تولید انبوه واکسن کرونای ایرانی درتیر سال آینده

کد خبر: 1043853

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم که خرداد یا تیرماه سال آینده به تولید انبوه واکسن داخلی کرونا برسیم.

تولید انبوه واکسن کرونای ایرانی درتیر سال آینده

خبرگزاری ایسنا: سید مرتضی خاتمی شامگاه دیروز (۱۷ دی‌ماه) در جلسه شورای اداری شهرستان ماه‌نشان، فقر فرهنگی و اقتصادی را یکی از مشکلات اساسی جامعه دانست و اظهار کرد: متاسفانه فرهنگ مهجور مانده و از این رو قطعاً بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور، مربوط به فقر فرهنگی است.

وی با اشاره به وضعیت کرونا در کشور، تصریح کرد: در مسیر پایانی تولید واکسن کرونای ایرانی هستیم و این نیز مایه مباهات است، هر چند ایران در تولید واکسن نو پدید نیست؛ چراکه ما تاریخ ۱۰۰ ساله در تولید واکسن در موسسات رازی و انستیتوپاستور ایران ثبت کرده‌ایم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دستیابی دانشمندانی ایرانی به واکسن کرونا تاخیر ایجاد شد و این در حالی است که باید قبل از پایان امسال به تولید انبوه واکسن می‌رسیدیم، عنوان کرد: فاز انسانی یکی از شرکت‌ها با موفقیت در حال ادامه است و امیدواریم که خرداد و یا تیرماه سال آینده به تولید انبوه واکسن داخلی کرونا برسیم که این خود می‌تواند یک پیام مهم برای همه جهانیان باشد.

خاتمی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین جهاد برای مقابله با آمریکا، جهاد علمی است، بیان کرد: این نوع جهاد را این روز‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها که حرکت‌های خلاقانه و ابتکارانه را در ابعاد گوناگون انجام می‌دهند، شاهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه بودجه ۱۴۰۰ حرف و حدیث فراوانی داشته و شاید در منابع پیش‌بینی شده مبالغه‌هایی باشد، یادآور شد: وقتی گفته می‌شود بودجه استان زنجان ضعیف دیده شده، کاملاً دلیلش مشخص است؛ چراکه زیر ۴۰ درصد از درآمد‌های استان به خود استان برمی‌گردد و این در حالی است که بسیاری از درآمد‌های استان‌ها به سایر استان‌هایی که هیچ درآمدی ندارند، داده می‌شود.

نماینده مردم ماه‌نشان و ایجرود در خانه ملت، با بیان اینکه برای حل مشکلات مردم منطقه، به جای فرافکنی باید چاره‌ای اندیشید، افزود: بهترین کار ممکن در شرایط کنونی حفظ وحدت است و از این رو باید دست برادری به سوی هم دراز کرده و برای تعالی شهرستان تلاش مضاعفی کنیم.

این مسئول با بیان اینکه پروژه پتروشیمی در ایجرود یک پروژه زخمی است و نمی‌توان این پروژه را متوقف کرد، ادامه داد: برای هر بخش باید سند جامع داشته باشیم، مثلا سند جامع آب، انرژی و راه؛ چراکه بدون چشم‌انداز و سند جامع نمی‌توان در کشور حرکت کرد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نیازمندیها

    سایر رسانه ها

      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فردانیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد