نظر منتجب‌نیا درباره نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان

کد خبر: 1050015

دبیرکل حزب جمهوریت می‌گوید نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان، همان شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان است و همان ایرادات را در تحمیل به احزاب دارد.

نظر منتجب‌نیا درباره نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان

کیهان: دبیرکل حزب جمهوریت می‌گوید نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان، همان شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان است و همان ایرادات را در تحمیل به احزاب دارد.

رسول منتجب‌نیا با بیان این‌که نماینده حزب جمهوریت را جلسات اصلاح‌طلبان دعوت نکرده‌اند، افزود: دوستان معتقدند تعدادی از شخصیت‌های حقیقی هستند که عضو هیچ حزب یا دبیر هیچ حزبی نیستند اما در عین حال صاحب‌نظر هستند، نفوذ دارند و می‌توان از دیدگاه و نفوذشان به عنوان شخصیت‌های حقیقی بهره برد. بنابراین از این افراد باید در شورای هماهنگی بهره برد تا آنها نقشی داشته باشند. تعدادی از افراد هستند که عضو تشکل نیستند وقتی که اختلاف‌نظر بین شورای هماهنگی و کمیته راهبردی شورای مشورتی آقای خاتمی به وجود آمد گفتند که این دو را در هم ادغام کنیم و در نتیجه اعلام شد به جای مسئولان کمیته‌ها، دبیران کل احزابی که عضو شورای هماهنگی هستند به اضافه تعدادی از شخصیت‌های حقیقی شرکت کنند. این موضوع مشکل ایجاد کرد چرا که شخصیت‌های حقیقی یکی دو نفر نبودند بلکه به یک‌باره تعدادی بالغ بر 20 نفر در کنار تعدادی از دبیران کل احزاب اضافه شدند.

وی افزود: در میان بزرگان اصلاح‌طلب، یکی گفت 15 نفر،‌دیگری گفت 6، 7 نفر دعوت می‌کنم. بنابراین تبدیل به یک تعاونی شد که به نوعی دارای سهام است. به بیانی دیگر هر کدام از این شخصیت‌‌ها برای خودشان سهمی قائل شدند که در نتیجه سر از شورای عالی سیاستگذاری درآوردند و بنده اعلام کردم این لویه جرگه هیچ تناسبی با روح اصلاح‌طلبی ندارد.

بنده اوایل در جلسات شورای عالی سیاستگذاری شرکت می‌کردم اما بعدها دیدم که وضعیت این‌گونه است شرکت نکردم در حزب اعتماد ملی هم اختلاف‌نظر ایجاد شد. شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان به‌جای اینکه عامل وحدت شود در درون احزاب هم اختلافاتی ایجاد کرد. حزب اعتماد ملی و انجمن اسلامی مهندسین دانشگاه به چالش کشیده شد. تعدادی از احزاب را متلاشی کرد و خودش جایگزین احزاب شد.

منتجب‌نیا با بیان اینکه «ستاد اجماع‌ساز» هم تفاوتی با شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان ندارد، گفت: از نظر بنده این سازوکار، سازوکار درستی نیست و بدتر از شورای عالی سیاستگذاری است. پرسش اصلی این است که چرا دوستان از اینکه بار را بر دوش احزاب بگذارند نگران هستند مگر نگرانی خاصی وجود دارد یا دون‌شان آنها است که عضو حزبی شوند؟ دوم اینکه حال نخواستند عضو حزب یا دبیر حزبی شوند چرا تاوان این انتخاب آنها را باید احزاب بپردازند؟ یک شخصیت حقیقی که یک نفر است در کنار یک حزبی که در سراسر کشور شعبه و دفتر و برنامه و اساسنامه دارد قرار می‌گیرد. حزب یک رای دارد یک شخصیت حقیقی هم یک رای دارد بنابراین این عادلانه نیست.

منتجب‌نیا همچنین گفت: نباید جمع را فدای اشخاصی (مثل خاتمی و دیگران بکنیم). این کار درست و دموکراتیکی نیست... در جلسه اول شورای عالی سیاستگذاری که 40 نفر نشسته بودند یکی از دبیران کل حزب از جایش بلند شد و گفت که قرار بود از هر حزب،‌ یک نفر باشد اما از یکی از احزاب، حدود 14 نفر با عناوین مختلف حضور دارند این کجای دموکراسی است.

به هرحال به تعبیری این زرنگی‌های برخی دوستان بود که هنوز هم دارند و نظرشان را به نوعی بر دیگران تحمیل می‌کنند.

 

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین