۱۳ توصیه مهم برای محافظت از چشم

کد خبر: 1027902

ایمنی چشم نشانه سلامت فرد است و چشم پزشکان اولین کسانی هستند که با بررسی وضعیت عروق خونی شبکیه، متوجه بیماری‌های جدی در فرد می‌شوند.

۱۳ توصیه مهم برای محافظت از چشم

باشگاه خبرنگاران جوان: نشریه ریدر دایجست با انتشار گزارشی در نسخه استرالیایی خود نکاتی را در مورد حفظ سلامت چشم و محافظت از آن در برابر خطرات منتشر کرد.

این مجله در گزارشی اعلام کرد که ایمنی چشم به طور کلی نشانه سلامت فرد است و بیشتر اوقات، چشم پزشکان اولین کسانی هستند که با بررسی وضعیت عروق خونی شبکیه، بیماری‌های جدی از جمله تومور‌های مغزی، فشار خون و دیابت را تشخیص می‌دهند.

چشمان خود را مرتباً چک کنید

این مجله تأکید کرده است که لازم است در سن بالای ۶۰ سالگی، سالی یک بار یا هر دو سال یکبار معاینه پزشکی روی چشم انجام شود. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ توسط انجمن چشم پزشکی کانادا نشان داد که از هر سه سالمند دو نفر از یک بیماری چشم مانند تیرگی عدسی چشم یا آب مروارید یا تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) رنج می‌برند.

بر اساس یافته‌های این نشریه، آب سیاه یا گلوکوم که علت اصلی نابینایی دائمی است، دزد خاموش بینایی نامیده می‌شود.

کرستین نورث پزشک متخصص چشم دلیل این نامگذاری را چنین توضیح می‌دهد که در مراحل اولیه علائم آشکاری برای این بیماری وجود ندارد و تنها راه تشخیص آن قبل از بروز آسیب قابل توجه، معاینات منظم چشم است.

معاینه چشم باید نزد پزشک انجام شود

تست بینایی در یک فروشگاه عینک با معاینات پزشکی که توسط یک چشم پزشک انجام می‌شود، متفاوت است. دستگاه‌های موجود در فروشگاه‌ها تصویر کاملی از سلامتی چشمان از جمله ضعف عضله‌های چشم، انحراف این عضلات یا سایر اختلالات را ارائه نمی‌دهند.

اگر در طی معاینه چشم چند مرتبه عضلات پلک خود را شل نکنید و پلک نزنید، ممکن است باعث تبخیر غشای اشک شود و در این صورت تشخیص اینکه کدام لنز برای شما مناسب است، دشوار می‌شود.

پرهیز از پیشنهادات وسوسه انگیز در اینترنت

این مجله افزود که تهیه عینک طبی از طریق پیشنهادات آنلاین ممکن است ایده خوبی نباشد. انتخاب اشتباه می‌تواند منجر به سردرد، حالت تهوع و خستگی شود.

معاینات منظم هنگام استفاده از لنز‌های تماسی

در صورت استفاده از لنز، معاینه منظم چشم ضروری است. نورث تأکید می‌کند فردی که از لنز‌های تماسی استفاده می‌کند در معرض خطر ابتلا به عفونت چشم است، زیرا به طور مداوم از دستان خود برای قرار دادن لنز‌ها استفاده می‌کند.

خارج کردن لنز‌های تماسی هنگام خواب

این مجله درباره خطر استفاده از لنز‌های تماسی هنگام خواب حتی برای کوتاه مدت هشدار داده است. نورث توضیح می‌دهد که باقی ماندن لنز‌ها در چشم هنگام خواب از رسیدن اکسیژن به قرنیه جلوگیری می‌کند و ممکن است منجر به تکثیر میکروب‌هایی شود که در محیط تاریک و مرطوب رشد می‌کنند. اگر بدون برداشتن لنز‌های تماسی خود به طور مداوم بخوابید، خطر ابتلا به زخم قرنیه ۱۰ تا ۱۵ برابر می‌شود.

پرهیز از تمیز کردن لنز‌های تماسی با آب شیر

"شو کم بیه" میکروب نادر و مضر برای بینایی از طریق آب لوله کشی قابل انتقال است، بنابراین هرگز لنز‌های خود را با آب شیر تمیز نکنید.

خطر ماندن جلوی صفحه نمایش برای مدت طولانی

این مجله اشاره کرد که حالات خستگی چشم ناشی از مدت زمان طولانی در مقابل صفحه نمایش در حال افزایش است، به ویژه اینکه بیشتر عینک‌های دو کانونی و عینک‌های مطالعه برای محافظت از چشم هنگام استفاده از کامپیوتر ساخته نشده اند. در این حالت، نورث توصیه می‌کند برای محافظت از چشم هنگام کار طولانی مدت پشت صفحه نمایش، عینک مناسب انتخاب کنید.

نحوه محافظت از چشم در برابر فشار ناشی از قرار گرفتن در معرض صفحه نمایش

خود را در بیشترین فاصله ممکن با کامپیوتر قرار دهید هر منبع نور اضافی را از بین ببرید و به طور مداوم استراحت کنید. بعضی از چشم پزشکان همچنین، توصیه می‌کنند حداقل هر ۲۰ دقیقه چشم‌ها را از کامپیوتر برگردانید تا عضلات چشم شل شوند.

هنگام استفاده از مژه مصنوعی احتیاط کنید

با پخش شدن مژه‌های مصنوعی مراقب باشید که چسبی که برای تثبیت مژه‌ها استفاده می‌شود، باعث ایجاد حساسیت یا تحریک در چشم شود. بهتر است مژه‌های مصنوعی فقط در مواقع خاص استفاده شود و باید توسط متخصص زیبایی که از تجهیزات استریل استفاده می‌کند، روی پلک قرار گیرد.

مراقب اشعه ماورای بنفش باشید!

فقط در روز‌های آفتابی از عینک آفتابی استفاده نکنید، حتماً به طور مداوم از آن‌ها استفاده کنید.

دکتر نورث می‌گوید: آسیب ناشی از اشعه ماورای بنفش بر روی چشم جمع می‌شود و یک تهدید دائمی به شمار می‌رود، بنابراین مهم است که اطمینان حاصل کنید عینک آفتابی ۱۰۰ درصد مانع اشعه UVA و UVB است. در واقع، قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه UV باعث آب مروارید، تخریب لکه زرد و سرطان پلک می‌شود.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت