وعده همتی برای خوزستانی ها
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: قصد دارم برای یک دوره رئیس جمهور شوم زیرا رؤسای جمهور ما به علت دو دروهای بودن، برای دوره دوم تلاش میکنند.
خبرگزاری مهر: عبدالناصر همتی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز در گفتگو با مردم خوزستان اظهار کرد: یکی از مشکلات کشور ما این است که نگاه سیاسی به مسائل اقتصادی میشود و به جای آنکه سیاست در خدمت اقتصاد باشد، اقتصاد تحت الشعاع سیاست است.
وی افزود: علت این نگاه به خاطر نگرش کم مسئولان ما به اقتصاد است و من ۴۰ سال است مشکلات اقتصادی کشور را زیر نظر داشتهام و در بنگاههای بزرگ اقتصادی فعالیت کردهام و با نگاه اقتصادی و اصلاح اقتصاد وارد میدان انتخابات شدهام.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: قصد دارم فقط برای یک دوره چهارساله ریاست جمهوری فعالیت کنم، زیرا رؤسای جمهور که برای دوره دوم تلاش میکنند محافظه کار میشوند و به همین علت در دوره چهار ساله قصد دارم اقدامات مهمی در خصوص اصلاح اقتصاد انجام دهم.
همتی با اشاره به اینکه در این مدت هیچ گونه راهبرد درستی برای توسعه استانها وجود نداشته است، بیان کرد: استانهای ما دارای ظرفیتهای بزرگی از جمله فرهنگ، قومیتها، آب و هوا و وجود کشورهای همسایه هستند و به رغم این ظرفیتها دارای کلکسیونی از مشکلات هستند.
وی گفت: ما هرچه نسبت به تهران و سایر شهرهای بزرگ متمرکز شویم سایر شهرها وارد حاشیه میشوند و باید نگاه سیاسی از استانها به نگاه اقتصادی تغییر یابد، زیرا اگر نگاهمان سیاسی شود به مسائل و مشکلات به صورت امنیتی نگاه میکنیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: یکی از برنامهها پس از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور هر سه ماه نشستی با نخبگان و افراد اثرگذار هر استان برگزار میکنیم تا مشکلات و زمینههای توسعه آن منطقه مورد بررسی قرار گیرد.
استفاده از نیروهای بومی
همتی ادامه داد: باید با شایسته سالاری و استفاده از نخبگان از افراد توانمند بومی برای اداره و مدیریت هر استان بهره برد و نباید برای این امر از افراد خارج از آن استان استفاده کرد.
وی با بیان اینکه راهبرد ما توسعه متوازن در استانها است، بیان کرد: راهبرد توسعه در استانهای مرزی مشکل دارد و هر چه از تهران دورتر میشویم شاهد کاهش توسعه در استانها هستیم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، یکی از ظرفیتهای استانها را گردشگری و صنعت توریسم دانست و گفت: استانهایی ما دارای تنوع گردشگری هستند و به علت افزایش قیمت دلار و تنوع گردشگری کشورمان را به عنوان هدف گردشگری در جهان جذاب کرده است و یکی از برنامه ما در استانها توسعه این صنعت، جذب گردشگر و انجام واکسیناسیون است و ورود هر گردشگر میتواند یک شغل ایجاد کند.
همتی، یکی از مشکلات مشترک استانها را بیکاری دانست و افزود: در طول یک دهه گذشته به علت تحریم و فشار حداکثری دشمنان و کاهش منابع مالی نسبت به کشورهای همسایه و جهان رشد کمتری یعنی رشد ۵ درصدی داشتهایم.
اصلاح یارانهها
وی یکی از برنامههای خود را اصلاح پرداخت یارانهها بیان کرد و ادامه داد: در حال حاضر یارانهای که سه دهک پایین میگیرند، افراد ثروتمند نیز دریافت میکنند و باید میزان یارانهها سه دهک اول افزایش یابد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: برای افزایش قدرت خرید مردم باید ضمن افزایش حداقل دستمزدها، کارتهای اعتباری خرید به مردم اعطا شود تا در کوتاه و بلند مدت آن را به بانکها پرداخت کنند.
همتی ادامه داد: قدرت خرید مردم در سال ۹۶ سه هزار دلار بود و این میزان نسبت به نرخ ارز فعلی ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شده است.
وی با اشاره به اینکه باید قبول کنیم همه مردم استانها مردم ایران هستند، بیان کرد: کشورمان در مسیر جاده ابریشم، جاده کتان، کریدور شمال به جنوب و مدیترانه قرار دارد و اگر بتوانیم استانها را به هم و سپس به شاهراههای بین المللی متصل کنیم علاوه بر توسعه استانها میتوان زمینه توسعه بیشتر کشور را فراهم آوریم.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از مهمترین بخشهای استانها حوزه کشاورزی است و کشاورزان ما دارای مشکلات جدی هستند و باید خرید محصولات آنها را تضمین کنیم و جلوی دلالان در این زمینه گرفته شد و نهادهها میان آنها نیز توزیع شود.
همتی، یکی از دیگر از برنامههای خود را در استانها توجه به آزادیهای اجتماعی اعلام کرد و افزود: چرا جوانان ما در استانها نباید از اوقات فراغت خود به خوبی استفاده کنند و دختران ما در استانها به جز درس و مدرسه آیا تفریحی دارند و نباید کاری کنیم که زندگی برای آنها سخت باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه خوزستان باید به جایگاه قبلی خود بازگردد، گفت: چرا پس از سالها خرمشهر آباد نشده است و خوزستان با مشکلات روبرو است. از جمله برنامههای ما در این استان توسعه پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر، لایروبی اروند روند برای توسعه بندر خرمشهر، کاشت درخت در مرز با عراق، مقابله با ریزگردها با ایجاد کمربند سبز و دادن یارانه برق در ایام گرما و تابستان است.
دیدگاه تان را بنویسید