راه و رسم انصراف

کد خبر: 1069036

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: محدودیت زمانی برای انصراف از انتخابات وجود ندارد، اما انصراف باید رسما به وزارت کشور اعلام شود.

راه و رسم انصراف
گروه سیاست سایت فردا - انصراف از کاندیداتوری از جمله فعل‌های معمول در هر انتخاباتی است. برخی‌ها در آن روزهای پرهیاهوی ثبت نام می‌آیند اما بعد که بیشتر سبک و سنگین می‌کنند به این نتیجه می‌رسند که عرصه مناسب آنان نیست. برخی دیگر نامزد اصلح‌تری از خود یافته و کنار می‌کشند. برخی هم با تکلیف جناح متبوع خود حتی اگر موجب دلخوری و آزردگی آنان باشد، به سویی دیگر رانده می‌شوند.
آنطور که از دوره قبل ریاست جمهوری و توسط اصلاح‌طلبان باب شد، برخی نیز به شکل پوششی وارد شده و از اول می‌دانند که قرار است کی و چطور کنار کشیده و انصراف دهند.
در انتخابات پیش‌رو نیز ممکن است که از این دست انصرافی‌ها داشته باشیم. دلیلش روشن است زیرا برخی از هفت نفر نهایی مثل زاکانی و جلیلی در روزها و هفته‌های اخیر اغلب به عنوان گزینه پوششی تلقی شده‌اند. اینکه نهایتا چه تصمیم می‌گیرد و با ابراهیم رئیسی رقابت می‌کنند یا خیر، به زودی معلوم خواهد شد اما احتمال مشاهده این دست انصراف‌ها بسیار است. شاهدش نیز اخباری که دیروز درباره انصراف قاضی‌زاده هاشمی منتشر و بعد هم تکذیب شد.
از این روی است که آشنایی با راه و رسم انصراف از کاندیداتوری اهمیت می‌یابد. این هان چیزی است که سید اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز به ایسنا گفته است. او در پاسخ به این پرسش که نامزدهای انتخابات تا چه زمانی فرصت انصراف دارند، اظهار کرد: برای اعلام انصراف از انتخابات در قانون محدودیتی وجود ندارد، اما نامزدی که قصد کناره گیری از انتخابات دارد باید انصراف خود را رسماً به وزارت کشور اعلام کند.

وی همچنین با بیان اینکه امشب قرعه کشی پخش برنامه های تبلیغاتی نامزدها در صدا و سیما انجام می شود، افزود: ۳ مناظره ۱۸۰ دقیقه ای،۲ مستند نیم ساعته از شبکه ملی، یک مستند نیم ساعته از شبکه های استانی برای هر استان، مناظره نماینده نامزدها در رادیو در نظر گرفته شده و یک صفحه تلویزیونی از تلوبیون برای هر یک از نامزدها نیز اختصاص داده شده است.

موسوی در پایان گفت: تعداد واجدین شرایط برای رای دادن ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر است.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها