دریادار سیاری: تهدیدات امروز با گذشته متفاوت است

کد خبر: 1053701

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و تجارب ارزنده دانشمندان خود توانسته‌ایم به سطحی برسیم که توان دفاعی ما در سطح جهان قابل محاسبه شود.

دریادار سیاری: تهدیدات امروز با گذشته متفاوت است

خبرگزاری مهر:معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و تجارب ارزنده دانشمندان خود توانسته‌ایم به سطحی برسیم که توان دفاعی ما در سطح جهان قابل محاسبه شود.

امیر دریادار حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در اختتامیه دومین دوره مسابقات سراسری دانشجویان دانشگاه‌های افسری آجا که صبح امروز (یکشنبه) در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد، گفت: انجام اینگونه مسابقات و المپیادهای علمی یک حرکت انگیزه بخش و نشاط آمیز را در دانشگاه‌ها ایجاد کرده که قابل تقدیر و ستودنی است.

وی خطاب به دانشجویان، افزود: آماده باشید و خود را به علوم روز مجهز کنید؛ چرا که آینده ارتش را شما تأمین خواهید کرد.

معاون هماهنگ کننده ارتش میزان مشارکت دانشجویان را در اینگونه برنامه‌ها مهم دانست و افزود: یکی از کارهایی که ما در قرارگاه جهاد علمی ارتش مورد توجه قرار می‌دهیم، میزان مشارکت دانشجویان در انجام فعالیت‌های علمی و پروژهشی است. امیدوارم همه نیروهای تابعه در ارتش به این موضوع توجه داشته باشند.

دریادارسیاری با اشاره به اینکه امروز شناسایی نقاط ضعف و قوت از مهم‌ترین فعالیت‌های ما در مواجه با تهدیدات است، افزود: باید نقاط ضعف را پوشش و نقاط قوت را تقویت کنیم.

وی میزان معدل رشد تحصیلی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش را در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال قبل مثبت و اثربخش ارزیابی کرد و افزود: هر سال می‌توانیم رشد قابل توجهی را داشته باشیم که این به همت و تلاش شما عزیزان برمی‌گردد.

معاون هماهنگ کننده ارتش بیان داشت: امروز شما افسران جوان از جایگاه رفیعی در سطح جامعه برخوردارید و آینده اقتدارآمیز کشور به دست شما رقم می‌خورد از اینرو باید خود را به سلاح علم و دانش روز مسلح کنید. مهم‌ترین سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی کارآمد و مستعد است. فرمانده معظم کل قوا فرمودند اگر بهترین تجهیزات را داشته باشید، اما نیروی توانمند و کارآمد نداشته باشید آن نیرو نمی‌تواند از آن تجهیزات استفاده کند.

دریادار سیاری با بیان اینکه ایران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی از تجهیزات روز دنیا برخوردار بود، اما تسلط بر تجهیزات نداشت، و صاحب اختیار نبود، گفت: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با اینکه با تحریم‌های تسلیحاتی مواجه بودیم، اما توانستیم با رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی به سوی تولید تجهیزات دفاعی مورد نیاز حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: ما امروز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی و توان شما جوانان و متخصصان و بهره‌گیری از تجارب ارزنده دانشمندان خود توانسته‌ایم به سطحی برسیم که توان دفاعی ما در سطح جهان قابل محاسبه شود و اگر این عزم و اراده راسخ نبود دشمن آن کاری را با می‌کرد که با کشورهای همجوار شرقی و غربی ما کرد. اما امروز جرأت تعرض ندارند.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر اینکه هر سازمانی بنا به ماموریت‌های خود از نیروهایی که ویژگی‌های خاص دارند برخوردار است، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی کیفی در ارتش جمهوری اسلامی ایران مومن، متعهد به انجام وظیفه، منضبط، متخصص، شهادت طلب و ایثارگر و ولایت مدار هستند.

دریادار سیاری با اشاره به اهمیت ایجاد سه شاخص مهم ایمان، شجاعت و دانش در ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر این سه اصل تاکید داشتند هر سه مورد امروز مبنای کار ما در ارتش جمهوری اسلامی ایران است؛ چراکه با تکیه بر ایمان می‌توانیم در برابر دشمن تا بن دندان مسلح بایستیم.

وی با بیان اینکه دانش‌افزایی باید در سطح نیروهای مسلح مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر امروز مطابق با علم و دانش پیش نرویم، قطعاً در آینده غافلگیر خواهیم شد.

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: باید مطابق با دانش روز پیش رفت و امروز دانشجویان ما به سمت ساخت هوش مصنوعی رفته اند که این خود نوید بخش افقی روشن است.

دریادار سیاری با بیان اینکه عرصه دانش دفاعی امروز حول هواپیمای بدون سرنشین، زیردریایی بدون سرنشین و ربات‌های مسلح زمینی می چرخد، افزود: مسلماً تهدیدات امروز با گذشته متفاوت است و همچنین تهدیدات آینده با امروز فرق خواهد داشت و ما اگر مطابق با پیشرفت علوم نظامی روز پیشرفت نکنیم و آینده شناسی و تهدید شناسی نکنیم قطعاً در آینده غافلگیر خواهیم شد.

وی با تاکید بر اینکه امروز دانشجویان ما باید به بالاترین سطح مهارت دست یابند، افزود: تنها راه مقابله با تهدیدات آینده تکیه بر دانش است و اینکه بتوانیم تجهیزات مورد نیاز آینده را خودمان تولید کنیم و ریشه آن در دانشگاههاست؛ البته در این راه از دیگران هم کمک می‌گیریم.

معاون هماهنگ کننده ارتش هدف دیگر از برگزاری المپیادهای علمی را رسیدن به یک تعامل دانشی عنوان کرد و گفت: این در کنار هم بودن‌ها که بر سطح علمی مان می‌افزاید ارزشمند و موثر است. به معاونین آموزش توصیه دارم برای سال آینده با همت و تلاش بیشتر المپیادها را انجام برگزار کنند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها