بررسی زمان خروج از پروتکل الحاقی در فراکسیون نیرو‌های انقلاب

کد خبر: 1035904

سخنگوی فراکسیون نیرو‌های انقلاب مجلس گفت: در جلسه امروز این فراکسیون زمان خروج از پروتکل الحاقی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بررسی زمان خروج از پروتکل الحاقی در فراکسیون نیرو‌های انقلاب

خبرگزاری مهر: مجتبی یوسفی با اشاره به جلسه صبح امروز فراکسیون نیرو‌های انقلاب اسلامی، گفت: این جلسه با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد و درباره اقدامات متقابل با کار‌های خصمانه استکبار به خصوص در حوزه‌های امنیت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

وی بیان کرد: آخرین اقدام ددمنشانه استکبار جهانی ترور دانشمند هسته‌ای کشورمان بود که علاوه بر تلاش برای توسعه علمی کشور، در موضوعات درمانی مانند ساخت کیت‌های کرونا و واکسن کرونا هم فعال بود و ترور این شهید بزرگوار نشان می‌دهد که مستکبران، دشمنِ علم مردم ایران هستند و همچنین این مسئله نشان دهنده آن است که باید در سیاست‌های اتخاذ شده دستگاه دیپلماسی کشورمان به ویژه در چند سال اخیر بازنگری صورت گیرد.

سخنگوی فراکسیون نیرو‌های انقلاب اسلامی تصریح کرد: در این جلسه درباره طرح دوفوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و همچنین کار‌هایی که ما باید بر اساس قانون در مقابل اقدامات دشمنان از جمله خروج آمریکا از برجام و عدم تعهدات اروپایی‌ها در وضع تحریم‌ها انجام دهیم، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

یوسفی متذکر شد: مذاکرات و اصل برجام برای رفع تحریم‌ها و حل مشکلات اساسی مردم بود، اما برخی از مسئولان این روز‌ها می‌گویند که خروج آمریکا از برجام باعث شد که چهره خصمانه آمریکا به همه نشان داده شود، در حالی که پیش از برجام هم این مسئله را می‌دانستند و ما برای این موضوع مذاکره نکردیم، بلکه مذاکره کردیم تا تحریم‌های دارویی و کالا‌های اساسی برداشته شود و وضع اقتصادی کشور بهبود یابد.

وی گفت: از این جهت ما در برجام تعهداتی را انجام دادیم، اما طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نبود و پس از خروج آمریکا از برجام، کشور‌های اروپایی عضو برجام نیز به تعهدات خود عمل نکردند و به همین علت مجلس شورای اسلامی طرح ۹ ماده‌ای موسوم به اقدامات راهبردی برای لغو تحریم‌ها را تدوین کرده است.

سخنگوی فراکسیون نیرو‌های انقلاب اسلامی مجلس تصریح کرد: در حال حاضر ما به صورت داوطلبانه اجرای پروتکل الحاقی را در دستور کار داریم که این مسئله باعث شده تا بخش زیادی از اطلاعات دانشمندان و مراکز حساس امنیتی ما در اختیار آنان قرار گیرد و دسترسی به اطلاعات ما به واسطه این مسئله بی حد و حصر شده است.

یوسفی تأکید کرد: در دکترین و دیپلماسی ما به هیچ وجه سلاح هسته‌ای وجود ندارد، اما نباید اجازه دهیم که همه اماکن ما به واسطه پذیرش داوطلبانه پروتکل الحاقی بی حد و حصر در اختیار آنان قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در جلسه امروز فراکسیون نیرو‌های انقلاب اسلامی مجلس، نمایندگان نقطه نظرات خود را درباره زمان خروج از پروتکل الحاقی مطرح کردند، گفت: برخی از افراد معتقد بودند که از زمان تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها از پروتکل الحاقی خارج شویم و اجرای مجدد آن را منوط به اجرای تعهدات طرف اروپایی در رفع تحریم‌ها کنیم.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی افزود: عده دیگری از نمایندگان نظرشان بر این بود که فرصت دو ماهه برای رفع تحریم‌ها داده شود و در صورتی که آنان این اقدام را انجام ندادند، اجرای پروتکل الحاقی متوقف شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: موافقان و مخالفان خروج فوری ایران از اجرای پروتکل الحاقی مباحث خود را در این جلسه مطرح کردند و برخی از افراد موافق آن بودند که فرصتی دوماهه به طرف مقابل داده شود و در صورتی که آنان تعهدات خود را انجام ندادند از پروتکل الحاقی خارج شویم.

وی تصریح کرد: هیچ یک از نمایندگان در اصل موضوع اختلاف نظر نداشتند و همه معتقد بودند که ما باید برای رفع تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی و همچنین جلوگیری از توطئه‌های آتی دشمنان در بحث امنیتی کشورمان اقدامات گام به گام را انجام دهیم و فردا این طرح در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها