آخرین خبر از شورای وحدت
بررسی مصادیق انتخاباتی و انتخاب نامزد نهایی آغاز میشود.
گروه سیاست سایت فردا – فعالیتهای انتخاباتی روز به روز جدیتر میشود. مثلا شورای وحدتیها قرار است که به زودری وارد بررسی مصادیق شده و نامزد خود را مشخص کنند. این را کمالالدین سجادی، عضو هیات اجرایی شورای وحدت به «نامهنیوز» گفته است.
این خبر درحالی میرسد که با توجه به مواضع و اظهارات اصولگرایان در هفته و روزهای اخیر تفاهم بین دو سازوکار انتخاباتی یعنی شورای وحدت و ائتلاف به یک چالش بدل شده و این نگرانی وجود دارد که موازیکاری موجود، کار دست این جریان سیاسی بدهد.
البته سجادی میگوید که « مذاکرات با شورای ائتلاف قطع نشده و ادامه دارد تا هر دو یکی شوند.» به گفته او «اگر چهره ای بیاید که مورد اجماع دو طرف باشد طبیعتا هر دو مکانیزم یکی می شوند.»
تکلیف این موضوعات یعنی ورود یا عدم ورود یک چهره شاخص به رقابتهای انتخاباتی و چگونگی همکاری دو شورای وحدت و ائتلاف به زودی مشخص خواهد شد زیرا فرصت زیادی تا انتخابات باقی نیست. در این مرحله اما گمانههای بسیاری مطرح است. مثلا برخی همچون علیرضا زاکانی میگویند که علی لاریجانی نامزد احتمالی شورای وحدت خواهد بود. سجادی، عضو هیات اجرایی شورای وحدت البته این سخنان را تایید نمیکند.
وی درباره انتخاب محسن رضایی، محمدباقر قالیباف و سیدابراهیم رئیسی به عنوان نامزدهای مورد بررسی در شورای وحدت نیز گفته است: «این خبر وجود داشت که سه شخصیت اصولگرا می توانند در شورای وحدت مورد بررسی قرار گیرند اما تا این لحظه اسم هیچ کدام از آقایان یعنی آقای لاریجانی و سایرین در هیأت اجرایی شورای وحدت مطرح نشده، گرچه امکان دارد تا چند روز آینده مطرح شود.»
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه بررسی مصادیق به زودی در شورای وحدت آغاز می شود، اظهار کرد: شورای وحدت با شدت و حدت کارهای خودش را درباره تشکیل شوراهای استانی و هیأتهای اجرایی در تهران و سایر استان ها دنبال می کند.
این فعال سیاسی اصولگرا درباره سرنوشت همکاری یا عدم همکاری شورای وحدت و شورای ائتلاف یادآور شد: شورای وحدت ویژگی هایی دارد که دیگران ندارند، به عنوان نمونه 40 حزب انقلابی جذب شورای وحدت شده اند. در واقع برای اولین بار ساختاری طراحی شد که به احزاب بها می دهد و احزاب نیز با جان و دل همراهی نشان می دهند و همکاری و تعامل می کنند.
وی ادامه داد: مذاکرات با شورای ائتلاف قطع نشده و ادامه دارد تا هر دو یکی شوند. البته اگر چهره ای بیاید که مورد اجماع دو طرف باشد طبیعتا هر دو مکانیزم یکی می شوند. در واقع اگر آقای رئیسی بیاید این اتفاق می افتد، به ویژه آنکه ایشان در سال 96 حدود 16 میلیون رأی آورد.
دیدگاه تان را بنویسید