انتخابات و رقابت فضای مجازی و رسانه ملی

کد خبر: 1068335

همزمان با حرف و حدیث‌ها درباره مناظرات انتخاباتی و عملکرد صداوسیما شاهد رویارویی نامزدها در فضای مجازی هستیم.

انتخابات و رقابت فضای مجازی و رسانه ملی

گروه سیاست سایت فردا - همزمان با حرف و حدیث‌ها درباره مناظرات انتخاباتی و عملکرد صداوسیما شاهد رویارویی نامزدها در فضای مجازی هستیم. از مجادله توییتری گرفته تا دعوت به مناظره در کلاپ هاوس.

هنوز زود است و تکلیف نامزدهای نهایی توسط شورای نگهبان کلید خورده اما آقایان داوطلب تبلیغات انتخاباتی خود را کلید زده‌اند. از قضا فراتر از پوسترها و فیلم‌های تبلیغاتی و انتظار برای مناظرات تلویزیونی مرسم که حالا دیگر معلوم نیست پخش زنده داشته باشد یا خیر، هم رفته‌اند. 

حداقل تا اینجای کار شاهد حضور سه نفر از نامزدها در شبکه تازه از راه رسیده کلاپ هاوس بوده‌ایم. از  لاریجانی گرفته تا جهانگیری و تاجزاده. البته شاید بتوان محمود احمدی‌نژاد که پخش نواری از مصاحبه ضبط شده او در این شبکه اجتماعی توجه بسیاری را جلب کرد، را نیز به این فهرست افزود.

مساله دیگر فقط تحول در عرصه رسانه و جا ماندن روزنامه‌ها و حتی سایت‌ها از اخبار نیست. این طور که به نظر می‌رسد رقابت‌های انتخاباتی در عصر انتخابات شکل جدیدی به خود گرفته و تا حدی نیز خارج از کنترل شده است. در همین راستا امروز روزنامه «اعتماد» گزارشی نوشته و با کنایه به قضیه مصاحبه احمدی‌نژاد می‌نویسد: «جای مردان سیاست بنشانیم نوار!»

 

صدا بیاید یا نیاید، فرقی ندارد. آقایان قصد ندارند از فرصت ایجاد شده صرف نظر کنند برای همین هم شاهدیم که اظهارات یک کاندیدا در کلاپ هاوس چطور در توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها بازنشر شده و مورد توجه قرار می‌گیرد. نمونه‌اش نیز گپ و گفت چهارساعته لاریجانی در کلاپ هاوس که به مجادله توییتری با جلیلی ختم شد. 

آن واکنش‌هایی تویتری که به اظهارات لاریجانی در روز ثبت‌نام مشاهده شده نیز نمونه دیگری از این یکه‌تازی فضای مجازی در انتخابات پیش‌رو است. 

«اعتماد» در گزارش امروز خود با اشاره به این نکات و همچنین حریف طلبیدن جهانگیری در توییتر و پذیرش دعوت وی از سوی ضرغامی، نوشت: « این دعوت جهانگیری از یک طرف چالش مناظره برای کاندیداها و از طرف دیگر چالشی برای شکستن انحصار صداوسیماست.»

توییت اخیر لاریجانی در اعتراض به حذف پخش زنده مناظرات انتخاباتی در رسانه‌های معمول که البته هنوز معلوم نیست صحت داشته باشد یا خیر، نیز نشانه دیگری از آن است رقابت اصلی در این انتخابات بین رسانه ملی و فضای مجازی است. رقابتی که به نظر می‌رسد برنده آن نیز مشخص باشد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها