واکنش علی مطهری به انصراف سیدحسن خمینی از کاندیداتوری
یک فعال سیاسی گفت: برخی از افراد از اینکه مذاکرات وین در حال پیشرفت است و احتمال لغو تحریمها و احیای برجام وجود دارد نگران هستند. حتی به جاهایی هم اعلام نگرانی کردهاند که اگر مذاکرات پیش برود طرف مقابل رأی میآورد. بنابراین این گفتوگوها را متوقف کنیم و برای دولت آینده بگذاریم.
خبرگزاری ایلنا: علی مطهری درباره حادثه نطنز گفت: هدف اسرائیل این است که نشست وین به نتیجه نرسد و برجام احیا نشود. رژیم صهیونیستی به شدت از احیای برجام میترسد و میخواهد این گفتوگوها به سرانجام نرسد.
این فعال سیاسی ادامه داد: از یک نظر اقدامی که از سوی رژیم صهیونیستی انجام شده، شاید به نفع ما باشد و ممکن است اروپاییها و آمریکاییها را تشویق کند تا زودتر به برجام برگردند. اما این سوال مطرح است که چگونه اسرائیل به راحتی میتواند این کارها را انجام دهد؟ سال گذشته انفجاری را در سایت نطنز انجام داد، امسال دوباره شبیه همان کار را کرد و یا شهید فخریزاده را به شهادت رساند.
نایبرئیس مجلس دهم خاطرنشان کرد: در شرایط موجود دستمان بسته است. ما در حالت عادی قاعدتا باید بلافاصله پاسخش را میدادیم و انتقام میگرفتیم ولی امروز باید صبر کنیم.
وی ادامه داد: اسرائیل هر چند وقت یک بار در سوریه به مواضع نیروهای تحت حمایت ایران حمله میکند و ما فعلاً نمیتوانیم کاری انجام دهیم. متاسفانه باید گفت روسیه در برخی از موارد از اقدامات اسرائیل مطلع است و مانع نمیشود.
مطهری با بیان اینکه اسرائیل گستاخی میکند، گفت: رژیم صهیونیستی اخیراً در خلیج فارس هم کشتیهای ما را هدف قرار میدهد. البته حتما مقامات ما منتظر فرصت هستند و انتقام خواهند گرفت.
وی گفت: در حال حاضر، هدف اسرائیل این است که تحریمها لغو نشود و برجام احیا نشود. میخواهد بر نشست وین تأثیر بگذارد و دنیا هم این موضوع را فهمیده است به طوری که برخی مقامات آمریکا و اروپا از این اقدام اسرائیل راضی نیستند، لذا میتواند موجب بازگشت سریعتر به برجام شود.
وی با بیان این که ما در جای خودش انتقام میگیریم، اظهار داشت: مراجع اطلاعاتی و امنیتی ما باید جواب دهند که چگونه اسرائیل به راحتی میتواند چنین کارهایی را انجام دهد؟ چرا نمیتوانند این شبکه را کشف کنند. علت شاید این باشد که حواسها متوجه انتخابات شده یا اینکه توجهشان بیشتر به منتقدان و مخالفان است، در صورتی که باید به مسائل دیگر بپردازند.
این که فردی حرفی مخالف نظر رسمی نظام بگوید مهم نیست. نباید سختگیری کنیم. باید به دنبال جاسوسان در مراکز هستهای و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی باشیم. مخالفان هرچه میخواهند بگویند زیرا تا زمانی که سلاح به دست نگرفتهاند باید آزاد باشند.
این فعال سیاسی ادامه داد: در گذشته افرادی بودند که نظرات مخالف داشتند و بیانیه میدادند و چون با آنها برخورد میشد تأثیرگذار بودند اما هنگامی که آنها را رها کردند تأثیر چندانی در جامعه نداشتند. امروز هم به جای اینکه نیرویمان را در برابر مخالفان و منتقدان به کار بگیریم باید جاسوسها و نفوذیها را که در مراکز هستهای و نهادهای نظامی و اطلاعاتی و امنیتی وجود دارند پیدا کنیم.
وی با اشاره به مذاکرات کمیسیون برجام در وین و ناخشنودی برخی افراد نسبت به این سلسله نشستها گفت: برخی از افراد از اینکه مذاکرات وین در حال پیشرفت است و احتمال لغو تحریمها و احیای برجام وجود دارد نگران هستند. حتی به جاهایی هم اعلام نگرانی کردهاند که اگر مذاکرات پیش برود طرف مقابل رأی میآورد. بنابراین این گفتوگوها را متوقف کنیم و برای دولت آینده بگذاریم.
مطهری تاکید کرد: چنین اخلاقی بسیار ناپسند است که ما به خاطر منافع خودمان، منافع و مصالح مردم و کشورمان را زیر پا بگذاریم. ما باید به دنبال مشارکت بالا باشیم، اگر اعلام شود ۷۰ درصد مردم در انتخابات شرکت کردهاند در واقع یک پیام به دنیا مخابره کردهایم که جمهوری اسلامی ایران متکی به مردم است و دشمنان هر کاری را نمیتوانند انجام بدهند اما اگر خواهان برگزاری انتخاباتی شبیه انتخابات مجلس یازدهم باشیم، بسیار بد است و آن رئیس جمهور قوام لازم را ندارد.
وی درباره توصیه مقام معظم رهبری به سیدحسن خمینی به منظور عدم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری گفت: قبلا گفتهام شخصا مخالف هستم که روحانیون در پست اجرایی دولتی خصوصا ریاست جمهوری قرار گیرند چه برای جناب سیدحسن خمینی و چه برای دیگران. فکر میکنم اعلام عمومی آن از این جهت بوده است که نوه گرامی امام(ره) خواستهاند جواب کسانی را بدهند که اصرار داشتهاند ایشان بیاید. بنابراین با رهبری صحبت کردهاند و گفته شده که ایشان موافق نیستند. در واقع سید حسن خمینی با این کارش خواست حجت را بر آنهایی که اصرار داشتند وی در انتخابات شرکت کند تمام کند و بگوید من به این دلیل نمیتوانم بیایم.
دیدگاه تان را بنویسید