سبحانینیا: معلوم نیست گزینه نهایی پایداریها جلیلی باشد
یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ائتلاف موفق نیروهای اصولگرا در انتخابات مجلس یازدهم یادآور شد: تجربه حرکتهای تکروانه و بی توجهی به نظر جمعی گروههای اصولگرا در انتخابات اسفند ۹۸ جای خود را به وحدت رویه داد و نتیجه خوبی هم حاصل شد. اگر جبهه پایداری در آن انتخابات جدا میبود، قطعا نتیجهای که در ائتلاف گرفت نصیبش نمیشد.
نامه نیوز: جبهه پایداری را همه به دو خصیصه تندروی و لجبازی میشناسند. از همان روزی که این مجموعه اعلام موجودیت کرد خود را تافته جدابافته خواند؛ با این استدلال که در پیگیری مطالبات انقلابی خالصانه عمل میکند و حاضر به هیچ نوع ملاحظه کاری نیست، اما این مجموعه در انتخابات مجلس سال ۹۸ نشان داد که از تکلیف گرایی به نتیجه گرایی شیفت کرده است. انتقادهای تندوتیز پایداری به قالیباف بر کسی پوشیده نیست، اما وقتی این مجموعه دید که اگر به ائتلاف نیروهای انقلاب نپیوندد، سبد رأیش از اصلاح طلبان سبکتر خواهد بود، از موضع خود عقب نشینی کرد و با سایر گروههای اصولگرا همراه شد.
۹ ماه دیگر انتخابات ریاست جمهوری برگزار میشود، پایداری زودتر از سایر گروههای اصولگرا نامزد مطلوب خود را مشخص کرده و گام نخست را نیز برای گرفتن تأییدیه آیت الله مصباح برداشت. سعید جلیلی در قیاس با فتاح و نیکزاد بیشترین شانس را دارد که نامزد اصلح جبهه پایداری برای رقابت سال ۱۴۰۰ لقب بگیرد. این مسئله با واکنشهایی از جانب سایر سلایق اصولگرایی همراه شد، چون این اقدام پایداری را نمادی از تکروی تعبیر و تفسیر کردند.
حسین سبحانی نیا در گفتگو با نامه نیوز درباره آغاز تلاش جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با هدف انتخاب بین سه گزینه سعید جلیلی، نیکزاد و فتاح گفت: هر مجموعه سیاسی گزینههای مختلفی را درنظر میگیرد تا بعد از ارزیابی و نظرسنجی مشخص شود کدام فرد برای گرفتن رأی زمینه مناسب تری نزد جامعه دارد. آقای جلیلی یکی از آن گزینهها است که در آینده نیز امکان دارد نامش بیشتر مطرح شود.
وی با بیان اینکه شاید هر مجموعهای امروز به گزینههای خودش بیاندیشد، اما در نهایت همه گروهها همچون انتخابات مجلس یازدهم باید به جمع بندی واحدی برسند، افزود: تصمیم گیریها در آینده انجام میشود، الان نمیتوان چنین ارزیابی داشت که اگر پایداری با آیت الله مصباح روی آقای سعید جلیلی ببندند قطعا او گزینه نهایی این مجموعه خواهد بود.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ائتلاف موفق نیروهای اصولگرا در انتخابات مجلس یازدهم یادآور شد: تجربه حرکتهای تکروانه و بی توجهی به نظر جمعی گروههای اصولگرا در انتخابات اسفند ۹۸ جای خود را به وحدت رویه داد و نتیجه خوبی هم حاصل شد. اگر جبهه پایداری در آن انتخابات جدا میبود، قطعا نتیجهای که در ائتلاف گرفت نصیبش نمیشد.
وی با اشاره به وضعیت بداقتصادی بر اثر عملکرد نامطلوب دولت حسن روحانی افزود: زمینه موفقیت اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری فراهم است و آنها نباید با ناهماهنگی این زمینه را از دست بدهند.
این فعال سیاسی نزدیک به جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره نتیجه گراشدن جبهه پایداری و عقب نشینی این مجموعه از شعارهای تکلیف گرایانه، توضیح داد: نتیجه گرایی و تکلیف گرایی غیرقابل جمع با هم نیستند. عقل، تکلیف و منطق حکم میکرد که اصولگرایان در انتخابات مجلس با هم وحدت کنند و این اتفاق افتاد. در انتخابات ریاست جمهوری نیز باید چنین جمع بندی حاصل شود.
وی افزود: حرکتهای تکروانه باید کنار گذاشته شود، شاید یک گروهی احساس کند زمینه و مقبولیتی نزد جامعه دارد، اما نتیجه قطعی و روشن زمانی حاصل خواهد شد که همه گروهها کنار هم قرار بگیرند؛ لذا معتقدم جبهه پایداری علی رغم آن رویکرد اولیه اش که خیلی دگم با قضایا برخورد میکرد، امروز از نتیجه ائتلاف با سایر اصولگرایان در انتخابات مجلس راضی است و در آینده نیز به چنین جمع بندی خواهد رسید.
سبحانی نیا یادآور شد: هرچند امروز هر گروهی روی فردی یا افرادی تمرکز دارد، اما نهایتا براساس تجربه انتخابات مجلس همه گروهها به جمع بندی واحدی خواهند رسید.
دیدگاه تان را بنویسید