحران آب در این کشور توجه نمی‌شود و به جای بحران آب به یک دوچرخه سواری و به موسیقی و به آب پاشی چند جوان در پارک‌ها ایراد وارد می‌کنند لذا باید گفت این درد بزرگی است اینکه به جای اینکه فکر معیشت مردم باشند مردم را برای از سکه انداختن دولت دعوت می‌کنند که به خیابان بیایند و شعار مرگ بر این و آن بدهند ما معتقد هستیم که باید همه کمک کنند تا مرگ‌ها و دشمنی‌ها تمام شود زیرا این موارد در شأن ایرانیان نیست.

گیلان با فقر مدیریتی مواجه است/ بهره گیری از ظرفیت ها

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه وجود فقر مدیریتی در استان گیلان، گفت: باید با بهره گیری از ظرفیت های عظیم این استان مسیر توسعه یافتگی طی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر شنبه در گفتگو برنامه تبلیغاتی خود برای مردم گیلان از شبکه باران با اشاره به ظرفیت‌های عظیم استان گیلان، اظهار کرد: متأسفانه ثروت و پتانسیل و ظرفیت‌های استان گیلان در توسعه این استان بهره گیری نشده است.

وی با بیان اینکه فقر فراوان در همه بخش‌ها اعم از سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی استان گیلان زیر پوشش سبز آن پنهان شده است، افزود: باید برای بهره گیری از این ظرفیت‌ها برنامه ریزی شود که دولت ما با شناسایی این ظرفیت‌ها برای توسعه استان برنامه ریزی کرده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه استان گیلان با تقدیم هشت هزار شهید به این انقلاب و دفاع مقدس کرده است، گفت: در طول تاریخ ایران نیز مردم گیلان در صحنه‌های حساس در دفاع از این مرز و بوم جانفشانی کرده اند که مشاهده چنین وضعیت در شأن مردم این استان نیست.

وی با بیان اینکه استان گیلان با فقر مدیریتی مواجه است که در کل کشور با آن درگیر هستیم، ادامه داد: باید با مدیریت و کار جهادی از ظرفیت‌ها برای ایجاد اشتغال، احیای دوباره کارخانجات و تولید و توسعه و تقویت اقتصاد دریایی استفاده کنیم.

آیت الله رئیسی با اشاره به سفر سال گذشته خود به استان گیلان و با بیان اینکه در این سفر شاهد اتفاقات تلخی در تعطیلی و تصرف کارخانجات تولیدی بودیم، اظهار کرد: البته اقداماتی برای احیای آنها که روزی بزرگترین تولید کننده لوازم الکتریکی و یا نساجی بودند انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد ظرفیت کشور معطل است، گفت: اینکه بانک‌ها کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی را به بهانه دریافت مطالبات خود تملک می‌کنند اشتباه بوده و باید این روند اصلاح شود.

رئیسی با تأکید بر اینکه نظام بانکی باید در مدل توسعه اقتصادی و تولیدی کار کند، ادامه داد: دیدن تصرف واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین زمین، دریا، تالاب و کوه در استان گیلان بسیار رنج آور است و برخورد با این بخش‌ها از دغدغه‌ها و مطالبات مهم مردم این استان است.

وی با اشاره به اینکه وظیفه دولت برخورد با علت‌ها و ساماندهی آنها است، تأکید کرد: وجود این میزان بیکاری در استان گیلان با توجه به ظرفیت‌های آنها قابل قبول نبوده و همخوانی ندارد باید با برنامه و کار جهادی به صورت جدی پیگیری و مسیر توسعه در استان گیلان طی شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به وجود ظرفیت‌های معدنی در استان گیلان نیز اشاره و تصریح کرد: در سطح کشور در این بخش ظرفیت و پتانسیل بسیار دارد می‌توان با رونق این بخش اشتغال زایی کرد.

وی با اشاره به وجود نیروی انسانی خلاق و مبتکر در استان گیلان، افزود: باید از این پتانسیل در کنار سایر ظرفیت‌ها برای توسعه یافتگی استفاده شود.

رئیسی با بیان اینکه نیازمند مدیریت جهادی و برنامه برای رفع مشکلات هستیم، گفت: متأسفانه حقوق کارگران و کارمندان به ویژه معلمان به اندازه تورم رشد نداشته است که باید با همفکری نخبگان و فرهیختگان اقدامات لازم برای تغییر این وضعیت را انجام دهیم.

زاکانی: تلاش برای ایجاد توسعه همگن و متوازن در خوزستان

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با حضور در پای صندوق‌های رأی، شرایط بهتر و خوب‌تری را برای کشور فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی ظهر امروز شنبه در گفت‌وگو با مردم خوزستان اظهار کرد: ۸۵ درصد منابع کشور در دست رئیس‌جمهور است و ما می‌توانیم با کمک نخبگان، زنان و مردان و با وجود امکانات بزرگی که در کشور وجود دارد، مشکلات را حل کرد.

وی بیان کرد: بر اثر مدیریت نادرست توسط دولت شرایط فقر، فساد، تبعیض، بی‌مسکنی و مشکلات متعددی ناشی از تورم در کشور ایجاد شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: باید با حضور پای صندوق‌های رأی، سرنوشت کشور را تغییر دهیم و دولت موجود راهکار حل مشکلات را در خارج می‌بیند اما از دشمنی که تحریم ایران را هدف گرفته است نباید انتظار خوبی داشته باشیم.

زاکانی گفت: باید نگاهمان را تغییر دهیم و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی مشکلات را حل کنیم و در راستای پیشرفت و رفع مشکلات کشور تلاش کنیم.

وی افزود: دولت ما دولت اقدام و اصلاح است و با عقلانیت، معنویت، عدالت و خلاقیت زمینه تحقق افتخارات و کسب حداکثر میزان بالندگی را برای ملت به ارمغان می‌آوریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ۹۰ درصد نحوه مدیریت و توزیع اعتبارات استان‌ها در خارج از استان‌ها تصمیم‌گیری می‌شود و در این زمینه اختیارات ویژه‌ای به استان‌ها داده خواهد شد.

زاکانی گفت: با ایجاد شبکه‌سازی - نهادسازی نوین و ظرفیت‌های مردمی، نظارت مردم بر دولت را به یک امر عادی تبدیل می‌کنیم و تغییر را در دولت آغاز می‌کنیم و مردم در سال اول تغییر را احساس و در سال دوم صورت جدیدی از تغییرات را مشاهده خواهند کرد.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و شهدای خوزستان، افزود: در خوزستان نباید با وجود ذخایر بزرگی همچون نفت، خاک حاصلخیز و آب فراوان شاهد بیکاری و عقب‌ماندگی باشیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مردم از فاضلاب، راه مواصلاتی، آب آشامیدنی و مشکلات متعدد گله‌دارند و اینها زیبنده استان خوزستان نیست.

زاکانی با اشاره به اینکه در خوزستان اقوام در کنار هم زندگی می‌کنند و این یک فرصت بزرگ است، بیان کرد: در سیل گذشته در اهواز و مناطق سیل‌زده شاهد تلاش مردم بوده‌ایم و تلاش دولت ما توسعه همگن در استان است.

وی گفت: در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس‌جمهور تلاش می‌کنم در پایان چهار سال، چهره جدیدی از خوزستان ایجاد و توسعه دقیق زیرساخت‌ها و شبکه‌های آب‌رسانی ایجاد کنم.

زاکانی افزود: ما تا پای جان برای خدمت به خوزستان ایستاده‌ایم و تلاش می‌کنیم و همجواری استان با کشور عراق یک فرصت طلایی است و سعی می‌کنیم یک الگو خوبی را از مدیریت و توسعه در استان نشان دهیم.

