صادق خلیلیان برنامه‌های انتخاباتی اش را اعلام کرد

کد خبر: 1063913

داوطلب نامزدی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه‌ای برنامه‌های خود را تشریح کرد.

صادق خلیلیان برنامه‌های انتخاباتی اش را  اعلام کرد

 خبرگزاری تسنیم: صادق خلیلیان داوطلب نامزدی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی بیانیه‌ای برنامه‌های خود را تشریح کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

قُلْ إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى

"کشور به نگاه نو و طرح تازه نیاز دارد"                                                  "همه با هم جهاد سازندگی ایران پیشرفته"

ملت بزرگوار و انقلابی ایران

با سلام و آرزوی سالی خوب و پر برکت برای همگان و قبولی طاعات و عبادات

به استحضار می­رساند؛ نظام جمهوری اسلامی بر پایه اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی بعنوان انعکاس رأی و خواست قلبی ملت بزرگ ایران تشکیل گردیده است. ویژگی اساسی این انقلاب، که با رهبری هوشمندانه امام خمینی(ره) و تقدیم ده­‌ها هزار شهید شکل گرفت، اسلامی و مردمی بودن آن است که رمز تداوم و موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می­‌شود.

بر اساس گزارش سازمان­‌های بین­‌المللی، کشور ایران از نظر شاخص­‌های توسعه­‌ای از یک کشور کم­‌توسعه و وابسته در قبل از انقلاب؛ به یک کشور با شاخص توسعه بالا و مستقل، در دهه چهارم انقلاب اسلامی ارتقاء یافته است. با وجود پیشرفت­‌های صورت گرفته در کشور، در زمینه­‌هایی از جمله "عدالت" عقب­‌ماندگی وجود دارد و از اهداف انقلاب فاصله گرفته شده است.

در قانون اساسی؛ ریاست جمهوری دارای جایگاه رفیع و پرقدرتی نسبت به سایر قوا است. ریاست بر قوه مجریه نیازمند مدیری است از درون این قوه که دارای تخصص، تدبیر و حداقل چهار سال سابقه کار در بالاترین رده در دولت بوده و با عمق وظایف، تنوع و پیچیدگی­‌های کار در قوه مجریه آشنا باشد. وی باید دارای برنامه نوآورانه مبتنی بر تجربه و کارنامه مشخص باشد؛ نه برنامه ذهنی، ادعاهای واهی و فاقد کارنامه.

تجربه آقای روحانی پیش روی ماست؛ وجود یک رئیس‌جمهور و دولت منفعل، ضعیف، غیرپاسخگو و کم تدبیر که سبب طمع دشمنان گردیده و مشکلات کشور لاینحل باقیمانده است. بعد از گذشت هشت سال، کشور در وضعیت رکود مزمن، بیکاری، تورم، فقر، تبعیض، فاصله طبقاتی و فساد برخی دولتمردان و بستگان آن‌ها بسر می­‌برد. هشت سال زمان که می­‌توانست منجر به تحقق اقتصادی پویا و کشوری توسعه یافته شود عملاً از دست رفت و دیگر قابل برگشت نیست.

ایران کشور ثروتمندی است و با این همه ثروت عظیم؛ وجود مردم فقر و مناطق محروم در کشور قابل توجیه نیست. باید در آستانه ورود به قرن جدید و گام دوم انقلاب اسلامی؛ با نگاهی نو و طرحی تازه، دست به یک تحول اساسی و خانه تکانی زد و کشور را از وضعیت نامطلوب فعلی به سمت وضع مطلوب و در تراز انقلاب و شایسته مردم ایران متحول کرد.

ملت شریف ایران؛

برای تحقق آینده­ای درخشان، کشور نیازمند رئیس‌جمهوری انقلابی، نو­گرا، دارای بینش علمی، اقتصاددان و آشنا به بخش تولید است که با تشکیل یک دولت قدرتمند، پرتلاش، هوشمند و جوان‌گرا؛ کشور را از وضعیت بغرنج اقتصادی، تبعیض و فساد که سبب افزایش نارضایتی عمومی شده، نجات دهد. به این منظور، استفاده از تجربه موفق دولت­‌های نهم و دهم و ارتقاء آن به یک سطح خدمتگزاری بالاتر، دوری از حاشیه­‌های مخرب و بکارگیری دو دهه تجربه موفق و انقلابی جهاد سازندگی، می­‌تواند کشور را در مسیر صحیح انقلاب اسلامی و پیشرفت همراه با عدالت قرار دهد.

مقام معظم رهبری در دیداری که مسئولان دولت دهم در 23 تیرماه 92 با ایشان داشتیم چنین فرمودند:

"رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت، حجم کارشان بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همه‌ی دوره‌های دیگر بوده و هست؛ این نقطه‌ی برجسته‌ای است که نباید این را نادیده گرفت؛ حجم کار بالا و تلاش خستگی‌ناپذیر و اعراض از آسایش­‌ها و آسودگی‌ها و امتیازاتی که معمولاً مسئولان کشورها در دنیا دارند؛ استراحت می­‌کنند، تفریح می­‌روند، امتیاز می­‌گیرند؛ این‌ها را نخواستن، ندیدن، طلب نکردن؛ امتیاز بزرگی است که این دولت بحمدالله از این امتیاز برخوردار بود."

در این دیدار یکی از توصیه­‌های مهم ایشان این بود که این جمع دارای ظرفیت­‌های خوبی است، در صحنه حاضر باشید و این ظرفیت انقلابی را در چند بعد پشتوانه انقلاب و نظام قرار دهید. رهبرانقلاب خطاب به اعضای هیئت دولت سابق تاکید نمودند: کاری که باید برآن همت بگمارید این است که رشته خدمت را رها نکنید؛ صحنه کشور، صحنه تلاش و کار است (نقل به مضمون).

با توجه به مطالب مطروحه و تحلیل شرایط کشور؛ اینجانب صادق خلیلیان، استاد دانشگاه، اقتصاددان، برادر دو شهید، دارای تجربه مدیریت­ در سطح ریاست دانشکده، معاون دانشگاه، معاون وزیر در دولت نهم، عضویت در شورای پول و اعتبار کشور در دولت دهم و وزیر جهاد کشاورزی در سال‌های 1388 الی 1392، با بررسی همه جوانب امر، با توکل بر خداوند متعال، به­‌عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری؛ اهم دیدگاه فکری و رئوس برنامه­‌های خود را به قرار زیر به استحضار می­‌رساند:

1- اعتقاد به خط فکری معمار انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) به­‌عنوان نقشه راه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بر اساس تبیین مقام معظم رهبری در 14 خردادماه 1394 در مرقد امام.

2- اعتقاد به اسلام ناب محمدی؛ حمایت از مستضعفان و محرومین، کاهش فاصله طبقاتی، مبارزه با اشرافی­‌گری و کاخ‌نشینی.

3- اعتقاد به افکار عمومی، اراده و تشخیص مردم در اداره امور کشور؛ تامین آزادی­‌های قانونی و مشروع سیاسی و اجتماعی.

4- بهبود وضع معیشت، مسکن و رفاه آحاد ملت، مهار تورم، کاهش نرخ بیکاری، حمایت از تولیدات ملی در بخش کشاورزی و صنعت، جلوگیری از واردات بی‌رویه و اولویت به اشتغال و ازدواج جوانان.

5- سیاست خارجی فعال، دارای ابتکار عمل، تعامل مؤثر و قوی با جهان در چارچوب سیاست‌های نظام؛ عمل متقابل، متوازن و بازدارنده در برابر هر نوع اقدام و تهاجم خارجی.

6- اولویت توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه، گروه کشورهای عضو بریکس و کشورهای آلمان، ژاپن، ایتالیا و اسپانیا.

7- پیاده کردن الگوی مدیریت جهاد سازندگی در نظام اجرایی کشور؛ حذف قوانین غیر ضرور و کاهش سی درصد در حجم دولت.

8- تحول اساسی در تمامی ابعاد گمرکات، بیمه­ها، بانک­ها، بورس، شرکت­ها و موسسات دولتی.

9- انتخاب وزرا و مسئولان، به­صورت حرفه­ای از میان مدیران و کارشناسان انقلابی، مجرب و پاکدست همان دستگاه. تحقق چرخش نخبگان، جوانگرایی و شکستن حلقه بسته مدیریتی در کشور به­نحوی که متوسط سن اعضای دولت 50 سال باشد.

10- منع مداخله وزرا، نمایندگان مجلس، سایر مقامات حکومتی، کارکنان دولت و بستگان آنها در کلیه معاملات دولتی و کشوری.

11- مبارزه با قاچاق، زمین­خواری، فساد مسئولان و وابستگان آنها و بازگرداندن اموال به غارت رفته و غصب شده به مردم.

12- منع انتصاب افرادی که خود یا بستگان درجه یک، داری اقامت دائم یا گرین کارت کشورهای خارجی باشند، در مدیریت­ دولتی.

13- تنظیم بودجه­های سالانه به­صورت عملیاتی و حذف کسر بودجه؛ حمایت از فعالیت­های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت­های گسترده داخلی با نقش آفرینی بخش مردمی در رشد و توسعه اقتصادی کشور.

14- بازنگری در قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی و نحوه اجرای آن با اولویت بانک­های خصوصی.

15- بازنگری در اهداف، فعالیت­های اقتصادی و ساختار بنیاد مستضعفان، کمیته امداد، بنیاد شهید و سایر بنیادهای مشابه.

16- واگذاری و فروش کلیه مجتمع­های رفاهی وزارتخانه­ها، موسسات و شرکت­های دولتی به مردم.

17- اولویت به توسعه پنج بخش بعنوان پیشران اقتصاد کشور شامل: الف- صنایع فرآوری نفت و گاز؛ ب- بخش معادن و صنایع مرتبط؛ ج- بخش کشاورزی و صنایع مرتبط؛ د- بخش مسکن؛ هـ- صنایع لوازم خانگی و صوتی - تصویری.

18- بازنگری و اجرای کامل طرح هدفمندی یارانه­‌ها، تجمیع کلیه یارانه­‌های نقدی و افزایش پرداخت پلکانی یارانه نقدی به هفت دهک متوسط و پایین درآمدی بر اساس محاسبه نرخ تورم از سال 1392 تا کنون و حذف سه دهک ثروتمند از دریافت یارانه.

19- حذف انواع یارانه ارزی، قیمتی و کالایی؛ حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط (کشاورزی و صنعتی)، اجرای طرحهای عمرانی با اولویت مناطق محروم، توسعه بیمه بیکاری و پوشش بیمه تکمیلی درمان برای همه مردم (بر اساس طرح ساماندهی اقتصاد ملی که طی نامه شهریورماه 97 به ریاست جمهور و آبان­ماه 99 به ریاست مجلس ارسال نمودم و در رسانه­های عمومی منتشر شد).

20- اخذ مالیات بر درآمد به­صورت پلکانی از درآمدهای بالا و فعالیت­های غیرتولیدی و اعطای تخفیف مالیاتی به بخش تولید و مشاغل خرد.

21- تحقق عدالت در پرداخت­ها، حقوق و دستمزد در بخش دولتی و غیر دولتی با اولویت افزایش رفاه معلمان، کارمندان، کارگران و بازنشستگان کشوری و لشکری. حذف پاداش­ها و پرداخت­های نجومی در تمامی شرکت­ها و موسسات دولتی.

22- بازنگری، تقویت و سازماندهی در تمامی ابعاد دانشگاه­ها و آموزش و پرورش در راستای نقش­آفرینی در رشد و توسعه کشور.

23- ترویج و تقویت فرهنگ اسلامی در جامعه و پیاده کردن سبک زندگی اسلامی - ایرانی.

24- تقویت جایگاه نهاد فرهنگی و مذهبی مساجد و پشتیبانی از فعالیت­های فرهنگی - هنری متعهد، انقلابی و نوآورانه.

ملت عزیز ایران؛ اینجانب با اعتقاد به ضرورت استفاده از تمام ظرفیت­های کشور، همدلی و همکاری همه اقشار و گروه­های سیاسی درون نظام و یکپارچگی ملی؛ امیدوارم با یاری خداوند متعال و حضور کلیه آحاد مردم با همه سلایق در انتخابات؛ مسیر پیشرفت همه جانبه کشور و تحقق اهداف و اصول انقلاب اسلامی هموار گردد.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

صادق خلیلیان

وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم، اقتصاددان

استاد دانشگاه تربیت مدرس

آشنایی اجمالی با سوابق اجرایی، علمی و سیاسی:

وزیر جهاد کشاورزی دولت دهم (88 الی 92)

عضو شورای­عالی پول و اعتبار کشور (90 الی 92)

اقتصاددان و استاد دانشگاه تربیت مدرس (در حال حاضر)

معاون برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی در دولت نهم

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربیت­ مدرس و رئیس دانشکده منابع­ طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت­ مدرس

برادر دو شهید دفاع مقدس و حضور در دفاع مقدس، عملیات آزادسازی خرمشهر، والفجر مقدماتی و ...

تدریس دروس اقتصادسنجی، اقتصاد کلان، اقتصاد توسعه پایدار برای دانشجویان فوق لیسانس و دکتری

تالیف کتاب اقتصاد منابع­ طبیعی و بیش از 100 مقاله علمی و پژوهشی در نشریات معتبر داخل و خارج کشور

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین