دورهگردی مقام صهیونیستی برای ایجاد ایرانهراسی
رسانههای رژیم صهیونیستی از قصد رئیس این رژیم برای سفر به پایتخت چند کشور اروپایی جهت گفتوگو درباره ایران خبر دادهاند.
خبرگزاری فارس: «رووین ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی هفته آینده برای رایزنی درباره آنچه «تهدید فزاینده برنامه هستهای ایران» خوانده شده به آلمان، فرانسه و اتریش سفر خواهد کرد.
روزنامه تایمز اسرائیل یکی دیگر از اهداف سفر ریولین را گفتوگو درباره تصمیم دیوان بینالمللی کیفری جهت رسیدگی به وقوع جرائم جنگی در اراضی فلسطین اشغالی عنوان کرده است.
دفتر ریولین اعلام کرده که به دعوت روسای جمهور سه کشور یادشده به این کشورها سفر خواهد کرد. او را در این سفر «آویو کوهاوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی همراهی خواهد کرد.
در این بیانیه آمده در این سفر درباره «تشدید» تهدید برنامه هستهای ایران، تصمیم دیوان بینالمللی کیفری و خطر حزبالله بحث و تبادل نظر خواهد شد.
این سفر سه روزه در شرایطی انجام میشود که رژیم صهیونیستی در تلاش است «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا را به ادامه سیاست موسوم به «فشار حداکثری» که بعد از خروج آمریکا از برجام در دوران ریاستجمهوری «دونالد ترامپ» آغاز شد ترغیب کند.
آلمان و فرانسه در کنار انگلیس طرفهای اروپایی توافق هستهای با ایران هستند. رژیم صهیونیستی از رویکرد سه کشور اروپایی که ادعا میکنند خواستار حفظ برجام هستند انتقاد کرده است.
جمهوری اسلامی ایران همواره ادعاهای اثباتنشده رژیم صهیونیستی و کشورهای غربی از جمله آمریکا را درباره تلاش برای دستیابی به سلاح هستهای قویاً رد کرده است.
این ادعاها در حالی مطرح میشوند که رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاحهای هستهای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت کشورهای غربی از پیوستن به معاهدههای بینالمللی برای نظارت بر برنامه تسلیحات هستهای خود خودداری کرده است.
در مقابل، ایران تأکید میکند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هستهای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.
علاوه بر این، بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هستهای ایران بازدید کردهاند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هستهای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکردهاند.
ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنشها بر سر برنامه هستهای خود دست پیدا کرد. علیرغم اذعان آژانس بینالمللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشتماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.
دیدگاه تان را بنویسید