در کمیسیون‌های تخصصی مجلس چه گذشت؟/بررسی بازار مسکن در کمیسیون عمران

کد خبر: 1006322

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها نشست عصر امروز این کمیسیون را تشریح کرد.

در کمیسیون‌های تخصصی مجلس چه گذشت؟/بررسی بازار مسکن در کمیسیون عمران

خبرگزاری تسنیم: علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم در تشریح نشست عصر امروز این گفت: در این جلسه معاون عمرانی وزیر کشور و معاونانش حضور یافته بودند.

وی با بیان اینکه معاون وزیر کشور گزارشی پیرامون مشکلات طرح‌های هادی روستایی، اختیارات مجموعه دهیاران و امنیت شغلی آنان به کمیسیون ارائه کرد، ادامه داد:همچنین در جلسه امروز مسائل مربوط به ناوگان حمل و نقل عمومی بحث و بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تصریح کرد: در ادامه دو تن از اعضای کمیسیون به عنوان عضو ناظر در مدیریت بحران کشور و ساماندهی و تمرکززدایی پایتخت مشخص شدند تا به صحن مجلس معرفی گردند.

بررسی راهکارهای ساماندهی بازار مسکن در کمیسیون عمران

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از برگزاری چندمین جلسه این کمیسیون برای ساماندهی بازار مسکن و راهکارهای کنترل قیمت‌ها خبر داد.

رحمت الله فیروزی پوربادی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: کمیسیون عمران تاکنون چندین جلسه در خصوص ساماندهی بازار مسکن و راه‌های مختلف برای شکستن قیمت‌ها برگزار کرده است. در جلسه امروز نیز حول ساماندهی بازار مسکن بحث و بررسی صورت گرفت.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه اظهار کرد: تاکنون راهکارهای مختلفی نظیر ارائه تسهیلات یا موظف کردن دستگاه‌ها برای ساخت مسکن یا بهره گیری از امکانات مختلف برای ساماندهی بازار مسکن در کمیسیون مطرح شده است.

نماینده مردم نطنز در مجلس تصریح کرد: ان‌شاءالله در روز سه‌شنبه قرار است وزیر راه و شهرسازی نیز در جلسه کمیسیون حضور یابد تا تصمیم نهایی برای ساماندهی بازار مسکن اتخاذ شود. نمایندگان نیز طرحی را برای ساماندهی بازار مسکن آماده کردند که ان‌شاءالله به زودی نهایی شده و اعلام می‌شود.

بررسی اختلافات در قرارداد گازی ایران و ترکمنستان در کمیسیون انرژی

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بررسی اختلافات در قرارداد گازی بین ایران و ترکمنستان در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

احمد مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون، کارشناسان شرکت ملی گاز ایران حاضر شدند و توضیحاتی در خصوص قرارداد گازی بین ایران و ترکمنستان و اختلافات پیش آمده به نمایندگان ارائه دادند.

وی در ادامه اظهار کرد: قرار بر این شد تا در یک جلسه کمیسیون وزیر نفت نیز حضور یافته و به اعضای کمیسیون گزارش دقیق از مشکلات بین دو کشور ارائه دهد.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس یازدهم تاکید کرد که هدف از این جلسات رفع اختلافات فیمابین دو کشور است. چرا که هر دو کشور دوست و همسایه بوده و باید اختلافات کنار رود. ما به دنبال حل اختلافات با در نظر گرفتن منافع ملی هستیم.

پیشنهاد کمیسیون آموزش مجلس برای برگزاری آزمون‌ها در فضای باز و استادیوم‌ها

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه این کمیسیون درباره زمان برگزاری کنکور تابع نظر ستاد مبارزه با کروناست، گفت: کمیسیون پیشنهاد داده آزمون در فضای باز و استادیوم‌ها برگزار شود. نشست عصر امروز (یکشنبه 22 تیر) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با 2 دستور کار برگزاری کنکور سراسری و صندوق فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد.

در همین راستا حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات این نشست عصر اظهار داشت: در این جلسه درباره زمان برگزاری کنکور سراسری و دغدغه‌های خانواده‌های مباحثی مطرح شد و اعلام کردیم که کمیسیون آموزش تابع نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا است و هر چه این ستاد تصمیم بگیرد ما هم قبول می‌کنیم. البته که وزارت علوم اصرار بر برگزاری کنکور در ۳۰ مرداد داشته و معتقد است در صورت تعویق زمان برگزاری کنکور شیوع کرونا بیشتر شده و دیگر بعد از آن نتوان کنکور را برگزار کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: پیشنهاد این کمیسیون آن است که در نحوه برگزاری کنکور تجدیدنظر صورت گیرد و از تجارب کشورهایی مانند چین و ژاپن که اینگونه آزمون‌ها را در فضای باز و گسترده مانند استادیوم برگزار کرده‌اند استفاده کنیم.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره بخش دوم جلسه امروز اظهار داشت: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره صندوق فناوری این معاونت اعلام کرد که این صندوق در دولت‌های نهم و دهم ایجاد شده و بعدا در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت ولی باید به زیرمجموعه این معاونت اضافه شود.

بررسی اصول اثرگذاری بر ارتقای عادلانه سلامت مردم در کمیسیون بهداشت

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بررسی اصول و فنون اثرگذاری بر ارتقای عادلانه سلامت مردم در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

زهرا شیخی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز کمیسیون بهداشت و درمان گفت: این جلسه با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و موضوع اصول و فنون اثرگذاری بر ارتقای عادلانه سلامت مردم مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

وی گفت که انتخاب ناظران کمیسیون در شوراها و مجامع و هیات‌ها جهت معرفی به صحن علنی به جلسه بعدی کمیسیون موکول شد.

فلاحی: کمیسیون آموزش در برگزاری کنکور سراسری تابع نظر ستاد کرونا است

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد که کمیسیون آموزش درباره زمان برگزاری کنکور سراسری تابع نظر ستاد مبارزه با کرونا است.

احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: طبق درخواست خانواده‌های متقاضی شرکت در کنکور سراسری این موضوع در کمیسیون آموزش مطرح شد. در نهایت تصمیم بر آن شد که کمیسیون آموزش تابع نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا باشد و هر چه این ستاد تصمیم بگیرد ما هم قبول می‌کنیم. البته که وزارت علوم اصرار بر برگزاری کنکور در ۳۰ مرداد دارد. چون گفته شده رفتار کرونا مشخص نیست و ممکن است در صورت تعویق زمان برگزاری کنکور شیوع کرونا بیشتر شده و دیگر بعد از آن نتوان کنکور را برگزار کرد.

وی افزود: البته پیشنهاد کمیسیون آن است که در نحوه برگزاری کنکور تجدیدنظر صورت گیرد و از تجارب کشورهایی همچون چین و ژاپن استفاده شود که اینگونه آزمون‌های سراسری در فضای باز و بسیار گسترده همچون استادیوم برگزار شد.

فلاحی همچنین گفت که در این جلسه رئیس کمیسیون آموزش گزارشی از جلسه خود با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ارائه کرد. طبق توضیحات مطرح شده صندوق فناوری مربوط به معاونت علمی رئیس جمهور است که در دولت‌های نهم و دهم ایجاد شده و بعدا در اختیار رئیس جمهور قرار گرفت. تاکید بر این شد که باید این صندوق زیرمجموعه معاونت علمی باشد. قطعا ما در جلسه با معاونت علمی این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش همچنین با اشاره به اصلاح آئین‌نامه داخلی کمیسیون گفت که در این جلسه ناظران در شورای عالی آموزش و پرورش، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، شورای سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت مرکزی، شورای سنجش و پذیرش دانشجو، هیات عالی گزینش و شورای تخصصی فرهنگ قرآنی مشخص و به صحن علنی برای انتخاب نمایندگان معرفی شدند.

کمیته‌های تخصصی کمیسیون فرهنگی مجلس مشخص شدند خبرگزاری میزان- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از تشکیل و انتخاب اعضای ۴ کمیته برنامه و بودجه، زنان و خانواده، تبلیغات اسلامی و ارشاد و همچنین فرهنگ، هنر، رسانه و فضای مجازی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد

خبرگزاری میزان - طبق اعلام خبرگزاری خانه ملت، مجید نصیرایی در گفت‌وگویی که داشت در تشریح نشست امروز (یکشنبه، ۲۲ تیرماه) کمیسیون فرهنگی مجلس، با یادآوری اینکه بیانات و تاکیدات امروز رهبری در مورد مسائل فرهنگی در نشست امروز بررسی شد، گفت: باعث افتخار است اولویت‌هایی مانند جمعیت، فضای مجازی، خانواده، سبک زندگی و تسهیل ازدواج که در دو نشست قبلی کمیسیون بررسی شد مورد تاکید امروز مقام معظم رهبری قرار گرفتند و در نشست امروز هم مروری بر این مسائل انجام شد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته‌های تخصصی در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و افزود: در این نشست کمیته‌های برنامه، بودجه و اصلاح ساختار، کمیته زنان، خانواده، جوانان و تربیت بدنی، تبلیغات اسلامی، ارشاد، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و همچنین فرهنگ، هنر، رسانه و فضای مجازی تشکیل و اعضای آن‌ها مشخص شدند.

وی ادامه داد: جواد نیک‌بین، محمدرضا مبلغی و حسین جلالی به عنوان اعضای کمیته برنامه و بودجه، امیرحسین بانکی‌پور، احمد راستینه، حسین جلالی، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی و زهره سادات لاجوردی به عنوان اعضای کمیته زنان و خانواده، مجید نصیرایی، محمدرضا مبلغی، سید علی یزدی‌خواه و غلامرضا منتظری به عنوان اعضای کمیته تبلیغات اسلامی و سید علی یزدی‌خواه، میرزایی، بیژن نوباوه، حسین جلالی، غلامرضا منتظری، سید احسان قاضی زاده هاشمی، جواد نیک‌بین و زهره سادات لاجوری به عنوان اعضای کمیته فرهنگ و هنر انتخاب شدند.

این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: روز سه شنبه کمیته‌ها فعالیت خود را شروع می‌کنند همچنین در مورد مباحثی مانند هنر و رسانه، سینما و موضوعات مربوط به این حوزه در نشست امروز بحث و گفتگو شد.

نماینده فردوس، طبس و بشرویه در مجلس یازدهم، افزود: دستور کار روز سه شنبه کمیسیون در حوزه فضای مجازی است و قرار شد مسئولان این حوزه با حضور در کمیسیون گزارشی را ارائه کنند.

راهکار مجلس برای تهاتر بدهی های دولت به قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون رو تشریح کرد.

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: سردار محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در این نشست حضور داشت.

وی با بیان ایتکه سردار محمد گزارشی از فعالیت‌های قرارگاه در حوزه‌های اقتصادی و عمرانی کشور و مسائل و مشکلات‌شان ارائه کرد، ادامه داد:قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) حدود 42 هزار میلیارد تومان از دولت طلب دارد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: اگر دولت بدهی خود را به قرارگاه پرداخت کند، این مجموعه می‌تواند حجم بالایی از فعالیت‌های عمرانی را در کشور به جریان بیندازد که به این منظور مقرر شد؛ تهاتر مطالبات قرارگاه از دولت با واگذاری اموال و دارایی‌ها انجام شود یا اینکه به جای پرداخت بدهی‌های مالیاتی این نهاد به دولت، بخشی از مطالبات قرارگاه از این طریق تهاتر شود.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) باید در پروژه‌ها تضامینی ارائه دهد که این اقدام سبب قفل شدن حدود 5درصد از منابع این مجموعه می‌شود، ادامه داد: مقرر شد؛ راه حلی اندیشیده شود تا مقام دولتی تضامین لازم را ارائه دهند تا 5 درصد منابع در پروژه قفل نشود و بتوان از این منبع استفاده کرد.

طغیانی با بیان اینکه قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) 20صندوق پروژه دارد، مطرح کرد: این صندوق پروژه‌ها می‌توانند وارد بورس شوند و از طریق عرضه اولیه و پذیره‌نویسی تامین مالی شوند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین از ایفای نقش پررنگ‌تر قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در جهت محرومیت‌زدایی در اقصی نقاط کشور خبر داد.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

قرص لاغری پلاتین