نامزدی سید حسن خمینی جدی شد؟

کد خبر: 1057504

ناصر قوامی گفت: در عالم سیاست هیچ چیز غیرممکن نیست و این احتمال وجود دارد که اصلاح‌طلبان بر آقای حسن خمینی اجماع کنند.

نامزدی سید حسن خمینی جدی شد؟

اخیرا نام سید حسن خمینی در میان نامزدهای انتخاباتی اصلاح‌طلبان زیاد به گوش می‌رسد؛ خاصه آنکه طیفی از اصلاح‌طلبان باور دارند او می‌تواند علاوه بر آنکه در میان اصلاح‌طلبان اجماع ایجاد کند، نظر سرمایه اجتماعی اصلاح‌طلبان را به خود جلب کند. از طرفی البته برخی نیز می‌گویند حسن خمینی به دلیل آنکه هیچ سابقه اجرایی‌ای در کارنامه ندارد، از یک سو بعید از است مورد تأیید شورای نگهبان از باب رجل سیاسی‌بودن قرار گیرد و از سوی دیگر مردم نیز اقبالی به او نشان نمی‌دهند. با این همه بخشی از اصلاح‌طلبان تا اینجای کار پشت او ایستاده‌اند و برای مثال چندی پیش بود که فیض‌الله عرب‌سرخی در گفت‌وگو با روزنامه «شرق» گفت: «درباره سیدحسن خمینی قصه متفاوت است. ایشان فاقد تجربه اجرایی کلان در سطح حکومت هستند اما او به لحاظ ظرفیت فکری و عقبه اجتماعی و سیاسی ای که دارد و حمایت گسترده ای که می تواند از جانب نیرو های توانمند از ایشان صورت بگیرد و همچنین با ملاحظه توان بسیج کننده‌ای که در جامعه دارد، می‌تواند در نبود آقای خاتمی یکی از چهره‌های مثبت و موثر در انتخابات باشد».

ناصر قوامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و نماینده مجلس ششم درباره جایگاه سیاسی حسن خمینی به «نامه‌نیوز» گفت: «در عالم سیاست هیچ چیز غیرممکن نیست و این احتمال وجود دارد که اصلاح‌طلبان بر آقای حسن خمینی اجماع کنند. او مورد پسند بخش‌هایی از مخاطبان اصلاح‌طلبان است و در زندگی‌اش نقطه تاریکی دیده نمی‌شود».

او ادامه داد: «اکنون که اطلاح‌طلبان تأکید و اصرار دارند که باید با نامزد کاملا اصلاح‌طلب وارد انتخابات شوند، تصور می‌کنند که حسن خمینی می‌تواند گزینه خوبی باشد زیرا او در تمام این‌سال‌ها موضع‌گیری‌های صریحی به نفع اصلاح‌طلبان داشته است و یک نیروی کاملا اصلاح‌طلب محسوب می‌شود».

این فعال سیاسی درباره اینکه چه‌قدر احتمال تأیید صلاحیت حسن خمینی وجود دارد، بیان کرد: «این دیگر بستگی به نظر شورای نگهبان دارد اما اگر قرار باشد که قدری با وسعت نظر صلاحیت نامزدها بررسی شود، می‌توان انتظار داشت که تأیید شود. من فکر می‌کنم آقای حسن خمینی اگر نامزد شود و اگر بنای شورای نگهبان بر مشارکت حداکثری باشد، ایشان را تأیید صلاحیت می‌کند».

قوامی در پایان درباره ضرورت مشارکت حداکثری گفت: «مشارکت حداکثری یک ضرورت است که می‌تواند به تقویت دموکراسی در کشور کمک کند. در این راستا انتظار آن است که همه احزاب و گروه‌ها نامزدهای واقعی خود را در انتخابات داشته باشند تا مردم نیز اولا با اشتیاق در انتخابات حضوری حداکثری داشته باشند و ثانیا به آن فردی که دلخواهشان است، رأی دهند».

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد