چرا هیچکس حاضر نیست مسئولیت قرارداد ویلموتس را بپذیرد؟

کد خبر: 1018344

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در پاسخ به بیانیه معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره قرارداد ویلموتس گفت: آنقدر لاشه قرارداد ویلموتس متعفن است که هیچکس حاضر نیست مسؤولیت آن را بپذیرد.

چرا هیچکس حاضر نیست مسئولیت قرارداد ویلموتس را بپذیرد؟

خبرگزاری فارس: حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس طی یادداشتی در واکنش به بیانیه معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره قرارداد ویلموتس گفت: آنقدر لاشه این قرارداد ننگین متعفن است که هیچکس حاضر نیست مسؤولیت آن را به بپذیرد.

متن کامل یادداشت علیرضا سلیمی در این باره به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بیانیه معاونت حقوقی ریاست جمهوری پاسخ به مصاحبه حقیر شبهات را بیشتر کرد .این بنده در مورد عدم نظارت حقوقی بر قراردادهایی که موجب ایجاد خسارت به کشور شده از جمله قرارداد ویلموتس گلایه داشتم .معاونت محترم می فرمایند چون فدراسیون مؤسسه عمومی غیر دولتی است لذا نظارت بر آن از حیطه وظایف ما خارج است !!

چند نکته در این رابطه

۱-اولا در مورد فدراسیون بحث قرارداد با یک طرف خارجی است بنابر این قیاس آن با شهرداری ودانشگاه آزاد و ... بصورت کلی مع‌الفارق است.

۲-در این مورد و موارد مشابه آن قرار است از بودجه عمومی دولت میلیاردها تومان به آن مربی خارجی پرداخت شود . چگونه معاونت حقوقی خود را فارغ از مسئولیت می‌داند و می‌‌گوید به ما ربطی ندارد !! فدراسیون از درآمد خود این پرداخت را نداشته است بلکه از پول تک تک مردم آن را پرداخت کرده چگونه شما خود را بی‌تفاوت نسبت به این مسأله می‌دانید.

۳-ای کاش حداقل مانند خانم ویلموتس که به شوهرش مشاوره حقوقی داد در این قرارداد احساس مسئولیت می‌کردید و با اشرافی که دارید اجازه وارد شدن این خسارت را نمی‌دادید.

۴-در قراردادهایی مثل توتال ‌برجام و قراردادهای نفتی و ... نقش شما چه بوده و چرا اجازه وارد شدن این همه خسارت به کشور را دادید.

۵-بنده در مجلس قبل عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان بودم .عمده شکایات دولت از نمایندگان در این هیات به عنوان شکایت از انتقاد تلقی ‌وبایگانی شد .می‌دانید مجلس قبل همسو بادولت بود علیهذا باز شکایات دولت در قریب به اتفاق موارد وارد تشخیص داده نشد. یعنی صرفا شکایت از انتقاد بوده است و هیأت هم نظرش آن بود که نماینده در راستای ایفای وظایف نمایندگی اقدام کرده است ولی متاسفانه معاونت حقوقی ریاست جمهوری کم تحمل بوده اند.

۶-به جای آسمان ریسمان کردن ‌و پیش کشیدن برخی موارد از جمله قانون شفافیت به وظیفه خود عمل کنید. شما به خوبی با قانون آشنا هستید و می‌دانید در هر دوره مجلس ساز و کار تصویب قانون چیست ؟ حال چرا با پیش کشیدن برخی مطالب دنبال رفع مسئولیت از خود هستید ؟!

۷-برای این بنده جالب است آنقدر لاشه این قرارداد ننگین متعفن است که هیچ کس حاضر نیست مسئولیت آن را بپذیرد. نه وزیر ورزش ،نه فدراسیون ،نه معاونت حقوقی ونه .... آیا همین نکته به تنهایی برای شما و ما برای درس عبرت کافی نیست .لطفا بجای شانه خالی کردن از زیر بار این لاشه متعفن بفرمایید به عنوان یک ایرانی چه اقدامی برای جلوگیری از این خسارت ‌خسارت‌های مشابه مانند کرسنت و..انجام داده‌اید.

فیفا باید از اقدامات نظارتی مجلس در مبارزه با فساد فوتبال تشکر کند/ قوه مقننه وظیفه نظارتی خود انجام می‌دهد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: فیفا نه تنها نباید نظارت مجلس بر مبارزه با فساد در قرارداد ویلموتس را دخالت در فدراسیون فوتبال تلقی کند بلکه باید تشکر کند؛ این در حالی است که با فساد در فوتبال ایتالیا برخورد قاطعی صورت گرفت.

احمد راستینه، رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، درباره اقدامات نهادهای نظارتی برای بررسی فساد صورت گرفته در قرارداد ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال، اظهار داشت: وظیفه همه دستگاه‌های نظارتی در تمام دنیا کشف و برخورد با شبکه‌های فساد است و بر همین اساس آنها می‌کوشند با چرخه معیوب فعالیت‌هایی که در پیشبرد برنامه‌های آن کشور مشکل ایجاد می‌کنند برخورد عاجل کنند.

وی افزود: در فیفا تصریح شده که باید به قوانین داخلی کشورها احترام گذاشته شود؛ در تمام دنیا هر جا فسادی رخ بدهد سیستم‌های نظارتی آنجا بلافاصله فعال شده و با فساد مبارزه می‌کنند.

** فیفا باید از اقدامات مقابله با فساد در فوتبال ایران استقبال کند

رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: فیفا بایستی از برخورد دستگاه‌های نظارتی با فساد در برخی پرونده‌ها که مربوط به مربیان خارجی و یا احیانا قراردادهای داخلی در فوتبال کشورمان است استقبال کرده و از این سیستم‌های نظارتی تشکر کند و بر همین اساس بایستی احترام به قوانین داخلی کشورها را به عنوان یکی از مسئولیت‌های بین‌المللی خودش بپذیرد اما متاسفانه برخی‌ها اطلاعات غلطی از داخل کشورمان درباره دخالت دستگاه‌های نظارتی در فدراسیون فوتبال که مجموعه‌ای غیردولتی است، داده می‌شود.

راستینه گفت:‌ به هیچ عنوان دستگاه‌های نظارتی و مجلس شورای اسلامی برنامه‌ای برای دخالت در اقدامات فدراسیون‌ها نداشته و چون وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال در نظارت بر قراردادهای منعقده کوتاهی کرده و باعث شکل گیری فساد از جمله پرونده ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال کشورمان شده است وظیفه خود می‌دانند که برای حل این مسئله و نظارت بر عدم شکل‌گیری فساد به مسئولیت قانونی خود طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران عمل ‌کنند.

** برخورد قاطع با فساد فوتبالی ایتالیا سابقه خوبی از اقدامات نظارتی است

وی تصریح کرد: فیفا نه تنها نباید این موضوع را دخالت در فعالیت‌های فدراسیون فوتبال تلقی کند بلکه باید به خاطر سلامت در ورزش از دستگاه‌های نظارتی تشکر کند این در حالی است که چنین اتفاقی در برخی کشورها مانند ایتالیا مسبوق به سابقه بوده و برخورد با فسادهای مختلف در فوتبال این کشور بسیار قاطع بوده است.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: فیفا باید قدردان دستگاه‌های نظارتی باشد که با فساد موجود در زیرمجموعه ورزش مبارزه می‌کنند تا در نهایت فساد در محیط‌های ورزشی از بین برود چرا که فلسفه و ماهیت ورزش مبتنی بر معیار‌های اخلاقی و منش پهلوانی است زیرا این فساد ممکن است محیط‌های ورزشی را آلوده کند.

راستینه افزود: فیفا باید از حرکت دستگاه‌های نظارتی برای سالم سازی محیط‌های ورزشی تقدیر کرده و آن را دخالت در فعالیت‌‌های فدراسیون‌ها و نهادی غیرعمومی نداند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها