در کمیسیون های تخصصی مجلس چه گذشت؟
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای تخصیص 68 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحها و پروژههای اشتغالزا در سال 1400 خبر داد.
خبرگزاری تسنیم: سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای تخصیص 68 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحها و پروژههای اشتغالزا در سال 1400 خبر داد.
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس، اظهار داشت: در جلسه امروز ادامه رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت.
وی افزود: در این جلسه تبصره ۱۸ لایحه بودجه مورد رسیدگی قرار گرفت و به تصویب رسید.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۰، ۴۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرحها و پروژههای اشتغالزا در نظر گرفته بود که این میزان تسهیلات در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی توسط اعضا به ۶۸ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
بابایی خاطرنشان کرد: این پروژههای اشتغالزا از سال ۹۷ کلید خورده که در صورت تخصیص تسهیلات و یارانههای موردنظر به آنها در سال ۱۴۰۰ به نتیجه خواهد رسید و در صورت به نتیجه رسیدن آنها ۶۰۰ هزار شغل ایجاد میشود.
شریعتی: ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای برق دار کردن چاههای کشاورزی تصویب شد
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از تصویب 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل تبصره 14 برای برق دار کردن چاههای کشاورزی در جلسه امروز (سه شنبه) این کمیسیون خبر داد.
مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست امروز (سه شنبه ۲ دی ماه ۹۹) این کمیسیون از بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ و موارد مربوط به این لایحه در کمیسیون انرژی خبر داد.
وی افزود: جلسه امروز کمیسیون انرژی دو مصوبه داشت که مربوط به بودجه ۱۴۰۰ بود.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در توضیح بیشتر افزود: در مصوبه اول با موافقت اعضای کمیسیون انرژی مقرر شد ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل تبصره ۱۴ برای برق دار کردن چاههای کشاورزی در لایحه بودجه ۱۴۰۰ در نظر گرفته شود.
شریعتر در توضیح مصوبه دوم خاطرنشان کرد: با موافقت اعضای کمیسیون انرژی همچنین مقرر شد در بند (ج) تبصره ۶ لایحه بودجه ۱۴۰۰ که مربوط به سقف عوارض ماده ۵ قانون برق است و در لایحه ۱۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده بود، با موافقت نمایندگان این رقم به ۲۶ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد که این کار کمک به توسعه برق روستایی و خرید برق تجدیدپذیر و توسعه فناوریهای مرتبط با آن است.
پیشنهادات بودجهای دستگاههای اجرایی در کمیسیون آموزش بررسی نهایی شد
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از بررسی نهایی پیشنهادهای بودجهای دستگاههای اجرایی برای بودجه 1400 در کمیتههای تخصصی این کمیسیون خبر داد و گفت:این پیشنهادات امروز نهایی خواهد شد.
حجتالاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو باخبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس،در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (سهشنبه ۲ دی) این کمیسیون اظهار داشت: کمیتههای تخصصی زیرمجموعه کمیسیون آموزش نشستهایی را برای نهایی کردن پیشنهادات بودجهای دستگاههای اجرایی برای سال ۱۴۰۰ برگزار کردند.
وی افزود: به دلیل زمان کم مقرر شد که پیشنهادات بودجه دستگاههای اجرایی بین کارگروههای کمیسیون آموزش تقسیم شده تا سریعتر جمعبندی پیشنهادات صورت گیرد.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت:تمامی کمیتههای مستقر در کمیسیون آموزش باید پیشنهادات بودجهای دستگاههای اجرایی مربوط به سال ۱۴۰۰ را بررسی کرده و گزارش آن را به صحن کمیسیون تحویل دهند.
فلاحی گفت: کمیته آموزش عالی و کمیته آموزش و پرورش در حال جمعبندی نهایی این پیشنهادات است ضمن اینکه کمیته فرهنگ و تربیت این پیشنهادات را تحویل داده و کمیتههای دیگر هم پیشنهادات خود را پیش از این تحویل داده بودند.
وی افزود: پیشنهادات بودجهای دستگاههای اجرایی در صحن کمیسیون جمعبندی شده و در نامهای مکتوب به کمیسیون تلفیق ارسال خواهد شد.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس در پایان گفت: امروز آخرین فرصت ارسال پیشنهادات بودجهای دستگاههای اجرایی زیر مجموعه کمیسیون آموزش است و تمامی کمیتهها باید گزارش خود را نهایی کنند.
بررسی آییننامه دبیرخانه هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از بررسی آییننامه تشکیلات، ساختار و شرح وظایف دبیرخانه دائمی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در جلسه امروز (سهشنبه) این کمیسیون خبر داد.
علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست امروز (سهشنبه 2 دی) این کمیسیون از بررسی آییننامه تشکیلات، ساختار و شرح وظایف دبیرخانه دائمی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا خبر داد.
وی در همین راستا فزود: این آییننامه بعد از تصویب نهایی در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به کمیسیون آییننامه داخلی مجلس ارسال شده و بعد از تصویب در آن کمیسیون به عنوان آییننامه اجرایی چگونگی روند نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در آییننامه داخلی مجلس درج خواهد شد.
حدادی گفت: بعد از تصویب آییننامه اجرایی دبیرخانه هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها در کمیسیون آییننامه داخلی مجلس در نهایت این موضوع به هیأت مرکزی انتخابات شوراهای شهر و روستا ابلاغ خواهد شد.
پیشنهاد کمیسیون بهداشت برای افزایش حقوق کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی در بودجه
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت که کمیسیون بهداشت پیشنهاد افزایش حقوق کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی را در لایحه بودجه ۱۴۰۰ تصویب کرده است.
زهرا شیخی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون بهداشت طی دو روز گذشته به بررسی پیشنهادات نمایندگان درباره بخش های مربوط به موضوع سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ پرداخت.
وی افزود: یکی از مباحث مطرح شده در این جلسات لزوم افزایش حقوق کارورزان پزشکی و دستیاران تخصصی بود. این افراد در بحران ها همچون کرونا کسانی هستند که زحمات بسیاری می کشند و پوشش درمان به لحاظ پزشکی نیز با آنهاست اما دیده نمی شوند.
شیخی توضیح داد: حقوق دریافتی انترن ها (کارورزان پزشکی) و رزیدنت ها (دستیاران تخصصی) ماهانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تا نهایتا دو میلیون تومان است و آنها باید حدود ۱۸ کشیک را در ماه داشته باشند. افرادی که بیشترین زحمت را می کشند اما پایین ترین حقوق را دارند.
شیخی در پایان گفت: در کمیسیون بهداشت این پیشنهاد به تصویب رسید که حقوق کارورزان پزشکی، دستیاران تخصصی در بودجه ۱۴۰۰ افزایش یابد که امیدواریم این اتفاق در بودجه عملیاتی شود.
ادامه بررسی پیشنهادات مرتبط با بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون انرژی
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب چندین پیشنهاد بودجه ای در رابطه با توسعه برق روستایی و برق دار کردن چاه های کشاورزی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
مالک شریعتی نیاسر در گفت وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون دو مصوبه مهم در بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به تصویب اعضای کمیسیون رسید. مصوبه اول به در نظر گرفتن ۲۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل تبصره ۱۴ بودجه برای برق دار کردن چاه های کشاورزی؛ باز می گردد.
وی در ادامه اظهار کرد: مصوبه ای دیگر که در جلسه امروز کمیسیون به تصویب اعضا رسید به بند ج تبصره ۶ لایحه بودجه باز می گردد که در آن سقف عوارض ماده ۵ قانون برق را ۱۹ هزار ۸۰۰ میلیارد ریال پیش بینی شده کرده بود و با رای اعضای کمیسیون به ۲۶ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد تا برای توسعه برق روستایی و خرید برق تجدید پذیر و توسعه فناوری های مرتبط از آن استفاده شود.
دیدگاه تان را بنویسید