قاضیزاده: در حوزه مسکن برنامه داریم
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: قانون تجارت قانون، تامین اجتماعی و نظام بانکی کشور برای ۱۰۰ سال گذشته است، باید نظام مدیریت کشور را نوسازی کنیم.
خبرگزاری تسنیم: سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در برنامه شمارش معکوس رادیو ایران که عصر امروز پخش شد گفت: با توجه به حضورم در عرصه های مختلف در چند سال گذشته، اشراف نسبی قابل قبولی به موضوعات کشور پیدا کردهام و برنامههای تحولی را با کمک کارشناسان تهیه کردم تا مشکلات جدی کشور را حل کنیم.
وی درباره سه اولویت اقتصادی دولت خود، ادامه داد: دولت بنده دولت ثبات و آرامش و دولت سلام خواهد بود، ما می خواهیم به مردم سلام کنیم تا برای آنها سلامتی بیاورد، امروز نگرانی اصلی مردم گرانی و تورم است.
نماینده مشهد در مجلس با تاکید بر اینکه اولین مسئله امروز ایجاد ثبات اقتصادی و حل مسئله تورم است، اضافه کرد: در 10 سال گذشته نرخ تورم به طور متوسط 22 درصد بوده است که در سال 99 این نرخ به 50 درصد رسید، نرخ تورم با شیب تندی در حال افزایش پیدا کردن است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که دولت های گذشته برای جبران هزینههای خود از بانک مرکزی استقراض کردند و رشد پایه پولی را افزایش دادند عنوان کرد: دست دولت و بانک مرکزی در افزایش تورم در سالهای گذشته بیشتر مشخص شده است.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: میانگین رشد اقتصادی کشور در چند سال گذشته نیم درصد بوده است که بر اساس این نرخ باید پایه پولی یک درصد افزایش پیدا می کرد اما متاسفانه این نرخ 27 درصد است که از این لحاظ جزء 10 کشور اول دنیا هستیم، این پول بیشتر در حقوق و دستمزد ها استفاده شده به جای اینکه به سدسازی و کارهای عمرانی پرداخت شده باشد.نقدینگی کشور در سالهای اخیر 3130 همت شده است که 4 برابر شده است که از این مقدار 17 درصد پول است و بقیه شبه پول است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در دنیا پول و شبه پول قابل تبدیل به هم نیستند اما در ایران این اتفاق رخ داده است، گفت: با 51 پروژه ای که داریم میخواهیم در 4 سال تورم را به زیر 5 درصد برسانیم.
قاضی زاده با بیان اینکه در حوزه مسکن نیز برنامه داریم، ادامه داد: در حال حاضر 4 و نیم میلیون مسکن کم داریم که میخواهیم مشکلات بی مسکن ها را حل کنیم و البته در کنار اینها نوسانات غذا را مدیریت خواهیم کرد.
نماینده مشهد در مجلس اضافه کرد: اشتغال و تولید دو روی سکه هستند که برای اشتغال برنامه ضربتی کوتاه مدت، بلند مدت و میان مدت داریم و میخواهیم افراد فاقد شغل که علاقمند به کار هستند را دو ساله شغلی برایشان ایجاد کنیم که در این زمینه بسته ای را تهیه کرده ایم تا بتوانند حقوق قابل قبولی را دریافت کنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه برای تقویت بخش کشاورزی چه برنامه ای دارید، گفت: یک برنامه تحولی بنیادین داریم تا بسته های غذایی ارزان قیمت به دست مردم برسد.
قاضیزاده با بیان اینکه در بخش کشاورزی مسائل و مشکلات داریم، افزود: از جمله این مشکلات مهارت، تامین نقدینگی و اراضی کوچک برای کشاورزی است که برای حل همه آنها برنامه داریم.
وی خاطر نشان کرد: دهقانان ما به صورت سنتی کار میکنند و زنجیره کشاورزی کامل نیست از سوی دیگر مشکل جدی آب داریم البته چون قیمت ها در کشور ما ارزانتر است مسائل قاچاق کشاورزی را نیز داریم.
نماینده مشهد در مجلس اضافه کرد: مسئله اصلی در بخش کشاورزی این است که یک مدیریت واحد در این بخش نداریم باید این بخش را به مدیران زنجیرهای بسپاریم که بر این اساس در برنامههایی که داریم کشور را به 50 قسمت تقسیم کرده ایم که مدیرانی برای آن منصوب میکنیم و مدیران کار را دنبال میکنند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه طبق برنامهای که داریم باید محصولات کشاورزی در بورس عرضه شود، افزود: برای حمایت از کشاورزان خرید تضمینی را نیز در نظر گرفته ایم و یارانه نیز پرداخت خواهیم کرد، البته نباید تعرفهها به گونهای باشد که تولیدکننده ضرر کند در بخش آب کشاورزی نیز برنامههای جدی داریم.
قاضی زاده با بیان اینکه مانع مشترک در تولید بخش کشاورزی و صنعت مدیریت است، ادامه داد: برای مدیریت بخش بیمه بخش کشاورزی نیز برنامههایی داریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ما صندوق پرداخت خسارت به کشاورزان را داریم ،گفت: باید مقدمات عدم ضرر و زیان کشاورزان را فراهم کنیم که در این زمینه به الگوی کشت نیاز داریم که باید در کنار بیمه قرار گیرد.
نماینده مشهد در مجلس درباره استراتژی خود برای امنیت غذایی نیز اشاره کرد و افزود: برنامه ما این است که غذای کافی و سالم به مردم برسد، یک بسته غذایی ماهانه 300 هزار تومانی را طراحی کردهایم که بر اساس آن غذای کافی به مردم برسد.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه از بذر تا سفره برنامهریزی کردهایم،اظهار داشت: بسته غذایی تهیه کرده ایم که هیچ ایرانی گرسنه نماند برنامه داریم که تا سال 1404 به صادر کننده مواد غذایی تبدیل شویم.
قاضیزاده هاشمی درباره اولویتهای صنایع تولیدی، گفت: باید زنجیرهای از صنایع تشکیل شود که هم شغل ایجاد کند و هم قابلیت صادرات داشته باشد و برای کشور ارزآوری داشته باشد.
وی با بیان اینکه نگاه به تولید در کشورمان جهانی و حرفهای نیست، ادامه داد: ما باید کالا و خدمات بفروشیم نه اینکه نفت خام و سنگ خام بفروشیم و باید دانش فنی تولید کنیم نباید وارد کننده ماشین آلات باشیم بلکه باید تولید کننده آن باشیم که این کار از طریق شرکت های دانش بنیان قابل تحقق است.در بخش حمل و نقل هوایی و دریایی و همچنین مخابرات الکترونیک نیز برنامه های تدوین شده است.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مدل ما برای اداره کشور شهر -کشور است گفت: در این طرح هر منطقه اختیار هیئت وزیران را دارد و هر شهر پایتخت است که بر این اساس 485 پایتخت خواهیم داشت و هر شهری پایتخت یک موضوع میشود و آن را دنبال میکند.
قاضی زاده هاشمی درباره اینکه چقدر به نظرات اندیشمندان اسلامی در حوزه اقتصاد توجه خواهد داشت، گفت: کار دولت خوب گوش کردن حرف ها و سپردن کار به کارشناسان است دولت نباید یک طرف دعوای کارشناسی باشد، دولت باید مصرف کننده نظرات کارشناسان باشد.دولت باید مسئله را طرح کندو کارشناسان نظر بدهند و نظریه غالب شکل بگیرد و دولت آن را استفاده کند.
نماینده مشهد در مجلس درباره چالشهای نظام اقتصادی کشور، گفت: اگر چه محدودیت های خارجی زیادی داریم که بر اقتصاد اثر گذاشته است اما باید ناوگان اداری خود را نوسازی کنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: قانون تجارت قانون، تامین اجتماعی و نظام بانکی کشور برای 100 سال گذشته است، باید نظام مدیریت کشور را نوسازی کنیم و هیئت دولت آینده باید یک شرکت دانش بنیان باشد.
دیدگاه تان را بنویسید