واکنش ارتش به حادثه در پایگاه هوایی دزفول
ارتش ایران در اطلاعیهای اعلام کرد: صبح امروز (۱۱ خردادماه) سرهنگ کیانوش بساطی و سروان حسین نامنی از خلبانان نیروی هوایی ارتش در حین آمادهسازی هواپیما قبل از پرواز، بر اثر عملکرد ناگهانی صندلی پران به شهادت رسیدند.
![واکنش ارتش به حادثه در پایگاه هوایی دزفول](https://static3.fardanews.com/thumbnail/jfvsDwF1RRXH/SdsQBt-jClYzOjYWbHDYcYpUGMkpGTJp3QxTVGxb6TFEAfuHL-lxmP6vnw-e91LUtmUzjlWwh0LzImzSIOmVmw,,/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4.jpg)
ایسنا: بر اثر اشکال غیر قابل پیشبینی در یک فروند هواپیمای اف ۵ دو تن از خلبانان پایگاه هوایی دزفول به شهادت رسیدند.
به گزارش ایسنا، ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز سرهنگ کیانوش بساطی و سروان حسین نامنی از خلبانان نیروی هوایی ارتش در حین آمادهسازی هواپیما قبل از پرواز، بر اثر عملکرد ناگهانی صندلی پران به شهادت رسیدند.
دیدگاه تان را بنویسید