سید امیر حسین قاضی‌زاده‌هاشمی:منابع آبی استان زنجان به درستی مدیریت نشده است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: سدهای بزرگی در استان زنجان است اما منابع آبی آن به درستی مدیریت نشده و استان زنجان مستعد سیل‌خیزی است که باید مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر حسین قاضی‌زاده‌هاشمی بعد از ظهر شنبه در گفت‌وگو با شبکه اشراق زنجان با اشاره به اینکه شرایط امروز کشور به واسطه شیوع ویروس کرونا تغییر کرده است، گفت: همین تغییرات باعث شد تا اولویت را رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانسته و نتوانیم در بین مردم استان زنجان حضور پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه اعتقاد راسخ ما بر این است که باید از نزدیک در جریان امور قرار گرفت و برای این کار باید سفر استانی را در کارنامه خود داشت، افزود: ما وظیفه خود می‌دانیم که به عنوان کسی که نامزد ریاست‌جمهوری شده است، از نزدیک با مردم صحبت کرده و در جریان مشکلات آن‌ها قرار گیریم.

زنجان در حوزه دین‌داری و ارادت به اهل‌بیت (ع) شهرت جهانی دارد

این نامزد ریاست‌جمهوری از زنجان به عنوان استانی که در حوزه دین‌داری و ارادت به اهل‌بیت (ع) شهرت جهانی دارد، یاد کرد و ادامه داد: با توجه به نوع زندگی که داشتم، از نزدیک در جریان مشکلاتی که شهرهای کوچک و کم‌برخوردار با آن مواجه هستند، بودم و بارها دیده‌ام که شهرهای کوچک در عرصه‌های مختلف به ویژه حوزه بهداشت و سلامت دست به گریبان هستند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سلام، افراد متدینی که سال‌ها کار و تلاش کرده‌اند، روی کار خواهند آمد و این خود یعنی ما به دنبال حل مشکلات اساسی کشور با این رویکرد هستیم، افزود: برنامه‌های دولت سلام بر این اساس استوار است که امروز ما به دنبال تغییر روندها و رویکردها هستیم. همچنین تلاش خواهیم کرد تغییر سیر امکانات به مرکز کشور تحقق یابد.

وی با تاکید بر اینکه دولت‌ها باید به گونه اقدام کنند که همه امکانات در مرکز شهرها متمرکز نشده و سایر شهرستان‌ها نیز بتوانند از امکانات استفاده کنند، اظهار کرد: ایجاد انگیزه برای هر ایرانی در راستای ماندگاری افراد در موطن خود، یکی از اقدامات دولت سلام برای زدودن تمرکززدایی از پایتخت و کلان‌شهرها خواهد بود.

این نامزد ریاست‌جمهوری با یادآوری اینکه شرایط امروز پایتخت به لحاظ برخورداری از همه زیرساخت‌ها باعث شده است حتی کلان‌شهرها نیز از این حیث در مراتب پایین‌تری قرار گیرند، عنوان کرد: امروز تلاش می‌کنیم با روی کار آمدن دولت سلام که با انتخاب مردم در روز ۲۸ خردادماه محقق خواهد شد، رویکردها را به نفع مردم تغییر دهیم.

«دولت سلام» به دنبال اصلاح نوع اداره کشور است

قاضی‌زاده‌هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه زنجان یکی از استان‌های مستعد کشور بوده و از ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش‌های مختلف برخوردار است، اضافه کرد: اگر به تاریخ استان زنجان در طول انقلاب اسلامی نگاه کنیم، خواهیم دید که زنجان در عرصه دفاع‌مقدس خوش درخشیده و این استان به دیار غواصان دریادل و خط‌شکن نام‌گذاری شده است.

این نامزد ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه مهم‌ترین مشکلی که امروز دولت سلام به دنبال اصلاح آن است، نوع اداره کشور است، گفت: مشکل امروز ما عزل و نصب مسئولان نیست، بلکه نوع اداره کشور است؛ چرا که بارها مشاهده کرده‌ایم که بعد از انتخابات، مدیرانی که باید برای مردم تصمیم‌گیری می‌کردند، خود هر تصمیمی که صلاح می‌دانستند، اتخاذ کرده‌اند.

در دولت سلام امور باید به خود مردم واگذار شود

قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان اینکه معتقدیم در دولت سلام، امور باید به خود مردم واگذار شود، افزود: اگر این مهم تحقق یابد، آن وقت قادر خواهیم بود ادعا کنیم که مسئولان از طرف مردم تصمیم نمی‌گیرند، بلکه برای مردم تصمیم می‌گیرند و در این نوع مدل مدیریت است که مسئولان به مسائل استان‌ها اشرافیت داشته و درک درستی از مشکلات خواهند داشت.

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه در دولت سلام هر مسئولی که یک‌سوم مردم استان نسبت به عملکرد آن رضایت نداشتند، عزل خواهد شد، یادآور شد: این بدان معنی است که یکی از رویکردهای اصلی دولت سلام، جلب رضایت مردم است و رضایت مردم نیز زمانی جلب می‌شود که مسئولان بتوانند تصمیماتی که به حل مشکلات آن‌ها منتج می‌شود، اتخاذ کنند.

زیرساخت ها باید برای تقویت ظرفیت های استان زنجان فراهم شود

قاضی‌زاده هاشمی همچنین با اشاره به مزیت‌های و ظرفیت‌های شهرستان‌های مختلف استان زنجان، خاطرنشان کرد: شهرستان‌های استان زنجان دارای ظرفیت‌های خوبی در حوزه معادن سرب و روی، گردشگری، کشاورزی، صنعت چوب و … دارد که باید زیرساخت‌ها جهت تقویت همه این ظرفیت‌ها فراهم شود.

وی با بیان اینکه محدودیت‌هایی برای مردم شهرستان‌های مختلف استان زنجان در حوزه کشاورزی ایجاد شده است که باید مدیریت شود، گفت: شهر زنجان مشکل آب دارد، هر چند سیستم فاضلاب تا حدی اجرا شده که امیدواریم در سایر شهرستان‌ها نیز اجرا شود.

این نامزد ریاست‌جمهوری گفت: سدهای بزرگی در استان زنجان است اما منابع آبی آن به درستی مدیریت نشده و استان زنجان مستعد سیل‌خیزی است که باید مرتفع شود.

قاضی زاده افزود: معادن زیادی در ابهر وجود دارد که باید توسعه یابد. خدابنده نیز دارای دشت‌های وسیعی است که گندم زیادی در این منطقه به صورت دیم تولید می‌شود اما مهاجرت در این شهرستان نیز زیاد است.

وی با بیان ینکه خرم‌دره را مستعد جنگل‌کاری دانست و در خصوص شهرستان طارم، گفت: شهرستان طارم می‌تواند در صنعت چوب و گردشگری رونق یابد. ماه‌نشان نیز شهرستانی است که دارای باارزش‌ترین صنایع معدنی است، به گونه‌ای که ۳۳ نوع ماده معدنی در این شهرستان وجود دارد. ایجرود نیز جزو شهرستان‌هایی است که جاذبه گردشگری داشته اما در اولویت استان نبوده است.

این نامزد ریاست‌جمهوری با اشاره به ظرفیت های گردشگری شهرستان سلطانیه، گفت: زیرساخت خوبی در حوزه گردشگری در این شهرستان وجود دارد. بخشی از دوران تمدنی ایران در شهرستان سلطانیه است اما متاسفانه از این میراث فرهنگی بزرگ به خوبی مراقبت نشده و نیاز به سرمایه‌گذاری جدی است.

قاضی‌زاده‌هاشمی با بیان اینکه استان زنجان در مسیر شبکه ریلی است، افزود: با این وجود، تراکم راه‌های ریلی استان کم است و تنها یک مسیر دارد که آن هم به صورت یک خطه است، بنابراین زیرساخت‌های ریلی باید تقویت شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها