کشاورززاده: پتانسیل همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

کد خبر: 1011267

سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری‌های هوا و فضا با چین وجود دارد، گفت: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.

کشاورززاده: پتانسیل همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

خبرگزاری فارس: محمد کشاورززاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در پکن امروز (دوشنبه) در توئیتی نوشت: با پرتاب ماهواره «بی‌دو» پوشش جهانی موقعیت یابی و ناوبری این شرکت چینی تکمیل و پایان انحصار جی.پی.اس آمریکا را رقم زد.

وی با بیان اینکه پتانسیل فراوانی در همکاری‌های هوا و فضا با چین وجود دارند، خاطرنشان کرد: دانشجویان نخبه ایرانی هوا و فضا در چین می‌توانند پل ارتباطی دو کشور در این عرصه باشند.

کشاورززاده: پتانسیل همکار‌های هوا و فضا بین ایران و چین وجود دارد

مرکز کنترل ماهواره «شیان» در چین اعلام کرد که آخرین ماهواره سیستم ناوبری ماهواره‌ای چین به نام «بیدو» که به تازگی پرتاب شده، وارد مدار انتقالی زمین‌ ثابت (GEO) شد.این ماهواره که پنجاه و پنجمین ماهواره از خانواده ماهواره های بیدو محسوب می شود، روز بیست و سوم ژوئن به فضا پرتاب شد. این ماهواره بعد از حدود هشت روز پرواز، با موفقیت وارد مدار نهایی خود شد که در فاصله ۳۶ هزار کیلومتری بالای سطح زمین قرار دارد.

سیستم BDS-۳ از دسامبر ۲۰۱۸ شروع به ارائه خدمات اولیه ناوبری به کشورها و مناطق جهان کرده است. بیدو یکی از چهار سیستم ناوبری ماهواره ای جهانی است. سیستم «جی.پی.اس »آمریکا، سیستم «گالیله» اروپا و «گلوناس» روسیه سه سامانه دیگر ناوبری ماهواره‌ها در جهان هستند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها