روایت مصباحی مقدم از همکاری با دولت اصلاحات
نماینده پیشین مجلس و عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: مردم و رسانهها بدانند که پیشنهاد یک نماینده نمیتواند تاثیری در تغییر قوانین داشته باشد و باید از دامن زدن به اینگونه سخنان خودداری شود.
خبرگزاری ایلنا: نماینده پیشین مجلس و عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: مردم و رسانهها بدانند که پیشنهاد یک نماینده نمیتواند تاثیری در تغییر قوانین داشته باشد و باید از دامن زدن به اینگونه سخنان خودداری شود.
حجت الاسلام غلامرضا مصباحیمقدم در خصوص لزوم همکاری مجلس با دولت و اهمیت آن در شرایط کنونی کشور به ایلنا، گفت: کشور اصولا نیاز به وحدت دارد و ما باید همواره وحدت و انسجام ملی را پایه و مبنای اساسی کارها و تعاملات قرار دهیم، این مساله هم برای پیشبرد امور در داخل کشور و هم برای مقابله با کسانی که خیر و صلاح این مملکت را نمیخواهند و با ما دشمنی دارند، ضروری است.
وی ادامه داد: علاوه بر این دولت، مجلس و قوه قضاییه اگر با هم همکاری کنند، چه بسا امور به سامان برسد، اما اگر خدایی نکرده با هم در تقابل باشند و با یکدیگر همکاری نکنند، نتیجهاش این خواهد بود که همان اندازه که امکان کار کردن و بهبود امور وجود داشت هم محقق نخواهد شد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، در ادامه اظهار داشت: البته آنچه که در اظهارات رییس مجلس در نطق افتتاحیه هم بود، تاکید بر همین مساله بود و اینکه مجلس قصد تعامل با دولت را دارد و این را هم اشاره کردند که از دولت انتظار دارند پرکار باشد، خب این هم خواسته و انتظار بهجا و به حقی است.
وی افزود: آنچه که مهم است این است که این همکاری باید صورت گیرد تا کشور بتواند مشکلاتی که اکنون با آن دست و پنجه نرم میکند را پشت سر بگذارد، تجربه ما هم در مجلس هفتم چنین بود و در آن مجلس که با یکسال پایانی دولت آقای خاتمی همزمان شد، توانستیم از طریق تعامل و همکاری میان مجلس و دولت کارها را پیش ببریم. البته دولت آقای خاتمی هم با مجلس همراهی و همنوایی خوب نشان داد و در این همراهی دولت اصلاحات موثر واقع شد، در مجموع از نظر من اکنون هم باید چنین اتفاقی رخ دهد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به برخی اظهارنظرهای نمایندگان که در جامعه بازتابهای منفی ایجاد میکند، بیان داشت: نمیشود از اظهارنظرهای فردی نمایندگان جلوگیری کرد، بالاخره هر کسی نظری دارد و ابراز نظر هم آزاد است، اما آنچه که مهم است این است که رسانهها و مخاطبان در خصوص موضوعات سعه صدر خود را بالا ببرند.
وی ادامه داد: مردم و رسانهها بدانند که پیشنهاد یک نفر نمیتواند تاثیری در تغییر قوانین داشته باشد، پیشنهادهای مختلفی ممکن است مطرح شود و بلااثر باقی بماند. آنچه که میتواند موثر باشد، تبدیل شدن این پیشنهادها به طرح است و خب برای تبدیل به طرح شدن هم نیازمند حداقل ۱۰ امضا از سوی نمایندگان است؛ لذا بالتبع وقتی نمایندگان آن را امضا میکنند، یک حداقلی از تأمل و بررسی را در خصوص آن خواهند داشت، همچنین بعد از تهیه طرح هم تا طی پروسه و تبدیل شدن آن به قانون، راه طولانی و کارهای زیادی در پیش است.
مصباحیمقدم با تاکید بر عدم دامن زدن به اظهارنظرهای حاشیهای، تصریح کرد: رسانهها و مردم باید توجه داشته باشند که نباید به اینگونه مسائل دامن زده و آن را بزرگ کنیم؛ چراکه دامن زدن به این دسته از اظهارنظرها آثار روانی نامناسبی در جامعه ایجاد میکند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید instagram.com/akharinkhabar
خبرهای بیشتر دربارهی
دیدگاه تان را بنویسید