احتمال سوال از وزیر آموزش و پروش/سرنوشت رتبه‌بندی معلمان چه شد؟

کد خبر: 1000218

نماینده تبریز در مجلس از احتمال سوال از وزیر آموزش و پروش درباره معلمان حق التدریسی خبر داد.

احتمال سوال از وزیر آموزش و پروش/سرنوشت رتبه‌بندی معلمان چه شد؟
خبرگزاری تسنیم: حجت الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده تبریز در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) قوه مقننه ضمن تشکر و قدردانی از وزیر آموزش و پرورش برای اقدامات موثر آن وزارتخانه در دوران کرونا و راه اندازی شبکه تلویزیونی، شبکه‌های مجازی و اپلیکیشن شاد و جلوگیری از توقف فرآیند آموزشی، گفت: تعیین تکلیف و استخدام معلمان حق التدریسی براساس قانون سال ۹۷ باید هر چه سریعتر صورت گیرد. وی ادامه داد: انجام دوره‌های آموزشی معلمان حق التدریسی در تابستان امسال و سپس تعیین تکلیف آن‌ها در مهرماه موجب می‌شود، قانون مذکور اجرایی شود، در غیر این صورت اجرای آن به سال آینده موکول شده و ما از وظیفه سوال از وزیر استفاده خواهیم کرد، بنابراین درخواست داریم این قانون در سال جاری انجام شود. نماینده مردم تبریز، در مجلس با اشاره به وضعیت معلمان مدارس غیرانتفاعی در دوران کرونا افزود: حدود ۲۰۰ هزار معلم در مدارس غیرانتفاعی در دوران کرونا آسیب دیدند، از این رو از وزارت آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی این حوزه درخواست می‌کنم به وضعیت آن‌ها رسیدگی کند. وی با اشاره به ضرورت تقویت و توسعه دانشگاه فرهنگیان گفت: برخی اراده‌ها برای تضعیف دانشگاه‌ها عمل می‌کند، با توجه به اینکه سیاست آموزش و پرورش تقویت دانشگاه فرهنگیان بود، از شما می‌خواهیم هر چه سریعتر وعده خود را عملیاتی کنید. نماینده تبریز در مجلس ادامه داد: مشکلات معلمان حق التدریسی و نهضتی باید هر چه سریعتر برطرف شود، از طرفی ورود به آموزش و پرورش باید صرفاً دانشگاه باشد. نماینده مجلس: دولت اعتقادی به اجرای سند تحول ندارد نماینده کاشمر در مجلس گفت: دولت اعتقادی به اجرای سند تحول ندارد و به دنبال اجرای ۲۰۳۰ است. به گزارش تسنیم، حجت الاسلام جواد نیک بین نماینده کاشمر در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) قوه مقننه درباره گزارش وزیر آموزش و پرورش درخصوص مشکلات نظام آموزشی کشور، گفت: در شرایط کنونی تمام معلمان از پا افتاده و به عدم رعایت قانون معترض هستند، زیرا سطح آزمون مربوط به تعیین تکلیف نیرو‌های نهضتی و پیش دبستانی با سایر اقشار که به دنبال استخدام هستند، تفاوت چشمگیری داشته و عدالت در آن رعایت نشده است. وی با بیان اینکه چرا طرح رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق آن‌ها اجرایی نشده، افزود: حقوق یک معلم بازنشسته از کارگر ساده نیز کمتر است. این در حالی است که در قانون تاکید شده که حقوق بازنشستگان تنها درصد از کارمندان کمتر باشد. آیا در حال حاضر حقوق معلمان بازنشسته ۱۰ درصد از حقوق کارمندان کمتر است؟ یا ۵۰ درصد؟ نماینده کاشمر در مجلس عنوان کرد: در حال حاضر حقوق فردی که دکتری داشته و در دانشگاه تدریس می‌کند با معلمی که دکتری دارد، تفاوت چشمگیری دارد. نیک بین با بیان اینکه باید محل هزینه سود حاصل از صندوق فرهنگیان مشخص شود. ادامه داد: در صورتی که سند تحول بنیادین اجرایی می‌شد، مشکلات موجود در فضای مجازی به وجود نمی‌آمد. از آنجایی که دولت اعتقادی به اجرای سند تحول ندارد و به دنبال اجرای ۲۰۳۰ است، وضعیت کنونی ایجاد شده است. وی با بیان اینکه معلمی که عصر‌ها در اسنپ کار می‌کند، نمی‌تواند مربی خوبی باشد، تصریح کرد: آیا نظارتی بر وضعیت معلمان مدارس غیرانتفاعی با دریافتی ۵۰۰ هزار تومان دارید. نماینده کاشمر در مجلس تکلیف نیرو‌های حق التدریسی، نهضتی و. را بهترین راهکار برای تامین کمبود نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش دانست و ادامه داد: عدالت به معنای تساوی نیست و سرانه دانش آموزی باید براساس محرومیت پرداخت شود.

نماینده مجلس:آزمون گرفتن از معلمان نهضت ناعادلانه است/سرنوشت رتبه‌بندی معلمان چه شد؟ نماینده مهاباد در مجلس با بیان اینکه آزمون گرفتن از معلمان نهضت ناعادلانه است، گفت: وزیر آموزش و پرورش باید اعلام کند سرنوشت رتبه‌بندی معلمان چه شده است.

به گزارش تسنیم، جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) قوه مقننه، با اشاره به گزارش وزیر آموزش و پرورش در صحن، اظهار داشت: آقای حاجی میرزایی بگویند در دوره فعالیت خود برای فضای آموزشی کشور چه کردند و برای مدارس در روستا‌های محروم چه اقدامی را صورت داده اند.

وی با بیان اینکه بیشتر مدارس مناطق محروم تخریبی هستند، بیان کرد: در زلزله‌هایی که در چند سال اخیر رخ داده تلفات انسانی زیادی داشته ایم، چرا باید در روستا‌های محروم از مدارس تخریبی و سیستم گرمایشی غیراستاندارد استفاده کنیم تا اتفاقاتی مانند مدرسه شین آباد رخ دهد.

نماینده مهاباد در مجلس افزود: نیرو‌های خدماتی و اداری آموزش وپرورش از کمترین حقوق برخوردار هستند و سوال ما این است چرا وزارت آموزش و پرورش برای استخدام نیرو‌های خدماتی اقدام نمی‌کند.

محمودزاده با بیان اینکه بیشتر هنرستان‌های کشور، فاقد امکانات کارگاهی هستند، ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش توضیح دهد که سرنوشت رتبه بندی معلمان به ویژه بازنشستگان چه شد. بعد از بازنشستگی معلمان حدود ۳ میلیون کاهش حقوق دارند.

این نماینده مردم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید برای تبدیل وضعیت معلمان حق التدریسی و سرباز معلم اقدام کند، گفت: آزمون گرفتن از معلمین نهضت ناعادلانه است و در اصلاح قانون معلمین نهضت تجدیدنظر شود.

محمودزاده اظهار داشت: به جای تمرکززدایی در تصمیم گیری‌ها به سمت تمرکز بیشتر می‌رویم و نیرو‌های دانشگاه فرهنگیان به طرز تبعیض آمیزی انتخاب می‌شوند انتظار داریم از نیرو‌های متعهد و متخصص دانشگاه فرهنگیان استفاده شود.

وزارت آموزش و پرورش جلوی اجرای سند۲۰۳۰ را بگیرد نایب رئیس مجلس گفت:وزارت آموزش و پرورش با تشکیل شورای اسلامی با قدرت‌تر جلوی اجرای برنامه‌های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه‌های غربی و سند ۲۰۳۰ را بگیرد. به گزارش تسنیم، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) قوه مقننه درباره گزارش وزیر آموزش و پرورش درخصوص مشکلات نظام آموزشی کشور، گفت: استراتژیک‌ترین سازمان کشور از منظر انقلاب اسلامی سازمان تعلیم و تربیت عمومی است. به نظر می‌رسد که در دوران اخیر، دولت‌ها از این زاویه به سازمان تعلیم و تربیت نگاه نکرده‌اند. وی ادامه داد: به زودی ۳۵۰ هزار نفر از معلمان سرافراز کشور بازنشسته شده و دچار مشکل جدی نیروی انسانی می‌شویم. از طرفی تبعیض گسترده در نظام آموزش و پرورش تحت عنوان مدارس مختلف وجودن دارد و مسئله جذب و تربیت کادر مجرب و به کارگیری کادر باانگیزه برای معلمی چالش آموزش و پرورش است. نایب رئیس مجلس تاکید کرد: امیدواریم وزارت آموزش و پرورش با همکاری شورای انقلاب فرهنگی برای این مشکلات بنیادین آموزش و پرورش فکری جدی کنند و با ارائه بسته نقش مجلس نیز در آن روشن شود. نماینده مشهد در مجلس افزود: نمایندگان به این موضوع اشاره کردند که نقش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان باید بیش از پیش تقویت شود، از طرفی اجرای دقیق سند تحول بنیادین اتفاق بیفتد. اعضای کمیسیون آموزش حرفشان این بود که همانطور که شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها برای وزارت علوم، تحقیقات و توسعه و وزارت بهداشت و مراکز آموزش عالی تشکیل شد، برای برای تحول بنیادین در آموزش و پرورش نیز شکل گیرد. قاضی زاده تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش با تشکیل شورای اسلامی با قدرت‌تر جلوی اجرای برنامه‌های غرب گرایانه و تربیت نسل بر اساس آموزه‌های غربی و سند ۲۰۳۰ را بگیرد و گزارش‌های دقیق آن را به مجلس و شورای انقلاب فرهنگی ارائه کند.
طرح رتبه بندی فرهنگیان از سوی دولت کامل اجرا نشده است نماینده بوکان در مجلس گفت:زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی‌دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند. به گزارش تسنیم، انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد) قوه مقننه در جریان بررسی وضعیت آموزش و پرورش با حضور وزیر، گفت: داشتن نیروی انسانی سالم، کارآمد و متخصص محرک طرح توسعه وضعیت کشور است که بخشی از وظیفه این نیروی انسانی برعهده معلمان قرار گرفته است. وی در همین راستا افزود: زمانی که معلمان دغدغه معیشتی دارند و حقوق شان کفاف حداقل زندگی را نمی‌دهد، چگونه توقع داریم که کارشان را به درستی انجام دهند. نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه طرح رتبه بندی فرهنگیان طی چند سال گذشته از سوی دولت به صورت کامل اجرا نشده است، اظهار داشت: دولت نتوانسته وضعیت معیشتی معلمان را در این چند سال به خوبی تأمین کند، وزارت آموزش و پرورش با مشکل نیروی انسانی و کمبود فضای آموزشی در برخی شهر‌ها و روستا‌ها مواجه بوده است. حبیب‌زاده بوکانی اضافه کرد: تدبیر آموزش و پرورش برای تامین نیروی انسانی موردنیاز با تاکید بر صرفه جویی اقتصادی موجب اضافه شدن گروه‌های جدیدی از معلمان مانند حق‌التدریسی‌ها، خرید خدمتی، برون سپاری بازنشستگان و ... از سوی شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش شده است به طوری که حقوق به صورت کامل به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. وی اظهار داشت: این رده از معلمان بیمه ناقص داشته و امنیت شغلی ندارند، همچنین در ایام نوروز و تابستان و تعطیلات رسمی و غیر پیش‌بینی شده بیمه و حقوق به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. در کنار این معلمان بخشی از بار آموزش و پرورش بردوش معلمان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی قرار گرفته است در حالی که استقرار آن‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. نماینده مردم بوکان در مجلس بیان داشت: آزمون آموزش دهنده‌های نهضتی و ۳ گروه دیگر مانند سرباز معلمان و معلمان پیش دبستانی باید حذف شود و امیدواریم آقای حاجی‌میرزایی با عنایت به اهمیت آموزش در توسعه کشور برای رفع مشکلات معیشتی معلمان، حق التدریسی‌ها و نهضتی‌ها اقدام لازم را انجام دهد.
۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها