عارف: بیاعتمادی به دولت تبدیل به بحران شده است
رئیس شورای (منحله) سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: بیاعتمادی مردم به دولت، تبدیل به یک بحران شده است. عارف همچنین تلویحا گفته که مشکل طیف متبوعش در انتخابات مجلس، بیاعتباری بوده و نه نامزد.
کیهان: رئیس شورای (منحله) سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: بیاعتمادی مردم به دولت، تبدیل به یک بحران شده است. عارف همچنین تلویحا گفته که مشکل طیف متبوعش در انتخابات مجلس، بیاعتباری بوده و نه نامزد.
محمدرضا عارف، پنجشنبه در نشست انتخاباتی «انجمن اسلامی مسلمان» مدعی شد: یکی از بحرانهای ما در نظام مدیریتی کشور، کنار گذاشتن طیف گستردهای از نخبگان و کارشناسان توانمند است.
وی افزود: اکنون مطالباتی دارند اما نمیدانند کجا مطرح کنند. متاسفانه نگاه قیممآبانه و حاکم-رعیتی در رفتار با مردم ناراحت کننده است و مردم از آن گلایه دارند.
وی ادامه داد: بیاعتمادی به دولت و ناامیدی تبدیل به یک بحران شده و امروزه به جوانان و نوجوانان گسترش پیدا کرده است.
عارف با بیان اینکه نباید شعارها دور از توانایی باشد، خاطرنشان کرد: متاسفانه شعارهای غیرعلمی میدهیم، شعار برای جلب رای میدهیم و عمل نمیکنیم، نتیجه آن بالارفتن نارضایتی و مطالبات مردم میشود. اگر ۷۰ درصد هم به شعارها عمل شود باز مردم ۳۰ درصد مطالبه دارند و ناراضی میشوند. به همین علت است که احساس میشود فضای انتخابات به خصوص در قشر جوان بسیار سرد است. باید در مسیری حرکت کنیم که تبیین شود راه تغییر، صندوق رای و اعمال دموکراسی است. اگر بپذیریم که راه این است، دیگر سوال «چرا در انتخابات شرکت کنم» رنگ میبازد.
وی افزود: نباید اینطور باشد که یک حزبی بگوید میآییم یکی دیگر بگوید نمیآییم یا چگونه میآییم.
وی ادامه داد: ما در انتخابات سال گذشته علیرغم ردصلاحیت شدید و گسترده با کمبود نیرو مواجه نبودیم، در واقع ما هیچ وقت در هیچ انتخاباتی با کمبود نیرو مواجه نبودیم. بله اگر محدود کنیم فقط به نزدیکان خودمان و یک حزب فقط اعضای خود را مبنا قرار دهد و به مشکل میخوریم، اما باید اصلاحطلبان و نخبگان کشور را مدنظر قرار دهیم.
عارف با یادآوری تجربه انتخابات مجلس در سال ۹۴ اظهار داشت: در انتخابات دهم یادتان هست که میگفتند که نمیتوانیم لیست بدهیم اما ۳۰ نفر آدم توانمندی که کارنامه و اثرگذاری خوبی از خود برجای گذاشتند، در لیست قرار گرفتند.
عارف با تاکید بر اینکه اصلاحطلبان باید فکری به حال ساختار درونی خود کنند، بیان داشت: ما در دهه نود به این نتیجه رسیدیم که باید ساختار وحدت را ترکیبی از احزاب و اشخاص حقیقی قرار دهیم و شورای عالی سیاستگذاری در نتیجه آن تشکیل شد. خوشحالیم که ساختار جدید ایجاد شده که نهاد اجماعساز یا هر اسم دیگری که دارد مشابه شورای عالی است، یعنی ترکیب احزاب و اعضای حقیقی.
یادآور میشود محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید در مجلس دهم بود اما در اثر شدت سوء عملکرد دولت و مجلس، او ترجیح داد مجددا در انتخابات مجلس یازدهم نامزد نشود؛ چنانکه مجید انصاری به عنوان سرلیست گروههای اصلاحطلب، موفق به کسب 70 هزار رای در تهران نشد.
دیدگاه تان را بنویسید