آیت الله کعبی: روشنفکرنماها مشکلات حاد اقتصادی ایجاد کردند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: روشنفکرنماها با نگاه به توسعه با مدل غرب فاصله طبقاتی ایجاد کردند و با عنوان «تعدیل اقتصادی» مشکلات حاد اقتصادی ایجاد شد.
خبرگزاری مهر: آیت الله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر بیصبری برخی مسئولان و روشنفکرنماها اظهار داشت: جریان روشنفکرنمایی با تحلیل جامع و دقیق رهبری به لحاظ ریشه تاریخ سیاسی معاصر ایران، در ایران بیمار متولد شده است و متأسفانه در طول ۱۵۰ سال اخیر این جریان بیمار روشنفکرنمایی مسیری جدا از ملت ایران انتخاب کرده است.
وی عنوان کرد: این جریان با عمق دینی، اعتقادی و ریشه تاریخی و هویتی ملت ایران و تعلق خاطر آنها به اسلام، استقلال و آزادی، پیشرفت، عدالت و ضدیت با بیگانگان و دشمنان این ملت با جریان روشنفکری غربی کاملاً بیگانه است و اینها یک مسیر جدایی را انتخاب کرده بودند، حتی هنگام پیروزی انقلاب اسلامی که با طوفان حضور مردمی در پیروی از رهبری دینی امام و شبکه عظیم روحانیت همراه بود باز اینها توانستند انقلاب اسلامی را خوب تحلیل کنند و از اشتباهات تاریخی خود درس بگیرند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در طول این ۴۰ سال پیروزی انقلاب جریان روشنفکرنمایی اولاً مسیر جدایی از ملت را انتخاب کردند ثانیاً همسو یا بیگانگان عمل کردند و تلاش میکردند نظریات کهنه و شکست خورده غربیها را در حوزه علوم انسانی بومی کنند. نکته حائز اهمیت این است که این جریان از ایمان، باورها و ارزشهای اسلامی و اخلاقی ایران اسلامی فاصله دارند و نسبت به مسائل اقتصادی هم در توهمات به سر میبرند.
وی افزود: یک جریان روشنفکرنمایی در واقع با واقعیتها و زندگی اقشار گوناگون مردم هم بیگانه هستند و در توهمات و بر اساس نگاه ترجمهای و نگاه کاملاً اشتباه نسبت به تحولات داخلی و ملی با رویکرد بدبینانه، مأیوسانه، عجلهای و شتابزده سعی میکنند تحلیلهای خود را مطرح کنند و تاکنون از این همه اشتباهات تاریخی عبرت نگرفتند.
کعبی خاطرنشان کرد: ملت ایران با توجه به عمق باورها و ارزشهای اسلامی و خط مشی گذاریهای رهبری بر پایه ولایت فقیه با استقامت، تلاش و جدیت مسیر انقلاب اسلامی را تا تحقق آرمانهای بلند ادامه میدهند. بعد از انقلاب دولتهای زیادی به انتخاب مردم روی کار آمدند و جریان روشنفکرنمایی غربی در دولتهای مختلف یا معمولاً نقش اتاق فکر داشتند یا خودشان در اجرا دست داشتند و طراحی میکردند خصوصاً نگاه به توسعه با مدل غرب با طراحی همین جریان روشنفکرنما فاصله طبقاتی ایجاد کرد و با عنوان «تعدیل اقتصادی» مشکلات حاد اقتصادی ایجاد شد.
وی در پایان افزود: آنها به جای اینکه به یک نسخه بومی متناسب با فرهنگ، روحیه و اعتقادات مردم ایران روی بیاورند تلاش کردند توسعه غربی را در دولتهایی که نقش داشتند پیاده کنند و در سایه آن با نگاه جدایی توسعه از باورها و ارزشهای اسلامی نتوانستند کشور را به توسعه برسانند و از یک طرف جریان تهاجم فرهنگی را هم شتاب بخشیدند و به هر جهت، تورم، بیکاری، رکود و معضلات اقتصادی محصول فکر روشنفکرهای غربی و نسخههایی است که غرب گرایان در اداره کشور پیچیدند.
دیدگاه تان را بنویسید