مصوبات امروز کمیسیون های تخصصی مجلس

کد خبر: 1021565

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای حمایت بیمه‌های پایه از زوج‌های نابارور خبر داد.

مصوبات امروز کمیسیون های تخصصی مجلس

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی گفت:‌در جلسه امروز ادامه رسیدگی به طرح جمعیت و تعالی خانواده در دستور کار اعضای کمیسیون قرار داشت.

وی افزود: در جلسه امروز نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی در کمیسیون حضور داشتند و تکالیفی که به آنها در بحث جمعیت سپرده شده بود نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در این جلسه مصوب شد تا در مراکز درمانی مربوط به موضوع بارداری با رویکرد طب سنتی تاسیس شود.

نصیرایی خاطرنشان کرد: علاوه بر این در جلسه امروز مصوب شد تا امور درمانی و غربالگری زوج‌های نابارور تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار گیرد.

وی گفت:‌در مورد سازمان تامین اجتماعی مقرر شد تا مواردی را که وزارت بهداشت برای انجام غربالگری‌های خاص در ارتباط با زوج‌های نابارور به این سازمان ارجاع می‌دهند مورد حمایت بیمه‌ای قرار دهد.

اعضای هیات رئیسه فراکسیون تقریب مذاهب مجلس انتخاب و سید محمود نبویان با رای نمایندگان، رئیس این فراکسیون شد. نبویان رئیس فراکسیون تقریب مذاهب مجلس شد

اعضای هیات رئیسه فراکسیون تقریب مذاهب مجلس انتخاب و سید محمود نبویان نماینده مردم تهران با رای نمایندگان رئیس این فراکسیون شد.

امان قلیچ شادمهر نماینده گنبدکاووس و محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده مردم تبریز نواب رییس اول و دوم این فراکسیون تقریب مذاهب انتخاب شدند.

همچنین عفت شریعتی نماینده مردم زرند و انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان به عنوان دبیران اول و دوم این فراکسیون انتخاب شدند.

زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس به عنوان سخنگوی فراکسیون تقریب مذاهب انتخاب شد.

مخالفت کمیسیون اجتماعی با حذف تبصره مربوط به جذب نیرو پس از خالی شدن 10 درصد پست‌های دولتی

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از مخالفت اعضای این کمیسیون با حذف تبصره مربوط به جذب نیرو پس از خالی شدن 10 درصد پست‌های هر یک از دستگاه‌های دولتی، در قانون مدیریت خدمات کشوری خبر داد.

علی بابایی‌کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:‌در جلسه امروز لایحه اداری و استخدامی شهرداری‌های کل کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ماده یک آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

وی افزود: براساس مصوبه اعضای کمیسیون در جریان بررسی این لایحه با مصوبه اعضای کمیسیون این لایحه پس از تبدیل شدن به قانون شامل حال شهرداری تهران و همه سازمان‌هایی که به طور صد در صد متعلق به شهرداری‌ها هستند مشمول این قانون می‌شوند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: پس از تصویب ماده یک این لایحه سایر مواد آن برای بررسی بیشتر به کمیته اداری استخدامی کمیسیون و مرکز پژوهش‌های مجلس ارجاع شد تا کمیته مشترکی آن را مورد بررسی بیشتر قرار دهند و نتیجه را برای رای‌گیری به صحن کمیسیون ارائه کنند.

بابایی‌کارنامی خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه طرح حذف تبصره ماده 32 قانون مدیریت خدمات کشوری مطرح شد که با اعضای کمیسیون با آن مخالفت کردند.

وی در پایان گفت:‌در این تبصره که درخواست حذف آن ارائه شده آمده که دستگاه‌های دولتی در صورت خالی شدن 10 درصد از پست‌های خود می‌توانند به صورت ساعتی و قرارداد کار موقت به جذب نیرو بپردازند.

وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره سند تحول بنیادین به کمیسیون آموزش می‌رود

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از بررسی اولویت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: قرار است در نشست بعدی حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در این باره توضیح دهد.

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست امروز (یکشنبه 30 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس حضار شده و درباره اولویت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مباحثی مطرح شده و مشکلات اجرای این سند مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی درباره دیگر جزئیات این نشست افزود: در این نشست گزارشی از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سند تحول بنیادین ارائه شد که حکایت از آن داشت که کمیسیون آموزش دوره دهم مجلس اهتمامی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین نداشته است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: این کمیسیون در حال بررسی راهکارهای اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر اساس دغدغه مقام معظم رهبری است تا زیر نظام‌های آن نوشته شود.

فلاحی گفت:‌ جلسه بعدی کمیسیون آموزش مجلس با حضور حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش برای بررسی آخرین وضعیت سند تحول بنیادین تشکیل خواهد شد.

بررسی اولویت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی اولویت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

محمد حسین فلاحی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این جلسه با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌ها برای بررسی اولویت‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار شد و موانع و مشکلات پیش رو مورد رسیدگی قرار گرفت که گزارش ارائه شده حکایت از آن داشت که کمیسیون آموزش در دوره دهم اهتمامی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین نداشته است.

وی افزود: ما در حال بررسی راهکارهای اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر اساس دغدغه مقام معظم رهبری هستیم تا زیر نظام‌های آن نوشته شود، لذا جلسه بعدی با حضور وزیر آموزش و پرورش برای بررسی این موارد تشکیل خواهد شد.

بررسی کلیات لایحه مشارکت عمومی- خصوصی در کمیسیون عمران

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب کلیات لایحه مشارکت عمومی - خصوصی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

سید البرز حسینی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در نشست امروز کمیسیون لایحه مشارکت عمومی - خصوصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این لایحه در جلسات متعددی در کمیسیون عمران مجلس دهم مورد بررسی قرار گرفته بود، اما به نتیجه نرسیده بود.

وی در ادامه اظهار کرد: در جلسه امروز کمیسیون بررسی کلیات این لایحه در دستور کار قرار گرفت. براساس این لایحه نحوه واگذاری پروژه‌های نیمه تمام به بخش خصوصی مشخص می‌شود. در نشست امروز کلیات این لایحه مورد تصویب قرار گرفت.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد با توجه به برخی از ابهامات موجود لایحه مشارکت عمومی - خصوصی در کمیته‌ای تخصصی بررسی شده و مجددا نتایج آن به صحن کمیسیون بیاید.

تغییر ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از آغاز بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون، طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها در دستور کار قرار گرفت و ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد.

نماینده مردم طالقان و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: براساس قانون قبلی ۵ نفر از نمایندگان مجلس با رای صحن مجلس برای عضویت در هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین می‌شدند که سه نفر این افراد از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و دو نفر از کمیسیون اصل نود با معرفی به صحن و رای نمایندگان به عنوان هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین می‌شدند.

سخنگوی کمیسیون شوراها در پایان با بیان اینکه اما براساس مصوبه امروز کمیسیون، ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد و ۷ نفر عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خواهند بود، گفت: دو نفر از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و دو نفر از کمیسیون اصل نود و یک نفر از قوه قضاییه با معرفی رئیس قوه به صحن مجلس اعلام می‌شوند و پس از انتخاب این ۵ نفر با رای نمایندگان، خود این افراد دو نفر حقوقدان را انتخاب و به صحن مجلس معرفی می‌کنند و در نهایت با رای صحن مجلس هیات ۷ نفره مرکزی نظارت بر انتخابات تشکیل خواهد شد.

عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی نتیجه‌ای جزو نفرت برای حاکمان ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور نمایندگان گروه‌های مقاومت فلسطینی و لبنانی در جلسه امروز این کیمسیون گفت که در این جلسه نمایندگان گروه‌های مقاومت ضمن تقبیح روند عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با دولت‌های امارات و بحرین راهکار حل موضوع فلسطین مقاومت و وحدت جریان‌های مقاومت بیان کرد.

ابوالفضل عمویی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار کرد: این جلسه با حضور خالد قدومی رئیس دفتر حماس در تهران، ناصر ابوشریف رئیس دفتر جنبش جهاد اسلامی در تهران، صلاح فحص نماینده جنبش اسلامی امل و عبدالله صفی الدین نماینده حزب الله لبنان در تهران برای بررسی عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با دولت‌های امارات و بحرین برگزار شد.

وی توضیح داد: در این جلسه نمایندگان گروه مقاومت تحلیل خود را نسبت به تحولات رخ داده در کشورهای حاشیه خلیج فارس و فشار آمریکایی‌ها برای عادی سازی روابط این کشورها با رژیم صهیونیستی ارائه کردند. همچنین ضمن تقبیح روند عادی سازی تاکید کردند که در بین ملت‌های منطقه حرکت رخ داده از سوی دولت‌های امارات و بحرین پذیرفته شده نیست و جزو نفرت آورده‌های برای حاکمان این دولت‌ها ندارد.

وی ادامه داد: همچنین تاکید شد که این تلاش ها مبتنی بر نیازهای نتانیاهو و ترامپ در سیاست داخلی در بحث انتخابات بوده و متاسفانه دولت‌های امارات و بحرین وارد مسیر غلطی شدند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در این جلسه راهکار حل موضوع فلسطینت مقاومت و وحدت جریان‌های مقاومت بیان کردند . نمایندگان گروه‌های مقاومت بر ضرورت وحدت بین نیروهای مقاومت و همکاری بین آنها تاکید کردند و دستاوردهای حاصل از آن را مطرح کردند. نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی ضمن اعلام همبستگی و حمایت با مردم فلسطین بر پیگیری با اولویت موضوع فلسطین و آرمان و آزادسازی قدس شریف تاکید داشته و بار دیگر حمایت مجلس شورای اسلامی از جریان‌های مقاومت را اعلام کرد.

عمویی در پایان گفت: در ادامه جلسه تعدادی دیگری از مواد طرح تاسیس سازمان پدافند غیر عامل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تصمیم جدید هیئت‌رئیسه مجلس درباره نحوه تشکیل کمیسیون قضایی عضو هیأت رئیسه مجلس از تصمیم جدید این هیئت برای نحوه تشکیل کمیسیون قضایی و حقوقی پارلمان خبر داد.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، گفت:‌ طبق تصمیم امروز هیئت رئیسه پارلمان و رؤسای شعب حدنصاب اعضای کمیسیون قضایی مجلس 6 نفر تعیین شد.

وی با بیان اینکه نمایندگانی که در مرحله دوم انتخابات به مجلس راه پیدا می‌کنند نیز در صورت تمایل می‌توانند به این کمیسیون اضافه شوند، افزود: بر اساس تصمیم امروز هیئت رئیسه مجلس جلسات کمیسیون قضایی مجلس از فردا دوشنبه 31 شهریورماه تشکیل خواهد شد.

ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها تغییر پیدا کرد

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور از تغییر در ترکیب اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها خبر داد.

علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس در گفت‌‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (یکشنبه 30 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها در دستور کار قرار داشت و بر همین اساس ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد.

وی افزود:‌ براساس قانون قبلی ۵ نفر از نمایندگان مجلس با رای صحن علنی برای عضویت در هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین می‌شدند؛ سه نفر از این افراد از کمیسیون شوراها و 2 نفر از کمیسیون اصل نود با معرفی به صحن و کسب رای نمایندگان به عنوان هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین می‌شدند اما با مصوبه امروز این کمیسیون این روش تغییر پیدا کرد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس تصریح کرد: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون، ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد و ۷ نفر عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خواهند بود.

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: 2 نفر از کمیسیون شوراها و 2 نفر از کمیسیون اصل نود و یک نفر از قوه قضاییه با معرفی رئیس این قوه به صحن علنی مجلس معرفی می‌شوند و پس از انتخاب این ۵ نفر با رای نمایندگان، خود این افراد 2 نفر حقوقدان را انتخاب و به صحن مجلس معرفی می‌کنند و در نهایت با رای صحن مجلس هیات ۷ نفره مرکزی نظارت بر انتخابات تشکیل خواهد شد.

اصلاح قوانین حوزه ایمنی مراکز درمانی در کمیسیون بهداشت مجلس کلید خورد/ ۶ مرکز درمانی مستعد بروز حادثه مشابه کلینیک سینا اطهر

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از آغاز اصلاح قوانین حوزه ایمنی مراکز درمانی در کمیسیون متبوعش خبر داد.

زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش اظهار داشت: در جلسه امروز پیروز حناچی شهردار تهران، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار و امور اجتماعی، بازپرس شعبه ۱۱ ویژه قتل دادسرای امور جنائی تهران و کارشناس مرکز پزوهش‌های مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

وی افزود: ادامه بررسی حادثه کلینیک سینا مهر و وضعیت بیمارستان‌ها و دی کلینیک با ریسک بالا در شهر تهران و تصمیم‌سازی در خصوص احیاء و تقویت اعتبار بخشی بیمارستانها و مراکز جراحی محدود بود که با حضور مسئولان مذکور برگزار شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: در ابتدای جلسه میرمحمدی رئیس کمیته رسیدگی به علل حادثه کلینیک سینا مهر، گزارشی را در خصوص بازدید گروه ارزیابی ایمنی مراکز درمانی در پایتخت ارائه کرد. بر اساس این گزارش گروه تخصصی تشکیل شده از 6 بیمارستان و مرکز جراحی محدود بازدید کرده و اذعان داشتند که تمامی آنها پتانسیل بروز حادثه ای مانند کلینیک سینا اطهر را به دلیل بی توجهی به مسائل ایمنی دارند. طبق این گزارش اکثر افرادی که مسئول و متولی ساختمان‌های جراحی محدود و بیمارستان‌ها بودند اطلاعات بسیار اندکی نسبت به مسائل ایمنی ساختمان داشتند که نیازمند توجه بیشتری است.

بازرسی‌های سازمان آتش نشانی از وضعیت ایمنی مراکز درمانی موثر نیست

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: در ادامه جلسه مدیر عامل سازمان آتش نشانی نیز گزارشی را در خصوص علت حادثه کلینیک تهران ارائه کرده و تاکید کرد که بازرسی‌های سازمان آتش نشانی تاثیرگذار نیست و برای اثرگذاری بیشتر باید مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود کرده و برای خلاء‌های قانونی موجود، تدابیری اتخاذ کند.

وی اضافه کرد: شهرداری تهران و رئیس شورای شهر نیز در ادامه جلسه ضمن اشاره به ابعاد حادثه مذکور، خلا قانونی را یکی از چالش‌های اساسی مسئولان متولی ایمنی ساختمان‌ها دانستند و از کمیسیون خواستند تا نسبت به رفع آن اقدام کند چرا که در حال حاضر سازمان آتش نشانی امکان لغو پروانه بهره برداری از ساختمان‌های نا ایمن را نداشته و بازدید‌های آن در عمل بی اثر است. آنها معتقد بودند باید با تصوب قوانین صحیح مانع بهره‌برداری از ساختمان‌های نا ایمن شویم تا جلوی حوادثی مشابه کلینیک سینا مهر و پلاسکو گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: معاون روابط کار وزارت تعاون ، کار و امور اجتماعی نیز در این جلسه به وجود 431 مورد مرکز درمانی نا ایمن در سطح تهران اشاره کرد و علت اصلی و قوع حوادث مانند کلینیک سینا مهر را در عدم اجرای صحیح قانون ارزیابی کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این جلسه به وجود خلا قانونی در این حوزه اشاره کرد و از کمیسیون بهداشت خواست تا برای بررسی نواقص قانونی موجود کمیته‌ای متشکل از وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت، شهرداری تهران و وزارت کار تشکل شود. از این رو قانون موجود باید به نحوی اصلاح شود که بر اساس آن وزارت بهداشت به عنوان متولی ارائه مجوز به بیمارستان‌ها و مراکز جراحی محدود بتواند صدور و تمدید پروانه ساختمان‌های ناقص را تا زمان رفع ایراد به تاخیر بیاندازد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: در ادامه جلسه نمایندگان نیز به بیان نظرات خود پرداخته و موضوعات مختلفی را در خصوص بی توجهی مسئولان به رعایت مسائل ایمنی در ساختمان‌ها مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: در پایان جلسه مقرر شد دستگاه‌های مختلف موارد مد نظر خود را برای اصلاح قوانین حوزه ایمنی ساختمان‌ها به کمیسیون اراده کنند تا پس از بررسی در قالب گزارشی به صحن مجلس ارائه شود. همچنین سید جلیل میر محمدی مامور شد تا با همکاری شهرداری، وزارت بهداشت و وزارت کار گزارشی را در خصوص موارد ضروری برای اصلاح قوانین آماده کند تا در اسرع وقت به صورت لایحه از طرف دولت و یا به صورت طرح به صحن مجلس ارائه کرده و برای جلوگیری از وقوع حوادث مشابه بررسی و تصویب شود.

کمیسیون قضایی مجلس با حدنصاب 6 نماینده تشکیل می‌شود

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت:‌با تصمیم متخذه در نشست هیأت رئیسه مجلس و رؤسای شعب کمیسیون قضایی با مجلس با حد نصاب 6 نماینده تشکیل می‌شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت:‌ با تصمیم اعضای هیأت رئیسه و رؤسای شعب حدنصاب اعضای کمیسیون قضایی مجلس مشخص شد.

وی افزود: براساس این تصمیم حدنصاب اعضای کمیسیون قضایی مجلس 6 نفر است و نمایندگانی که در مرحله دوم انتخابات به مجلس راه پیدا کرده‌اند نیز در صورت تمایل می‌توانند به این کمیسیون اضافه شوند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر همین اساس جلسات کمیسیون قضایی مجلس از فردا دوشنبه 31 شهریورماه نیز تشکیل خواهد شد.

کلیات لایحه معافیت 20 درصدی مالیات مناطق آزاد در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب شد

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از تصویب کلیات لایحه مالیات بر درآمد و دارایی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تجاری و صنعتی و معافیت 20 درصدی مالیات مناطق آزاد خبر داد.

حجت‌السالام سیدکاظم موسوی نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در باره نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش از تصویب کلیات معافیت 20 درصدی مالیات از مناطق آزاد خبر داد و اظهار داشت: اگر این معافیت برای مناطق آزاد صورت بگیرد تجارت مردم راحت‌تر می‌شود و ما باید بتوانیم بازار تجارت وسرمایه را درست کنیم و اقتصاد مقاومتی به معنای واقعی تحقق یابد.

وی همچنین از حضور مرتضی بانک مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری خبر داد و اظهار داشت: در نشست با آقای بانک در خصوص مصوبه مجلس برای ایجاد مناطق آزاد در 8 استان بحث و گفت‌وگو شد و مجلس و دولت موافق این مسئله هستند و ما امیدواریم مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز نسبت به این موضوع نگاه مساعدی داشته باشد.

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی ملایحه اصلاح امور کمرگی را نیز نیز از دیگر دستور کار نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان و تاکید کرد: با توجه به اینکه باید برای گمرکات برنامه دقیقی داشته باشید بر آن شد که جلسه اورژانسی با فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس کل بانک مرکزی در موارد مختلف صورت دهیم.

موسوی گفت: قرار بر این شده است که جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس با مسئولان اقتصادی کشور سه‌شنبه هفته جاری و یکشنبه هفته آینده درباره سکه، ارز و مسکن برگزار شود و نتیجه آن حتما به اطلاع مردم خواهد رسید.

کلیات لایحه مالیات بر درآمد فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تصویب شد

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تصویب کلیات لایحه مالیات بر درآمد و دارایی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد در جلسه این کمیسیون خبر داد.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه عصر امروز (یکشنبه) کمیسیون اقتصادی گفت: در این جلسه لایحه اصلاح قانون امور گمرکی، لایحه مالیات بر درآمد و دارایی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تجاری - صنعتی و طرح اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری - صنعتی در نشست امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: همچنین در این جلسه کلیات لایحه مالیات بر درآمد و دارایی فعالان اقتصادی در مناطق آزاد تجاری- صنعتی در این جلسه تصویب شد، که به موجب آن افراد شاغل در مناطق آزاد بعد از ۲۰ سال معافیت مالیاتی باید مالیتشان به صورت پلکانی طی ۵ سال افزایش ۱۲۰ درصدی پیدا کند تا به سطح پرداخت مالیات در سرزمین اصلی برسد.

طغیانی با اشاره به تصویب کلیات طرح اصلاح قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری - صنعتی در این کمیسیون یادآور شد: جزئیات این طرح هم در جلسات آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گفته وی، لایحه اصلاح قانون امور گمرکی در دور دهم مجلس به کمیسیون اقتصادی ارسال شده بود که به دلیل کمبود زمان بررسی نشد و امروز در دستور کار قرار گرفت و کلیات آن تصویب شد.

وی تاکید کرد: هدف از این لایحه حمایت از امور گمرکی بویژه در بخش اشتغال و جلوگیری از رسوب کالا در مبادی مجاز و ایجاد هماهنگی میان مبادی ورودی و خروجی کالاست و تلاش شده با استفاده از تجربیات کشورهای دیگر قانون موثری تصویب شود.

کلیات لایحه مشارکت عمومی-خصوصی تصویب شد

رئیس کمیسیون عمران مجلس از تصویب کلیات لایحه مشارکت عمومی-خصوصی در کمیسیون متبوعش خبر داد.

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح نشست امروز کمیسون متبوعش اظهار داشت: نشست امروز کمیسیون با دستور بررسی لایحه مشارکت عمومی-خصوصی و با حضور اعضا برگزار شد.

وی افزود: نهایتا پس از بحث و تبادل نظر و استماع نظرات اعضا، کلیات لایحه مشارکت عمومی-خصوصی به تصویب کمیسیون رسید.

رضایی ادامه داد: براساس این طرح و در صورت تصویب نهایی آن، نحوه واگذاری پروژه‌های نیمه تمام با مشارکت بخش خصوصی مشخص و تعیین خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خاتمه عنوان کرد که نهایتا مقرر شد برخی ابهامات مربوط به طرح مزبور در کمیته تخصصی کمیسیون بررسی شده و گزارش آن به کمیسیون ارسال شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها