کنایه کارگزاران به تحریم کنندگان انتخابات

کد خبر: 977488

کنایه دبیرکل حزب کارگزاران به تحریم‌کنندگان، اعلام میانگین سنی داوطلبان انتخابات و توصیه انتخاباتی امام جمعه موقت تهران به مردم مهمترین رویداد‌های انتخاباتی امروز بود.

کنایه کارگزاران به تحریم کنندگان انتخابات

خبرگزاری مهر: پنجمین روز تبلیغات انتخابات مجلس با ترافیک سنگین برنامه‌های احزاب و داوطلبان انتخابات مجلس روبه رو شد.

تبلیغات کاندیدا‌های انتخابات مجلس در ایستگاه یازدهم که روز پنجشنبه (۲۴ بهمن) آغاز شد و ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه (اول اسفند) یعنی ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رأی پایان می‌یابد و انتخابات نیز روز جمعه با حضور گسترده مردم برگزار می‌شود به همین جهت احزاب و نامزد‌های انتخابات از فرصت باقی مانده استفاده می‌کنند تا صدای آن‌ها به مردم برای ارائه برنامه‌ها یشان در مجلس آینده شنیده شود.

پیش از این هم آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در جلسه شورای نگهبان از حضور و نقش آفرینی جریان‌های سیاسی در عرصه رقابت انتخاب سخن به میان آورد و تاکید کرده بود: «برخلاف برخی اظهارات نادرست، انتخابات آتی کاملاً رقابتی است و نمایندگان همه جناح‌ها در انتخابات حضور دارند و بنابر گزارش‌های رسیده رقابت مناسبی میان داوطلبان شکل می‌گیرد.»

از آنجا که فقط ۴ روز تا انتخابات مجلس یازدهم ماه باقی مانده است برآن شدیم مهمترین اخبار انتخابات را در روز جاری مرور کنیم.

انتخابات، ناموس دموکراسی است؛ نباید نادیده گرفته شود

غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران که حزب متبوع او فهرست جداگانه در انتخابات ارائه کرده است امروز در نشست خبری که در مجموعه تلاش برگزار شد با کنایه به احزاب اصلاح طلبی که به نوعی به بهانه رد صلاحیت‌ها انتخابات را تحریم کرده‌اند، اظهار داشت: ما ضمن احترام به دوستانی که در انتخابات حضور ندارند باید بگوییم که نیامدن به عرصه انتخابات شرایط را سخت‌تر می‌کند و اگر به میدان نیاییم مشخص نیست در آینده این نیامدن چه مشکلاتی را برای کشور ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: ما به هیچ وجه نباید نهاد انتخابات که ناموس دموکراسی است را نادیده بگیریم و باید با تمام توان و با کمک احزاب اصلاح‌طلب و به کمک کاندیدا‌های اصلاح طلبی که در این عرصه حضور دارند، بتوانیم شرایط کنونی را با پیاده سازی سرفصل‌های اعلام شده بهبود ببخشیم.

لیست یاران هاشمی منتسب به خانواده آیت‌الله هاشمی نیست

محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی نیز در این نشست خبری درباره فعالیت حزب متبوعش در آوردگاه ۲ اسفند، گفت: وظیفه ما این بود لیستی بدهیم تا کسانی که به مشی حزب کارگزاران اعتقاد دارند به آن رای دهند.

او می‌گوید: یاران هاشمی عنوان ژورنالیستی بوده که به معنای انتساب لیست به آقای هاشمی و خانواده او نیست.

قانون‌شکنی دولت، نتیجه عملکرد ضعیف مجلس است

لطف الله فروزنده عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس که در دولت دهم معاون پارلمانی رئیس جمهور بود در گفتگو با مهر، ضمن انتقاد از عملکرد مجلس دهم، گفت: مجلس فعلی از برخی اشتباهات دولت به دلایل مختلف چشم پوشی کرد و دولت نیز در خلاء نظارت قوی، قانون شکنی‌های فراوان داشت.

وی تاکید کرد: با توجه به نقاط ضعف این مجلس، مردم باید انتخاب آگاهانه داشته باشند و سوابق کاندیدا‌ها را بررسی نمایند. مشارکت بالا و بصیرت در انتخاب می‌تواند مجلسی قوی را رقم زند و اقتدار و امنیت کشور را بالا ببرد. (گفتگوی فروزنده با مهر را اینجا بخوانید)

انتخابات در آمریکا نمایش دموکراسی است

عباسعلی کدخدایی قائم مقام و سخنگوی شورای نگهبان که این روز‌ها پر خبر ظاهر می‌شود در صفحه شخصی خود نوشت: در حالی که ۶۰ درصد آمریکایی‌ها به انتخابات در کشورشان بی‌اعتماد هستند، مقامات رژیم متقلب و رو به افول آمریکا، با خیال سلطه و دخالت در امور دیگر ملت‌ها شب و روز می‌گذرانند!

وی تاکید کرد: وقتی جان کری نیز به حکومت یک درصدی دلارکراسی در آمریکا اعتراف می‌کند، انتخابات در آمریکا یعنی نمایش دموکراسی.

مرفهان بی‌درد نباید به مجلس راه یابند

حجت الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در گفتگو با مهر، با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های مجلس قوی این است که نمایندگان آن منافق نباشند، تصریح کرد: نماینده‌ای منافق است که به ظاهر بگوید که به قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی اعتقاد دارد، اما در صحن علنی مجلس پز اپوزیسیون بدهد و با مقدسات انقلاب اسلامی و نظام در تقابل باشد.

امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه افرادی باید به مجلس راه یابند که فهم کافی از اوضاع منطقه و دنیا داشته باشند، گفت: نمایندگان باید نیاز‌های مردم را بفهمند و اگر اشراف و مرفهان بی درد به مجلس راه یابند، هیچ گاه نمی‌توانند مشکلات مردم را درک کرده و راه حلی برای آن بیابند.

حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه ضعف مجلس دهم بسیار زیاد بود، تصریح کرد: مجلس دهم انسجام و برنامه نداشت و در بسیاری از مسائل به خوبی عمل نکرد؛ از جمله اینکه نمایندگان در این دوره در مسئله نظارت بر وزرا و دولت به وظایف خود عمل نکردند.

وی تاکید کرد: در مجلس دهم، به مشکلات مردم آن طور که باید و شاید رسیدگی نشد و امیدواریم مجلس یازدهم جبران کننده همه نواقص مجالس گذشته باشد. (متن کامل این گفتگو را اینجا بخوانید)

میانگین سنی داوطلبان انتخابات مجلس اعلام شد

سید اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفتگویی آمار و اطلاعات جدید از میانگین سنی داوطلبان انتخابات مجلس اعلام کرد و گفت: ۲ هزار و ۵۲۳ نفر از افراد تایید صلاحیت شده بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارند و میانگین سنی ۲هزار و ۳۹۰ نفر هم بین ۴۱ تا ۵۰ سال است. ۱۸۲۷ نفر از داوطلبان نمایندگی مردم بین ۵۱ تا ۶۰ سال دارند و تنها ۴۱۷ نفر آن‌ها بالای ۶۰ سال دارند.

۰

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندیها

تازه های سایت